5583
  • elmozo
    Hát azt buktad mert az egyik kiskolok, árulja el neked, hogy hol van, ha megkérdezed.(náplat toob-tej)
  • Nonoo
    mert a Hegyen van egy Vulkán!!! Oda kell majd repülni de csak a Belugával lehet!!!
  • Barpi
    Valaki árulja el, hogyan lehet aram ala helyezni a kaput Factory-ban? Megoltem a foelenséget, megvan minden, csak eppen olyan (biztositek?) izém nincs amit a lifthez is kellett szerezni. Abbol meg nem tudom kivenni.
  • Nyiri
    Sraok. A Black Isle-nel mutat egy rakas gyongyot a nagy terkep, bemegyek. Korbejartam mar mindent, de nem talalok semmit. A belteri terkepek sem mutatnak semmit :( Mi lehet?
  • elmozo
    Egy helyen amit a térkép is mutat, le fog szállni egy olyan "emberszállító" és dobozokban szállítják el az embereket, azt kell lefényképezni.
  • Tikal #93
    CD1 36-os fájlát megosztaná vki? :)
  • elmozo
    bocs ablak mögött!
  • elmozo
    Lesz egy csávó sisak nélkül egy ablak előtt, meg asszem majd mégegy vhol, de a térképen jelöli!
  • BlackShadow
    hali ! még az elején tartok ott ahhol az első IRIS missönt kapom meg, most kéne kiszabadítani a malacot és találtam egy kódos ajtot lefotoztam azt mondták h fotozzam le a dobozok tartalmát (ezt megtettem) és egy szuperkatonát sisak nélkül! hogy kell a 2. at megcsinálni? itt boyongok fel oraja utok mindenkit de senki nem veszi le a cuccat :)
  • elmozo
    Na végigmentem, 11:30.
    Ez a game nagyon megéri, kitettek magukért a készítői.
    (Szerintem lesz folytatás is)
  • elmozo
    Már nem aktuális
  • elmozo
    Sziasztok!
    Nem tudja vki, hogy hol van az a vulkán amiről a tehén beszél a bárban?
  • CarajoEsp
    Huhhh az UbiSoft elkényeztet minket az idén. Ez a játék valami fergeteges. Megyek is vissza.
  • Gresi
    HELP valaki........!!!!

Van 1 kis gondom.

Az első gyöngy megszerzése után, amint feljön a csajszi a felszínre, majd beájul, utána kilép a desktopra a game. Ráolvas az FDD-re, mag a CD-re, oszt kilép. Ja daemon toolz-bool telepítve és indítva.

Konfig, meg a szoftver:

P4 3.0 HT,512DDR400,ATI8500(C3.9),ABIT IS7
    WinXP Prof ENG SP1, meg összes peccs, DX9.0b
    NAV2003, McAfee Personal Firewall

Szerintem a gép okés, mert más game nem rossz.
  • Drex
    MOST MEG GO CÉGESBULIBA....

Faltol falig közlekedés, fekvehányás RULEZ :D
  • Drex
    JAJA ÉN IS MEGTALÁLTAM, DE NINCS TORPEDOM :))))
  • elmozo
    CSő én megtaláltam a bejáratot! A 3. pályán egy bal kanyar után van egy folyosó amit egyetlen piros lézer zár le.Azt kell átugrani és hajrá!
  • Drex
    az elektromos szobán keresztül kell menni a biztosítékért, és a malaccal meg kell javittatni a motort....
  • radeer
    A gyárban szétlőttem azt a mocsok zöld-et aki elvitte a kis kocát, leesett és lenn a vízben van a kristály. Na most a lift nem megy hiába adtam neki energy-t azzal a szétlőtt elektromos vezetékkel,hogy nekiér az elektromos ajtóvédőnek a kéz nem gyullad ki, hogy használhassam. Mintha még velemit be kellene tenni abba a kis négyzetbe, de nem tudom merre lehet .
  • Nonoo
    majnem 10 - órai teljes játékidővel végigjátszottam!!

Hurrá!
  • Drex
    vannak érdekes helyek... találtam egy barlangot, ahol pl 3 repülő bigyót kellet széjjelütni, és mindegyiknél volt egy Golyóbis :))))
  • Drex
    na csa...

én is ott tartok, de mivel rohadtul nem találtam meg a 3. verseny után a bejáratot, igy mindent megcsináltam amit lehetett, a 4 specversenyt a rendör ellen, meg minden sz@rt, de nem találom a bejáratot. A versenyházban van ugyan egy rácsos ajtó, de nem tom sem kilőni, sem betörni...

Ugyhogy várok :))))
  • elmozo
    Nagyon király a játek, csak ezt a fényképezőböl rózsaszin izét lövő dolgot nem értem.
    Ja, 5:10 és most kell a versenypályáról átugranom a mittudoménhogyhova, hogy megmentsem Pey'J bácsit!
  • Drex
    vazze... 7 óra 30 perc tiszta játékidőnél tartok de asszem rendesen elakadtam :)))) na majd holnap :DDD
  • Teperinke
    Hűűű ez tényleg nagyon igényes játék lett. És végre egy olyan játék ami nem egy szimpla ugrabugra, és mégis le lehet ültetni elé a gyereket. A zene remek, a grafika csodálatos. Picit kevéls poligont használ, de gondolniuk kellett a gyengébb konzolokra is valószínűleg.
  • Nonoo
    Sziasztok!!

Milyen francos kodokat kell beirni a konzolokba a Lighthouse-nal, hogy megkapja az ember a Belugat!!!

Köszi előre is
  • CarajoEsp
    Ott sajna nem volt. Amúgy a gaméba csak belenéztem ,de valami félelmetes hangulata van. Mondjuk most épp azon vagyok ,hogy leggyorsabban és a lehető legszebben fusson.
  • zaki
    gamecopyworld.com-on nézd +
  • CarajoEsp
    Valaki a Patchez egy crecket tudna feltenni?
  • Drex
    LOADING DOCK
  • Drex
    egyébként én nagyon élvezem, de az a qrwa WASD ez nekem nem megy.... Van benne minden... akcio, légpárnásverseny, kocsmai játék... csak aza Qrwa WASD :(((( az menne el az annyába....
  • Drex
    qrwa messze már :)))

Controll Room / valami idegen facilitiben :))
  • elmozo
    Drex hol jársz?
  • elmozo
    Igen onnan kell fényképezni, probáld azt hogy nem közelitesz rá nagyon.
  • Drex
    fényképezzél 1000L eccer csak jo lesz.... talán ha 3 szót tudok angolul oszt mégis rájöttem :))))))))))))))
  • Drex
    szegény szegény MALACOM :(((( benne van 1 dobozban :DDD
  • G_ArchAngel #62
    mindkettó feje benne van, de ugye a gép csak az egyiket tudja befogni...
    Onnan kell fényképezni, ahol 3 fényes lyuk van egy sziklaplató közepén?
    A lényekhez nem lehet felmenni ugye?
  • elmozo
    Akkor nem tudom, nekem első katt-ra jó volt.
    Amúgy nem kell visszamenni a limóhoz.
  • G_ArchAngel #60
    hiába, rajta van:
    amikor postázom, akkor mégegyszer elmondja, hogy legyen rajta a hím és nőstény egyszerre...
    Visszakell menni a limuzinhoz?
  • elmozo
    Egy képen legyen rajta mind a kettő, ez a lényeg.
    (Nem kell művészinek lennie:)