5583
-
Cat #254 a hovercrafthoz battyogj ki, és ott a kapuemelő mechanizmust nyomja meg double H, te meg mássz fel a kapu tetejére -
#253 http://seven-wrz.uw.hu/ -
#252 SevenWarez... -
#251 Hi!!!
Tudja valaki, honnan tolthetnem le ingyen es bermentve eme jatekot? Mar regota keresem, de a DC lassu, es a tobbi, meg fizetos volt. Pliiiz HELP MIII!!!
Koszonom elore is. -
Ren #250 Gyikarc: Mondd azt neki hogy jatszani akarsz es amikor a tetet kerdi, akkor mondd neki a jelmondatot, erre ad egy cetlit amin rajta van a kod -
elmozo #248 Ahol a kaput felnyitod (ahol a gomb van) fel tudsz mászni,
arra próbálkozz. -
#247 Hogy hogy tejesen? En nem ertem... -
Cat #246 na, továbbmentem, már az akuda bárban vagyok, a küldetés után
nálam semmi gond nem volt sehol, nem fagyott, megvolt minden
sztm már nincs sok hátra :)
-
Cat #245 én most vagyok a 3 csuszdás résznél, ahol a kétkulcsos akármi van. Az áramos izéket kilőttem az ugrálokkal, de nekem se nyilik az ajtó sehogyse :o -
Cat #244 kb. 10 perce szoptam én is, gondolkoztam mint állat
a helyzet az, hogy ki kell menni TELJESEN, ott ahol a kaput felnyitottad a hovercraftnak
lesd meg a térképet, több szinten váltogatva -
#243 Nos en vwegre sikerult felvinnem DH-at a Sloughterhouse ba oda fel ahol a vaskapunal van az a lada az egyik szobaba. Eltoltuk es felmasztunk oda. Akkor DH megjegyzi hogy ott fent valahol van egy nyilas de nem tudok vegig menni a folyoson mert egy aram kapu utamat ajja... micsinajak ott? -
elmozo #241 Csak kár hogy ezt (mármint az első részt) nem igazán reklámozták be -
elmozo #239 Ja most látom, hogy sikerült -
elmozo #238 Amikor feletted van akkor a jobb egérgombbal el tudsz húzódni, azzal próbálkozz és spejzolj be olyan rózsaszín csomagokat amik az egész életed feltöltik. -
#237 Én is végigvittem a játékot nagyon király volt. Bár a végén a főellenfél megizasztott elég rendesen de azért nagy nehezen legyőztem. :) Várom a folyatatását a játéknak. Mert, hogy a befejezés szerint lesz folytatás :) -
#236 Segítség kéne, hogy lehet a játék végén a háromszemű füelenfélt kiynirni? Minél töbször ütöm meg annál gyorsabban támad aoldalról migy egyszercsak felülrül támad de én akkor nem tudom megütni sehogy utánna meg megint lelassul és kezdődik előről a támadások felgyorsulása. Köszönöm a segítséget -
Cat #235 9 ora játéknál vagyok, és dobozokat lökdösök a hovercraftommal bombákra
mondjátok hogy nincs sok hátra, kezd fárasztani :o -
Ren #234 Cat: kezdj el fenykepezgetni, akkor beindul egy atvezeto anim es onnan vlagos lesz mit kell csinalni :) -
Ren #233 bon: menj be az inventoryba 'ESC' ott valaszd ki az "oldaltaskad" (most nem jut eszembe a neve), abban benne van Pey'j cipoje, amit ha megnezel (nyil ramutat es 'space') es kicsit forgatod, akkor a talpan talalsz ket kodot. Az egyik a hangarban levo faliujsag szeru ize mogotti konzolba kell beirni, a masikat a vilagitotorny elso emeleten levo ugyanilyen akarmi mogotti konzolba
-
Cat #232 nu, emberkék, gondom van :) visszaolvastam de nálatok ez fura modon nem volt gond...
