Beyond Good & Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Menyus489
Nemsokára nekem is újra kell telepítenem a Windows-t úgyhogy majd utána nekem is lesznek vele problémáim az biztos 😊))

Különben jó estét! 😊))

Bátor fiú...

wizy
ezt én is eljátszottam egy párszor, mikor ujra lett telepitve a Windows..... csomoszor megprobáltam, nem sikerült, aztán egyszercsak bejött.... egyszerûen bemásoltam, ennyi. Amugy nekem a mentés nevei maradtak a régiek (tehát még mielõtt bemásoltam volna a többiet), csak a tartalma változott meg.... lehet, hogy téged is ez téveszt meg?:-)))

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Davidka
Hm... bemásolom a mentést a helyére, de nem mutatja a játékban 😞 Nem tudom mér... Vki tud segíteni?

robotnyk
ahh, köszi, akkor ez hiányzik. remélem megtalálom
Davidka
Ahol megölted a zöld izét, ott az egyik kapu fölött lesz egy rúd, ugyanúgy bele kell lökni az áramba, mint a másikat és persze a fuse-t beraknio a lift melletti izébe. És KÖSZI 😊))))))

robotnyk
ez a zöld, unszimpatikus lény után van, a malac még megvan. a liftet buzerálom, de valami hibádzik. valaki akkor már segíthetne, hogy mit hol csináljak cserébe 😊

Save
Davidka
A már lentebb írt okokból kiderül, hogy én is egy olyan mentést keresek, ami ahhoz van közel, tehát én sem tudok adni 😊

wizy
a már lentebb említett okokból én nem tudok adni:-(

Valaki mondja meg lécci, hogy melyik mentési pont van legközelebb Double H megtalálásához! Vagy kérek szépen egy mentett állást onnan, az lenne a legjobb. Köszi!
wizy
hát még én:-))

Seth
Örülök 😊

PSN ID.: Beegabor

wizy
na hát megvan. másodszori nekifutásból legyõztem:-))) seth tippje nagyon bejött, kösz seth:-)))))

wizy
jah... azthittem te mentésed veszett el, és nagy bajban vagy:-)) akkor jó

Davidka
Hát a honlapom fórumába írt vki, hogy jól jönne í végigjáccás és mivel úgysem tudok most mást frissíteni, gondoltam megcsinálom. Szereztem egy angol szöveget és az emlékeim + a fordításra támaszkodva irogattam, de annál a résznél megakattam és nem emléxem mi volt... Úgyhogy kéne, hogy lejáccam még1szer.

wizy
miért kéne?

Davidka
Kár 😞 Nembaj, hátha megvan valaki másnak.

wizy
huh, én nem...... el lettek cseszve a mentési pontjaim, most csak a leguccsó van meg... a fõellenségtõl..... boc,s nem tok segíteni:-(

Davidka
Hello, tudna nekem valaki küldeni egy mentést akkor, amikor elrabolták Pey't? Vagy legalább annak a környékén, a lift körül, elõre is köszi!

wizy
na ma is okosabb lettem valamivel:-)

A drakroomban (neten) be tudod írni, és kiírja, hogy hol tartasz és bekerülsz 1 össz statisztikában.

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Seth
Mire jó az az "internet code" a mentéseknél?

wizy
tudom, csak az elsõ napban sehogy sem sikerült:-)))

JustIce
😊) de tudod mi a titka a kinyirasanak ugye?😊 mert ha tudod akkor hamar megy😊

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

wizy
ha probálkoztam volna, akkor már meglenne a 4500 hozzászólás (a sok dühöngésem miatt:-))

wizy
már két napja nem próbáltam:-)))) el voltam foglalva

JustIce
fel ora alatt le lehet nyomni akkor is, ha elsore futsz neki

JustIce
wizy: mi tart olyan sokaig?😊

wizy
na a fõellent is már csak holnap gyõzöm le:-)

Pey'j cipõjének a talpán van.
Valaki meg tudja mondani hogy honnan tudom megszerezni azt a kódot amit pej's asztalán kellene megtalálnom ??
Már elrabolták a gyerekeket a világító toronybol és ott kellenne beírni azt a kódot de nem találom.
Valaki tud segíteni ??

