5583
-
#4663 én is beállok a sorba : boldog nő napot!!:) -
Nagyon Szívesen!!! -
#4661 nagyon szépen köszönöm! (zsea nevében is, mivel ő nincs itt) -
#4660 hát jaja:-))) -
#4659 Hát én azért még nem vagyok olyan öreg, szivesebben kerekítgetem fölfele :) -
Én is csatlakoznék a köszöntőkhöz, bár Davidkával egyetemben nekem sem volt róla fogalmam hogy ma van :))
Na szóval: BOLDOG NŐNAPOT neked wizy és neked is zsea és mindenki másnak!!! -
#4657 hát igen, a szülinapokat nem szivesen számolja az ember, főleg idősebb korában:-))) -
#4656 Most néztem meg ,hogy te lány vagy. Amúgy ezt az ünnepet én sose ünneplem annyira. 1:Anyák Napja -
#4655 Pfff....... Asse tuttam hogy ma van :) Sosem tudom megjegyezni a hasonló dátumokat... (számomra lényegtelenek, már a saját születésnapom se izgat annyira...)
No, de ha már itt tartunk, akkor Bódog nőnapot :) -
#4654 nah, te vagy a harmadik:-))) első volt a matektanár.... második az irodalomtanár.... a többi fiúismerősömnek szerintem eszébe se jut:-))) -
#4653 Boldog NŐNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#4652 ja-ja én is így hallottam :)) egy hétvége alatt... -
#4651 Off
BOLDOG NŐNAPOT!!!:-))
On -
#4650 a más kinézettel kapcsolatban: a történet szerint a fődizájner a Master lemez leadása előtt hazavitte az egész cuccot, és kicsit megvadította Jade-t ezzel a zöldes stílussal. -
#4649 üdv :)
1. a más ruha csupán az E3 (vagy minek hívják) bemutatóra készült még a megjelenés előtt, és a karakter azóta át lett dolgozva (egyébként én nem értem miért mindig azok az ősrégi képek mennek minden oldalon :) )
2. é csak egy lezárt ládáról tudok a városban amiben gyöngy van azt pedig az akuda bárban az emeleti szobában egy kecskétől?? :) kapod meg... egy másik lezárt láda kódját pedig a neten lehet megszerezni (az a láda az akuda bárban található) de abban lemez van... ezt inkább írd le pontosabban melyikre gondolsz.... és akkor majd kifejtem :) -
dervis_ #4648 Helló!
Nem olvastam végig a fórumot, mivel marhára hosszú, viszont 2 kérdésem is lenne, amire nem találtam választ.
1) Nézegettem in-game képeket a neten, és Jade némelyiken más ruhát hordott, ami számomra elég meglepő. Hol az öltöző ?
2) Vannak a városban lezárt ládák amiben gyöngyök vannak. A kódot honnan lehet megtudni?
Előre is köszi.
dervis -
#4647 melyik oldal az az értékeléses?
-
Megnéztem és jó helyre küldtem, ki is írja, hogy elküldve. Szerintem várjál majdcsak megjön az
ON
Davidka: Nekem is az jött be elsőnek. Ez nem csak a játékot reklámozza, hanem téged is. :))) -
#4645 De jó!!! :) -
#4644 tudsz róla, hogy ha beírom a google-ba a beyond good evil-t a te oldalad jön ki legelsőnek?? :))) -
Westernes, de nem szabad komolyan venni :)))) de majd meglátod. -
Megnézem jó helyre küldtem el és megpróbálom mégegyszer. -
#4641 de nem akar megjönni -
#4640 ha megjön akkor kilinkelem -
#4639 Na ha a westernes izéről van szó, akkor az nekem kell! -
#4638 most
-
#4637 és hogyan játszanának vele? -
Az a véleményed, hogy nem érdekli őket. -
#4635 ???
-
Most mindenki játszik azért nincsenek, ezt már volt alkalmamam tapasztalni, hidd el ha végigjátszák megváltozik a véleményed :))) -
#4633 hmm... még nincs itt -
#4632 szerintem senkit nem érdekel:) -
Átment. innentől te jössz. -
#4630 oké! a szamonáj legyen veled... -
Nem sokára átmegy. Küldd persze, örömömre szolgálna. (Most megy a Szamonáj Jack a cartoonon :))) -
#4628 elküldhetem(ez lemaradt) -
#4627 csináltam egy sándorosat is (szalacsy) ha valakit érdekel :)))))))) -
Még nem de folyamatban van... -
Azért, hogy western, az nem teljesen így van :))) -
#4624 elkülted már?