5583
-
elmozo #208 Mert ahhoz képest, hogy halott eléggé virul az orcája! -
elmozo #207 Végigvitted?
Mert ha igen végig kellett volna nézni a készítői listát és utána azt a kis meglepetést! -
#206 jó hír köszi... -
elmozo #204 Tényleg, mekkora lenne ha a második részben röfivel kéne nyomulni:) -
#202 Nagyon jó ez a játék. De.. át lehet váltani a malacra? -
#200 Aze' nekem annyit turelmem soha nem volt egy jatekkal :) -
#199 Bocsesz, hogy ide írok, de mivel tudom lejátszani az aac fájlokat??? -
Ren #198 Na, masodik nekifutasra megvan az osszes gyongy es fenykep :P
-
#193 Gut gut! Tankson!!! -
#191 Szal amikor eloszor oda ertem akkor egyedul masztam fel mert o nem fert el de ha atmegyek a kapun akkor a tuloldalon mar fel fog tudni velem jonni? :P -
#188 Na en nem ertem... ott nem tudom oda fel vinni! Hogy viszem oda fel otett??? Asozngya o nem tud elmenni a fel mellet.... -
#186 Kijazisten az a DH?????
Es hogy szerzem meg? Hol talakozok vele? Az a pasi az aki velem van? Azt meg hogy viszem oda fel? -
#184 Bake en nem jovok ra. -
#183 De jouember! En oda bementem de ott van egy bazi nagy lada es Jane nem tudgya egyedul eltolni... micisnajak? -
#182 Na ez nem jo hir... de nem gond meg van tiz tonna patche hozza. -
elmozo #180 Csak két bejárat van, az egyiknél kettőt tudsz lefotózni(asszem ahol a szörnyeket fotóztad) -
#179 Jo azok mar megvannak de hol a harmadikbejarat !?!?!? -
#178 én is ott forgolódok,nem t'ok semmit csinálni... -
#177 Az egyik bejarat az aknamezo vegen van, a masikoz pedig egy csuzdan lehet feljutni. Ha ora jarasaval megegyezo iranyban mesz, akkor jobb oldalt keresd. Most nem emlexem pontosan melyiknel mit lehet fotozni. -
#176 Ahm na most... aze' attol meg jaccom :)
Szal abba az atkozott Slaughterhouse-ban vagyok es mar ket kep megvan. Espdig a North Side ahol a dobozokbol valo kis fejeket fenykepeztem majd az East Side ahol azokat a DronZ (vagymi) szornyeket sikerult lekapni. De most hova mennyek? Ott forgolodok kint a Inner mitomenmibe de nem lelem a harmadik Side bejaratat :(((( Pls help! -
#175 azok ijet úgysem tudnak csinálni... -
#173 Szerintem ennek a jateknek az egyetlen szepseghibaja az hogy amikor mar a Slaughterhouse palyan jaccunk kurva lehangolo fiilinget ad es tok bonyorult lesz :( -
Ren #172 Valaki meg tudja mondani, hogy a 39, 40 es 41-es gyongyot honnan lehet megszerezni?
-
#170 En annak a hive vagyok hogy ahogy letoltom ugy is jaccom oket es nem patchelem agyon a jatekokat. Erdekes eddig minden jatek ment szepen patch nelkul is es csak ha kritikus hiba volt akkor toltogettem lefele :) -
Ren #169 MerlinW: van, de nem biztos hogy jol jarsz az 1.1-gyel, pl a nemreg kitargyalt bug nem biztos, hogy van az 1.0-ban
-
#168 nem semmi forgalom van a városban! -
#167 és csodálatosan is néz ki! -
#166 van 1.01-es patch-hez ceack? -
#165 Nem eri meg veszekedni. en voltam lama. Minden Low-ra volt alitva a setup-ba :))) Mindent feltuningoltam es csodalatosan fut :) -
#164 köszi!!! -
#162 a factory végén vagyok,és elakadtam! elindul a visszaszámlálás,és nem tudom mit kell csinálni! kint tele van minden aknával help! -
#161 nem kéne mindenféle szar szutyok pc-t játékra használni!!! nekem minden gyönyörűen megy egy 2000xp 8500 ati kombón.ez nem egy atomerőmű,és 1024x32 biten minden fullon megy! -
Drex #159 a fixxel frankon megy minden.... -
Ren #158 Yency: Csak annyit fuznek hozza, hogy ez a fix tudja a kulcsduplazast is -
#157 Vegyetek rendes konfigot, es akkor nem lesz problematok! Amugy a Sepi féle cuccoson tokeletesen futnia kell a jateknak. Es akkor szebb, meg jobb is mint azon a szutyok ps2-on! -
Drex #154 nba most rágtam be.... hiába a patch, mikor ugyan ugy kifagy ha vissza akarok menni... vége ... -
Drex #153 hehe :))) de legalább yo.... 3 napig lesz fent, mert kevés a heyem :((( -
Drex #152 na még eccer.... szal a key.exe
kex patch -
Drex #151 mindegy... itt a link a key.exe hez
Key patch -
#150 Hmm de akkor milyen bug ha egyeseknek elojon es masoknak nem???