5583
-
elmozo #101 Hát azt buktad mert az egyik kiskolok, árulja el neked, hogy hol van, ha megkérdezed.(náplat toob-tej) -
Nonoo #99 mert a Hegyen van egy Vulkán!!! Oda kell majd repülni de csak a Belugával lehet!!! -
#98 Valaki árulja el, hogyan lehet aram ala helyezni a kaput Factory-ban? Megoltem a foelenséget, megvan minden, csak eppen olyan (biztositek?) izém nincs amit a lifthez is kellett szerezni. Abbol meg nem tudom kivenni. -
Nyiri #97 Sraok. A Black Isle-nel mutat egy rakas gyongyot a nagy terkep, bemegyek. Korbejartam mar mindent, de nem talalok semmit. A belteri terkepek sem mutatnak semmit :( Mi lehet? -
elmozo #96 Egy helyen amit a térkép is mutat, le fog szállni egy olyan "emberszállító" és dobozokban szállítják el az embereket, azt kell lefényképezni. -
#93 CD1 36-os fájlát megosztaná vki? :) -
elmozo #92 bocs ablak mögött! -
elmozo #91 Lesz egy csávó sisak nélkül egy ablak előtt, meg asszem majd mégegy vhol, de a térképen jelöli! -
#90 hali ! még az elején tartok ott ahhol az első IRIS missönt kapom meg, most kéne kiszabadítani a malacot és találtam egy kódos ajtot lefotoztam azt mondták h fotozzam le a dobozok tartalmát (ezt megtettem) és egy szuperkatonát sisak nélkül! hogy kell a 2. at megcsinálni? itt boyongok fel oraja utok mindenkit de senki nem veszi le a cuccat :) -
elmozo #89 Na végigmentem, 11:30.
Ez a game nagyon megéri, kitettek magukért a készítői.
(Szerintem lesz folytatás is) -
elmozo #88 Már nem aktuális -
elmozo #87 Sziasztok!
Nem tudja vki, hogy hol van az a vulkán amiről a tehén beszél a bárban? -
#86 Huhhh az UbiSoft elkényeztet minket az idén. Ez a játék valami fergeteges. Megyek is vissza. -
#85 HELP valaki........!!!!
Van 1 kis gondom.
Az első gyöngy megszerzése után, amint feljön a csajszi a felszínre, majd beájul, utána kilép a desktopra a game. Ráolvas az FDD-re, mag a CD-re, oszt kilép. Ja daemon toolz-bool telepítve és indítva.
Konfig, meg a szoftver:
P4 3.0 HT,512DDR400,ATI8500(C3.9),ABIT IS7
WinXP Prof ENG SP1, meg összes peccs, DX9.0b
NAV2003, McAfee Personal Firewall
Szerintem a gép okés, mert más game nem rossz.
-
Drex #84 MOST MEG GO CÉGESBULIBA....
Faltol falig közlekedés, fekvehányás RULEZ :D -
Drex #83 JAJA ÉN IS MEGTALÁLTAM, DE NINCS TORPEDOM :)))) -
elmozo #82 CSő én megtaláltam a bejáratot! A 3. pályán egy bal kanyar után van egy folyosó amit egyetlen piros lézer zár le.Azt kell átugrani és hajrá! -
Drex #81 az elektromos szobán keresztül kell menni a biztosítékért, és a malaccal meg kell javittatni a motort.... -
#80 A gyárban szétlőttem azt a mocsok zöld-et aki elvitte a kis kocát, leesett és lenn a vízben van a kristály. Na most a lift nem megy hiába adtam neki energy-t azzal a szétlőtt elektromos vezetékkel,hogy nekiér az elektromos ajtóvédőnek a kéz nem gyullad ki, hogy használhassam. Mintha még velemit be kellene tenni abba a kis négyzetbe, de nem tudom merre lehet . -
Nonoo #79 majnem 10 - órai teljes játékidővel végigjátszottam!!
Hurrá! -
Drex #78 vannak érdekes helyek... találtam egy barlangot, ahol pl 3 repülő bigyót kellet széjjelütni, és mindegyiknél volt egy Golyóbis :)))) -
Drex #77 na csa...
én is ott tartok, de mivel rohadtul nem találtam meg a 3. verseny után a bejáratot, igy mindent megcsináltam amit lehetett, a 4 specversenyt a rendör ellen, meg minden sz@rt, de nem találom a bejáratot. A versenyházban van ugyan egy rácsos ajtó, de nem tom sem kilőni, sem betörni...
Ugyhogy várok :)))) -
elmozo #76 Nagyon király a játek, csak ezt a fényképezőböl rózsaszin izét lövő dolgot nem értem.
Ja, 5:10 és most kell a versenypályáról átugranom a mittudoménhogyhova, hogy megmentsem Pey'J bácsit!
-
Drex #75 vazze... 7 óra 30 perc tiszta játékidőnél tartok de asszem rendesen elakadtam :)))) na majd holnap :DDD -
#74 Hűűű ez tényleg nagyon igényes játék lett. És végre egy olyan játék ami nem egy szimpla ugrabugra, és mégis le lehet ültetni elé a gyereket. A zene remek, a grafika csodálatos. Picit kevéls poligont használ, de gondolniuk kellett a gyengébb konzolokra is valószínűleg. -
Nonoo #73 Sziasztok!!
Milyen francos kodokat kell beirni a konzolokba a Lighthouse-nal, hogy megkapja az ember a Belugat!!!
Köszi előre is -
#72 Ott sajna nem volt. Amúgy a gaméba csak belenéztem ,de valami félelmetes hangulata van. Mondjuk most épp azon vagyok ,hogy leggyorsabban és a lehető legszebben fusson. -
#71 gamecopyworld.com-on nézd + -
#70 Valaki a Patchez egy crecket tudna feltenni? -
Drex #69 LOADING DOCK
-
Drex #68 egyébként én nagyon élvezem, de az a qrwa WASD ez nekem nem megy.... Van benne minden... akcio, légpárnásverseny, kocsmai játék... csak aza Qrwa WASD :(((( az menne el az annyába.... -
Drex #67 qrwa messze már :)))
Controll Room / valami idegen facilitiben :)) -
elmozo #66 Drex hol jársz? -
elmozo #65 Igen onnan kell fényképezni, probáld azt hogy nem közelitesz rá nagyon. -
Drex #64 fényképezzél 1000L eccer csak jo lesz.... talán ha 3 szót tudok angolul oszt mégis rájöttem :)))))))))))))) -
Drex #63 szegény szegény MALACOM :(((( benne van 1 dobozban :DDD -
G_ArchAngel #62 mindkettó feje benne van, de ugye a gép csak az egyiket tudja befogni...
Onnan kell fényképezni, ahol 3 fényes lyuk van egy sziklaplató közepén?
A lényekhez nem lehet felmenni ugye? -
elmozo #61 Akkor nem tudom, nekem első katt-ra jó volt.
Amúgy nem kell visszamenni a limóhoz. -
G_ArchAngel #60 hiába, rajta van:
amikor postázom, akkor mégegyszer elmondja, hogy legyen rajta a hím és nőstény egyszerre...
Visszakell menni a limuzinhoz? -
elmozo #59 Egy képen legyen rajta mind a kettő, ez a lényeg.
(Nem kell művészinek lennie:)