Beyond Good & Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
most nekem be kéne írni valami kódot, de nem tudom, hogy mi a kód! Pey'j-tõl kaptam ezt a feladatot, a kódot a Hangárban levõ kép mögötti gépbe kell beírni. Hol a kód?
Zenéket könnyû kiszedni - tegnap mellesleg találtam egy oldalt, ahová egy kedves rajongó föltöltötte (192kbs, mp3) de sajnos töröltek mindent 😞 Nem adom fel, még keresgélek, ha találok valamit szólok
zenéket még nekem se sikerült kiszednem, de most elvagyok a gyûrûk ura zenézéjével a játékban 😊)))
CrucifiX: Nekem sajnos csak 10 és 4 óránál van legközelebb mentésem, gondolom az nem megfelelõ 😞((
Na mennem is kell fizikára készülni, mert pénteken tudtam meg, hogy kedden megyek fizika versenyre, amire az osztály mûszaki része már hetek óta készül és garantáltan a legnehezebb feladatok lesznek benne 😞((((((((((( (Van egy észjárása a tanárnak 😊)))
Bátor fiú...
Sometimes you have to break up the team. Carlson and Peeters, page 824.
A malac cipõjén hol a kód???
Huh, de késõ van ( nem kellett volna 2 szimpszont megnéznem 😊))
Nah. Az a szobor amit ott látsz az én meglátásom szerint valamiféle emlék ott a holdon. Talán valami másik idegen lény formálta õt? Majd ezis kiderül..
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Bátor fiú...
(megyek vacsizni)
JÓ ÉJt!!
és az endori csatát kell végigjátszanod tie fighterek, csillagrombolók ellen, és közben a társaidra is néha vigyázni (pl. Falcon megkár, szedd le az üldözõit, stb.) csak nagyon nehéz nekem még nem sikerült végigvinnem.
Röviden ennyi 😊))
Bátor fiú...
Bátor fiú...
on 😊)))
Bátor fiú...
CarajoEsp Ír háttértörténeteket. Majd kitérhet erre is ha szépen megkéred 😊)))). Másik: Szertintem inkább valami eszköz inkább, amit felhasználnak, mint valami élõlény. Így jobb? 😊)))
Bátor fiú...
én csak a saját véleményeteket kérdeztem...