Nem sokat kell egyedül küzdeni. Ha van veled valaki, akkor az E gombbal õ is csinál valamit, ami könnyebbé teszi a harcot 😊 Szerintem próbáld ki a kisebb ellenfelekkel. Ha akarod részletezhetem, csak nem akarom lelõni a poént.
Hát nemtom leht én vagyok a béna. de nekem már a kisebb szörnyek is néha gondot okoznak, elég fusztráló néha az irányítás, de kurva jó gém nem is tudnám semmihez hasonlítani

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Seth
Na én is a végére jutottam. Tökre a frászt hoztátok rám hogy kurvanehéz lesz a fõellenség, de nem volt nehéz, csak megfordul az irányítás és ez bekavar egy kicsit. Na meg scriptelt bunyóról van szó szóval ha nem a helyes sorrendben csinálod akkor ütheted ítéletnapig. Nem kell ide 20 fulltöltö, sõt nem kell egyse.Szóval mindíg az ellentétes irányba kell nyomni mint amerre a boss van, így meg kell ütni 4*, majd felülrõl támad, ilyenkor fel(vagy le)+vetõdés,aztán megint belebokszolni 2*(asszem), megint felülrõl majd a végsõ csapás.(Lehet hogy valaki már ezt leírta nem olvastam vissza) Szóval nem kell ide sok töltõ

wizy
4400! grat:-)

zsea
ugye?😊)

Sometimes you have to break up the team. Carlson and Peeters, page 824.

zsea
a race 3 pályán kell bejutni, az eyik kanyar után bal oldalt lesz 1 piros lézer, ott kell beugratni...

Sometimes you have to break up the team. Carlson and Peeters, page 824.

megint elakadtam, van egy race 3 megy egy race 4, megnyertem mindkettõt, de nem történik semmi a slauther hause-ba. nem tudok bejutni...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Davidka
Akkor a nagy teremben is van egy ugyanolyan drót valahol.

robotnyk
na akkor várjunk csak 😊 ott is voltam már, onnan hoztam el a biztosítékot, meg kinyírtam azokat az õr robotokat...
Davidka
Hát menny be egy szobába, ahol van egy csomó áramos izé, menny végig és a kis szobában a fényképezõvel lõdd arrébb az áramot, hogy bevezesse az ajtóba. menny át rajta és onnan már könnyû.

robotnyk
hm, megint játszottam egy sort. a liftes mókánál elakadtam. a biztosíték bent van. voltam ott is, ahol a tehén volt a padlón. mit kéne hol csinálni? 😊
wizy
pangggggg:-)

Davidka
Szivesen 😊

wizy
kösz, ezzel nekem is adtál egy tippet:-)))

Davidka
Látom zsea, milyen jó kis képeket gyártmányoztál 😄

Davidka
Lent, az egyik cápa eltakarja a kezével a kódot, menj távol tõle és nézd meg a fényképezõvel.

Davidka
mi van itt? Pangás?

robotnyk
most volt idõm eddig játszani egy kicsit, most jutottam el az Akuda bárba, megkaptam az IRIStõl a feladatot. itt tartok most. a Pteloreizé jó móka volt 😊
JustIce
zsea: a vulkanos resz utan mar alig volt valami hatra😞 remeltem meg kitart par orat.. a szemet poen volt kinyirni😊 vagy 10 percet hulyeskedtem vele mig rajottem hogy kell kinyirni😊 amugy a vegen nem ad kodot? ja es sajna meg 2 fenykep hianyzott, de mar sajna nem tudtam elkesziteni.. na meg pearlt sem szedtem mindet ossze. a shedben talalhato kis szekrenyben van egy gyongy. oda mi a kod?

robotnyk
próbáld letöltésmanager nélkül. bejön egy oldal hogy kívülrõl nem lehet elérni a filet, kattintson ide. ha pl getrightod van, akkor shift+katt az ide feliratra, és már kezdi is szedni.