5583
-
Drex #149 Thx Barátom -
Ren #148 A dolog valoban bug, az 1.2-es patch-ig nem trivialis. Keressetek meg az idevonatkozo thread-et az ubisoft.com -on, ott van egy kis progi, ami a savegamekkal manipulal. Egyszer ad megegy kulcsot, hogy be lehessen menni az ajton, majd ha ott elvegezted amit kell, akkor utan atrak egy masik szobaba, ahol mar nem fagy ki.
Delelott majd berakom a linket, most mar faradt vagyok hozza
-
Drex #147 szintén zenész... valami elbaszás van....
kb 4 napja minden nap visszatöltök régi állásokat, de a kulcs valahol fent van... és ha egyszer is begyek a robotos szobába, a kulcsot ugyan mutogatja, de amikor visszafele akarok menni, kifagy mint a sz*r... nem is érdekel már, mert 4 nap 1 rohadt kulcsért az nekem már gáz, mikor általában 2 nap 1 game...
szal szerintem rossz a game verzionk, rossz a törés vagy tököm tudja mi van.....
nem idegesitem tovább magam..... -
Ren #146 YencY: nekem is ezt csinalja. Mikor eloszor a nyakadba esnek a robotok, akkor mutogat egy kulcsot, ami szerintem valahol fent van a csuszdakban (amibol leesnek a robotok), de hogy azt hogy lehetne elerni, azt nem tudom -
Nonoo #145 dehogynem elég!
Én is hasonlo géppel jatszottam vegig söt 2x-aa val!
-
#144 Ti nektek sikerult ugy bealitani a felbontast hogy Full Screen-be menyen ? Mert nalam osze van szoritva a kep es kicsit idetlenul tunik... ez a bajom volt a Armed And Dangerousal is :) -
#143 Jo jatek ez gyerekek! Nekem kurvara teccik.
Jelenleg nem tudom mit kell az elso banyaban csinalni amikor valami kapcsoloval kinyilik valami szen ajto vagymi :(
De en meg fogom szerezni Ps2-re mert Pc-en elvezhetettlen mert nem eleg neki a 2 gigas proci es a 512 ddram na meg a gf3 :) -
Callisto #140 Mennyire komoly a program? Egy 8 éves gyerek el lenne vele? (Ezt azért kérdem, mert neki lenne karira.) -
#139 kössz,de már nagyon messzire vagyok! controll room. a biztiket egyszerre szereztem meg. -
#138 Itt en is szivtam rendesen. Menj le az also szintre, ahol az elso biztositekot szerezted (miutan megolted a kis robotot). Itt megint leolod a robotokat majd megkerulod a kozepso oszlopot. Itt van a falban a masodik biztositek! -
#137 elektromos szobán túl láttam valami fehér hosszúkás izéket a szekrény tetején,ezek lennének a biztik? de sehogy sem férek hozzájuk! eddig még nem találtam egy biztit sem... -
elmozo #136 Ott ahol a másikat is találtad! Ha még nem találtál, akkor vhol kettőt fogsz találni -
#135 help!! valami facilityben vagyok.alfa section? megvan double h,lenyomtam a főellenséget,és nemtudok mit csinálni!a röfi megjavitott valami gépet,de nem tudjuk elinditani! kell hozzá egy biztositék,hol tudok ilyet szerezni? el sem birok menni innen,mert be can zárva a bejárat.help!! -
elmozo #134 Elmész vulkán(Black Isle tetején) => felszeded sok gyöngy => veszel űrhajtómű(Mammago) => mész hold -
elmozo #133 A robotokat nekilököd az áramos izéknek, és ha minden ilyen áramos hülyeséget kiiktattál akkor oda kéne adnia.(legalábbis nekem odaadta) -
elmozo #129 Engem egyszer kinyirt,felba***a az agyam. Aztán bespejzoltam 30 olyan bigyót ami feltölti az életem teljesen.
Aztán mikor harcolnom kellett vele, rájöttem,hogy higgadtan kell és elhasználtam belőle kettőt. -
Nyiri #128 Vegigvittem. Tetszett a jatek, de a vegen valami hihetetlenul kocsog lett a harc. AAAAAAAAAAAAAAAAA :)
Emiatt nem jatszom ujra :] -
elmozo #125 Nekem igen -
elmozo #124 Miután röfit kiszabadítottad nem kell többé a fénnyel törődnöd, hanem az üvegfal (ami mögött a "lift" van) bal oldalán levő résen átmenni. -
#123 NEKTEK IS "szélesvásznú" a játék képe? -
elmozo #121 Regisztrálsz, beírod a játékból kapott kódot, beloginolsz. -
#120 milyen rangsor? :) -
elmozo #119 Én vagyok a 685. a rangsorban a hivatalos oldalon!
Ti hányadikok vagytok? -
elmozo #118 Black Isle tetején,de csak belugával mehetsz oda -
TX #117 hol van az a vulkán ahol gömbök vannak?Nem találom sehol! -
elmozo #116 Jobb egér/Play amíg ki nem írja hogy a kód megváltozott, utána mégegyszer és bent is vagy! -
#115 :) -
#114 na végigtoltam, ez is végre egy isteni játék :) várom a folytatást >] (a végéből következtetve elvileg lesz :) -
Nyiri #113 Sracok!
A netes kuldit megcsinalta mar valaki. Akarmit csinalok, mindig elkapnak. Minig megvaltozik az a rohadt jelszo. Aki meg tudta csinalni, az mondja mar meg a kapott kodot (az barban levo gephez kell. Thx. -
#112 Át kell ugratnod a piros lezervonal folott. (Lehet hogy nem ez a neve de megtalalod) Ehhez viszont 15 golyobisert meg kell venned a Jump kit-et, Mammago garege-ben. Csak evvel lehet atugrani sloughterhouse-hoz. Itt lesz a ket hianyzo zsarus palya is. -
#111 Most megyek a sloughterhouse-hoz vagy mi.
Azt mondja a hovercraft versenyen kell meglógni, méghozzá a 3-as versenyen. Én megnyertem a race 1-es és a race 2-es versenyt is. Hol van a race 3 ? Sehol nem találom...vagyis hol kell lelépni ?
-
#110 a black isle szigeten rövidebb vagyok két állatképpel!megvan valakinek az összes fotó? két rejtett állatot találtam.egy nagy rózsaszin gilisztát?,és néhány kicsi sárgát,egy rácsos ajtó mögött egy kis kaja társaságában. -
Nonoo #109 a toronyban
-
TX #108 nekem a coca második kódját nem fogadja el! vagy az lehet a baj ,hogy én egy konzolba irom mind kettőt ? ha igen akkor mondjátok meg hol van a másik konzol! -
#107 én meg a PoP-t már végigtoltam, de erősen gondolkodom rajta, hogy ezt is kipróbálom&végigjátszom -
#106 ez a game egy gyönyörűség! nem lehet 10 pontnál többet adní? én szivesen adnék 12 pontot is neki.egyszerüen nem tudom mihez hasonlitani... elkezdtem a prince of persiát,de ezek után asszem rá sem nézek! -
elmozo #105 Bingo! nézd meg a cipője talpát. (Inventoryban megtalálod) -
#104 meyik koyok arulja el?? en beszeltem az osszessel egyik se mondott semmit :) csak a csaj tett utalást arra h a röfi nézegette a cipőjét -
#103 Koszi, mar meg is talaltam. Ugyan ott van mint a masik. A hivatalos site foruman irtak. -
elmozo #102 Valahol kell lennie még 1 biztositéknak