5583
-
#4743 már csinálom az új logóm
:)) -
#4742 wizy??? rád se ismerek! ilyen gollamos logót! és vip is vagy! -
#4741 nincsmit, először nekem se jutott ez eszembe, nekem is ugy mondták:-) -
#4740 egyébként kösz hogy segítettél:) -
#4739 :(( nem akar menni, az elő video közben lefagy... -
#4738 jaja, #4737 -
#4737 engem is érdekelne -
#4736 (a maratoni letöltésekből már nagyon kezd elegem lenni :))) )
de a BGe-t mindent :))
aprpó milyen formában lesz ez az átküldés?? -
#4735 nekem ez nem új logó, mindössze egy +jade és egy kicsit nagyobb. nah ha kellenek valakinek a zenék , holnap készen állok egymaratoni zeneátküldésre. -
#4734 most kerehetek patchet a játékhoz... (pedig már úgy játszanék:)) ) -
#4733 hát én új évben jöttem ide :) nekem még ez is új... de majd csinálok egyet nem akarok lemaradni... :) -
#4732 mindenki rájött, hogy új év, új hónap, új logo....:-)) -
#4731 ahh... müködik nagyon állat :) -
#4730 jók a betűk :) thx
(és miért van mindenkinek új logója?? :)) jó lett, Jade jobb szemét kéne még besuvasztani, és tökéletes... de nem akarok beleszólni)
az előbb tettem fel a BGe-t :) szóval a változatosság kedvéért most megint nem fogtok látni :))
(telepítésnél a 2cd-nél teljesen beindlt a cd meghajtóm, remélem nem lesz belőle gond :( még hallgatni is rossz volt... gyorsan le is állítottam) -
#4729 na igen erre nem gondoltam:))) -
#4728 hát rákeresel a többi betűtipusra, hogy azok hol vannak, és oda bemásolod, persze ugyanolyan kiterjesztédben:-) -
#4727 Köszönöm. Sajnos Jadet csak így tudtam betenni ,mert azt mindenképp bele akartam tenni. -
#4726 mellesleg: jó a logód :) -
#4725 +o :)
-
#4724 pl.:word,photshop meg hasonló -
#4723 mármint hova berakni? -
#4722 szerintem rohadtjó a logód!!! a Jade-arc nem nagyon illik oda szerintem, de amugy nagyon jó! -
#4721 lehet hogy ez most hülyén fog hangzani, de hogy kell berakni a font-ot? -
#4720 Jaja. Csinálom az új logóm. -
#4719 ezek rohadtjó betűk.... visszahozták a kedvemet a játékhoz:-)) -
#4718 Nem fogom hagyni ,hogy a topic ne szárnyaljon. Mivel én most nem játszok a gammel ezért keresgéltem. Ennek sokan fognak örülni.
Font
Sok-sok Bge link lessz belinkelve és várom a kommenteket. -
#4717 neeeeem! a majd az nálam "majd-egyszer-soha-napján"-t jelent:-))) -
#4716 hát...... amikor majd megjön hozzá a kedvem:-)) -
#4715 no mi van mindenki kihalt?? :))
wizy: mit jelent nálad a majd? :) -
#4714 na én meg majd folytatom nemsoká a BGE-t:-) -
papasz #4713 en barom............. koszonom..... -
#4712 nem azon a három gombon kell tovább jutni, hanem pont ellenkező irányban keress két gombot :) -
papasz #4711 Help (F1)
Feljutni holdra, dokkolni, akrobatika a dobozokonn, lecsukni hid, lenni ott csukott ajto, elotte haromszog alakban van harom pont... na en ott futok korbe mint a toketlen kutya de az ajto csak nem nyilik. dupla H is futkosik utannam de nem lehet akciora birni. szal mit is kell itt csinalni??? -
#4710 ajjaj. Nem szabad zakit magunkra haragítanunk. Próbálom neki mondani ,hogy milyen jó a logója és remélem értékeli. Amúgy meg olyan lett ez a topic ,mint a Battlefioeldes. Sok sok duma olyan emberektől akik még 100évig itt lesznek. -
#4709 priviben informállak :)) -
#4708 hdc.atw.hu -
Bocs hogy megint off lesz de ezt meg kell kérdeznem. Lehet, hogy hülyének néztek, de mi az a HDC? egy honlap v. egy oldal? Már halottam róla de eddig nem nagyon foglalkoztam vele.
ON -
#4706 gondoltam rá hogy végigjátszom a Bge-t wireframe módban, csak úgy érdekeségképpen :)) -
#4705 Hát nem koptatom a témát :DDD -
#4704 nekem a logo kezdeményeim elvesztek amikor bemondta a gépem az unalmast :(( azóta még nem foglalkoztam vele...
és te? :)