5586
-
elmozo #61 Akkor nem tudom, nekem első katt-ra jó volt.
Amúgy nem kell visszamenni a limóhoz. -
G_ArchAngel #60 hiába, rajta van:
amikor postázom, akkor mégegyszer elmondja, hogy legyen rajta a hím és nőstény egyszerre...
Visszakell menni a limuzinhoz? -
elmozo #59 Egy képen legyen rajta mind a kettő, ez a lényeg.
(Nem kell művészinek lennie:) -
G_ArchAngel #58 inkább írd már le pontosan, hogy mit fotoztál, hogy jöjjön az írtás... -
Drex #57 UBI-ék belehuztak... akárki akármit mond, qrwajo lett ez is -
Drex #56 CSAK ÁMULOK ÉS BÁMULOK... -
G_ArchAngel #55 ez az ingame:)
én Gef3 Ti200-zal nem tudok jobbakat... -
jó, ilyen képeket én is láttam, gondoltam majd valaki benyom ide 1-2 in-game képet, na min1 -
G_ArchAngel #53 Screenshot Gallery -
G_ArchAngel #52 írtás? lefotózatam, és onnan mit irtsak? nem jön semmi... -
emberek pár képet a játékból pls...
-
Drex #50 lefotózod, külön külön őket, aztán jön az irtás.... -
G_ArchAngel #49 Ezt ha kifejtenéd bővebben...
Tehát a két kukucskálló izét lefotózom, utánna menjek vissza a limóhoz? -
Drex #48 nekem megette külön külön is... aztán meg majd a nagyot kell.. -
G_ArchAngel #47 Köszi Drex, de már van újabb kérdésem:
a Black Isle szigeten le kellene fotózni De Castillac-nak a két ptero"valamit", hiába fotózom, figyelmeztet, hogy talán együtt kellene a hímet és nőstényt...
Na, igen, de a gép csak külön fókuszál rájuk, és mindkettőről csináltam, de nem fogadja el... -
Drex #46 jo lenne ha meglenne... nem mintha nem lehetne gamelni nélküle, de azé néha csinál érdekes dolgokat a game, AMD-n, mondjuk a hajo igen érdekesen beremeg, nyilt téren :))) -
Pityuka Fővezér #45 Ez a peccs nincs meg valahol megtörve? -
Drex #44 TOLN kell a villanyosbodét, és majd odajön magától :))) -
UbiSofték kitesznek magukért az utóbbi időben. -
EZ A JÁTÉK EMBERTELEN JÓÓÓ!!!
Pedig ilyen mezőnyben nem könnyű jónak lenni. Fantasztikus hangulata van, hihetetlen jó zenéje, és a grafika is elég ütős. -
bneoymtok pár in-game képet? thx.. :) -
G_ArchAngel #40 eh, jó kis game, de elkelne némi segítség:
megmentettem a világítótorony-házat, megcsináltam a fotókat, amiért visszakapcsolták az energiamezőt, követtem a robotot le a hangárba, majd mikor a haverrel beszélni akarok, hogy töltse fel a hovercraftot...
...nem tudok vele beszélni, mert nem tudom mozgatni a mondatok előtti ikont - eddig jó volt, de itt semmi...
Ott állok készen a küldetésre, minden cucc oké, de a hajót nem tudom elindítani...
Próbáltam malac-haverra váltani, hátha vele kell, de az sem jött be...
HELP!!! -
elmozo #39 ok -
Drex #38 azé kösz :)) tedd ki ha lejött lécci :)) -
elmozo #37 Én szivesen feltenném de még le sem jött:( -
Drex #36 \Beyond_Good_and_Evil-iMMERSiON\CD3\ims-bgaec.017.... pls valaki dobja fel egy ftpre :(((( -
Drex #35 hehe.. behalok :(((( ims-bgaec.017 crcs :Ehhhe -
M.A.D. #33 Beyond Good and Evil v1.01 Patch
* Fix crash on processors without SSE. The game now doesn't crash when executed on processors whit no SSE support. Older Athlon/Duron processors doesn't support SSE extended instruction set.
* Antialiasing support. Users with fast graphic cards and almost 64MB of VRAM can enjoy full anti aliased graphic. To enable antialiasing run the "Beyond Good & Evil Settings" application, go to the "Advanced Setting" tab and move the "Antialiansing" slider to "On". WARNING: Do not force antialiasing on the graphic card control panel that will result on black screens and corrupted graphic.
* Shadows can be disabled. If you want to reduce further the VRAM consumption you can disable shadows.
* Lower screen resolution available. If you want to reduce further the VRAM consumption you can choose screen resolutionsunder 640x480
* Improved sun special effect. Now the sun special effect works on any graphic card and has a better behaviour.
* Improved water blur effect. Now the water blur effect works with no graphic glitches.
* Speed up water reflection. Now if you set the water detail to low you obtain a better speed up.
* General speed up. Changed many things to gain speed where possible.
-
immersionos??
Akkor vagy le se szedem vagy amint lejött pásztázom a netet Deviance-os crackfixért..:)
-
jeee, holnapra meg is szerzem a game-t, mivel van acountom még a hdc-re
-
Ez talán jobb http://hdc.atw.hu/goodevil.html -
Nézzetek el ide! :http://hdc.atw.hu/web/default.html?Submit=Bel%E9p -
Drex #28 re all :))
Most indult a letöltés :) kiváncsi vok mit tud még mutatni az ubi, a XIII és a PoP után ...remélem hozzák a formájukat :))) -
elmozo #27 Majd írjatok véleményt ha játszottatok vele!
De hát ugye nem is kell mondani. -
Gear #26 A demo nemnagyon jött be . Talán mert nemsok időt fordítottam rá. azért kiváncsi vagyok rá , a grafix tetszett. -
Mr. Perfect #25 Amúgy ez a grafika és valszeg a játékmenet is egyértelműen a rayman sorozatra hasonlít.Talán kiegészítve egy kis MDK-val... -
Mr. Perfect #24 Mondjuk én kiváncsi vagyok rá, habár tartok tőle, hogy egy újabb konzolos gagyit kapunk... -
8 fölött áll az értékelése az NFOrce-on, biztos jó lesz.
Bár lehet, hogy inkább a fiatalabbak fogják értékelni. -
Bazzeg, hogy nem láttam, hogy már beírtad?
-
Kijött!!!