szal, factoryban vagyok, a végefelé, ahol a röfi már ládában van. El kell mennem kiszabaditani, mielőtt bepakolják és elviszik. Egy nagy köralaku szoba, közepén egy lyuk, felul egy reflektor, az egyik bejárat egy ajtó ahol bejöttem másik előtt két áramos izé van. A teremben egyik szélén mennek körbe körbe a ládák, és daruk pakolják őket. Egyszeruen sehol egy kapcsolo vagy ilyesmi, hogy át tudnék menni azon a két áramizével eltorlaszolt ajton. Hogy megyek át rajta? -
#231 Segitség kéne elakadtam a játékkal: két feladatom van de nem tudom mit kell csinálni már mindent próbáltam a feladatok a következők: Enter Pey'j's codes in eoal console (behind the pictures) Másik feladat: Prove the Complicity betwen the Alpha Sections and the DomZ (then broadcast it from the Lunar transimer) Köszönöm a segítséget. -
#230 még nem...de már indulok is!mondták hogy menjek,de nem gondoltam,hogy összefügg a kettő! -
Ren #229 Nem, az ettol fuggetlenul kell. Az IRIS-nel voltal mar? Ugy ertem a Slaughterhouse utan. -
#228 ahol a két lézer forog ellenkező irányban,a főkapunál.aminek mindkét oldalán fel lehet jutni.itt fel tudsz mászni a nagy kapura,és onnan a falra: double H val kell a kaput nyittatni! és egy lyukon keresztül,bejutsz a kulcsért...ez volt nekem is a gondom! oda kellett adni double H-nak a másik kulcsot!!! egyébként még mindig nem tudok repülni!!%#&@}°^ a rinó nem adja oda a flight stabilizátort! pedig a másik a helyén van,és ki is próbáltam a járgányt. a space halytőművel nem lehet kiváltani? -
elmozo #225 A buborékost én se tudtam lefényképezni, egyébként kell a kulcs mert majd DH-nak is kell egy. -
#223 köszi! 1 db drágakövet,és 1 db állatot kaptam érte!de az egyik állatot nem birom lefényképezni! azt a buborékolo izét...és még mindig nincs meg a harmadik kép!ja,és kaptam egy háromszögletű kulcsot! ez is kell a megoldáshoz?? -
elmozo #222 Abban a "teremben" ahol a kaput fel tudod emelni és a két forgó lézer van, fel tudsz mászni a kapcsolo felöli oldalon, és onnan át tudsz jutni az elektromos kapu mögé. -
#221 és "mit" kell fényképezni? -
#220 slaughterhouse-ban elakadtam,help!!ahol a rácsos kapu van,és double H csak az egyik oldalon tud feljönni! a lézereknél középütt bemegyek,helyére toljuk a ládát H-val,felmegyünk,és ott nem tok mit csinálni...látom az ajtót és mutatja a progi,hogy merre kell menni... de van egy elektromos kapu,amit nem tudok kiiktatni...középen meg van egy robot is.HELP! -
Ren #219 Ha megnezed a terkepet, akkor latod, hogy ket helyre a belso vizes reszbol lehet bejutni (Az egyiknel fel kell menni a legparnassal egy kiugro erkelyszerusegre, a masikhoz egy nagy adag akna kozott kell belnavigalni) A harmadikhoz a Surveillance Room-bol lehet bejutni, az ott van, ahol van a ket korbeforgo lezersugar es ott kellet felnyitni egy nagy racsot, hogy atjuthass alatt a legparnassal
-
#218 A DOBOZA BE VAN ZÁRVA. SLAUGHTERHOUSE-BAN SZOPOK MÉG MINDIG!
nem találom a harmadik fényképezni való dolgot! a három "szörny",és a dobozos emberek vannak lefényképezve,nem tudom mi a harmadik dolog! -
Ren #217 Ha meg nem csinaltad vegig a S;aughterhouse-t akkor addig szerintem nem fogog tudni megvenni a flight stabilizert. (Egyebkent mintha megsem jelenne a Mammago-ban a flight tabilizer amig meg nem csinalod a SH-t, legalabbis a jatek elejen tuti nincs ott) -
#216 most nem ott vagyok.(slaughterhouse),de az első stabilizátort már rég beraktam a helyére. -
Ren #215 Azt a racsot ott nem kell kiutni, hanem vagni kell, amit majd Pey'j tud csinalni, ha megszerezte a szerszamot hozza. Ugyhogy egyelore menj tovabb a barlangban es amikor megvan a vagoszerszam, akkor gyere vissza es akkor fel tudsz oda jutni -
elmozo #214 Előbb menj próbarepülésre, hátha az segít(kivéve,ha voltál már), vagy rakd be az első stabilizátort. -
#213 nekem meg az a gondom,hogy 21 db gyöngyöm van és mégsem tudom megszerezni a flight stabilizert!ahhoz csak 20 db kell...a rinó mintha valami e-mailt emlegetne...gomdom van az angollal. -
#212 te nem tudsz rácsot kiütni,csak a társad. de csak,ha nem takarod el a rácsot!!! e betüvel müxik. H H.átfejeli a rácsokat,tök állat! -
#211 Voltam ott, de nem jöttem rá hogy ki lehet ütni :P
Amúgy nem az hogy egy napja nem tudok továbbjutni, csak most játszom mindennel ami elémkerül.
De erre még visszatérek, ami nálam nagy szó. -
elmozo #210 Az előtt van egy elágazás ahol 2 irányba mehetsz, ha balra(vagy egyenest nem tudom) mész ide érkezel, ha jobbra akkor előbb utóbb egy rácshoz érsz amit kiütve oda kerülsz!
(Lehet h majd csak a későbbi társaddal lehet, erre már nem emlékszem) -
#209 Amikor találkoztam a sofőrrel, ugye a hovercraftolás után, akkor van egy kis barlangban egy "polc". Amikor a röfivel rá kell állni a két ajtónyitóra ott. És oda nem tok felmenni, hogyan köll? Azt hittem az ő jet bootja kell oda.
Balra meg van egy fényképezhető élőlény, oda is felmennék...