5583
  • Callisto
    kicsi segitseget szeretnek kerni, nem olcastam vegig a forumot...
    HOgy lehet a mammagonal a 20 pearl be kerulo spacefightert megvenni, valami emailt kuld majd kesobb vagy mit mond az urge, de nem ertem teljesen hogy mit akarmeg hogy nincs eppen keszleten a meteortamadasok miatt...

es meg valami? a csillag formaju key-t hol lehet megtalalni, amivel a varosban levo lezeres ajtot lehet megnyitni?
  • elmozo
    kösz
  • Arthas
    Király volt a játék:)Majd elbőgtem magam amikor a kölyköket elrabolták:) Ennyire jól megrendezett gamét ritkán látni....
    A főszörny szerintem nem volt vészes , 3. nekifutásra megvolt.
    És lesz folytatás a végéből ítélve.....
  • gyraph
    Semmikeppen nem hagyom ki! Most toltogetem lefele. Holnap delelott el is kezdem...egy regi N64 FAN-nak pedig hiszek :)... Mar varom nagyon....
  • barret
    végignéztem a creditet,az átalakulást azért kérdem,mert a röfinek "kijött" valami a kezéből! GYRAPH! ki ne hagyd ezt a göngyszemet!!!!!!! csodálatos játék. az irányitásról már semmi jót nem tudok mondani...még controllert sem tudtam csatlakoztatni! pedig sokkal egyszerűbb lett volna vele az irányitás!
  • barret
    kimész a pillér legszélére.én igy csinéltam,nehezen,de összejött!
  • gyraph
    Oh, neked is kosz!Ez igy eleg konkret...
  • gyraph
    Hi Zaki!Reg jartam erre! :)
    Kosz az INFO-t!
  • elmozo
    A világítótorony tetején azt a törpefókát vagy mit ami körbe-körbe mászkál hogy lehet lefotózni?
  • Cat #289
    nem vészes kézzel
    wsad, akcio az e, guggolás az ctrl, gyorsítás space, fényképezés/lövés shift + jobb kéz az egéren
  • zaki
    hi Gyraph

én a PoP-ot billel toltam végig, sztem nem olyan vészes az irányítása
  • gyraph
    gazan=igazan.
  • gyraph
    Hi All!

Most szeretnem elkezdeni a jatekot es megkerdeznem, hogy milyen a game iranyitasa? Szoval jatszhato billenytyuzettel, vagy gazan konzolos az iranyitas es szukseges hozza gamepad? Pl: Prince of Persia-hoz szerintem elengedhetetlen...ennek fenyeben?
  • Cat #285
    az endsequence végén ott áll a világitorony szélén és bámul kifelé
  • Cat #284
    akkor én büszke vagyok rá hogy 3madszorra lenyomtam :D
  • barret
    mi lesz a röfivel? átalakul???
  • barret
    befejeztem! 7 gyógyitóból elhasználtam 6-ot 1 maradt a végére.sztem nem volt nehéz! 45 perc alatt végeztem vele,kb ötödikre sikerült.
  • elmozo
    Egyébként nem bonyolult én úgy 15. nekifutásra lenyomtam simán 2 gyógyítóval pedig be volt spejzolva 30 :)
  • Cat #280
    egyébként, balra, előre, jobbra, balra, előre, jobbra, és ezután a fejed felett jelenik meg - probálkozz félrelépni, és utána a hátad mögött lesz, majd megint kezdődik a balra...

ezután jön egy lájtos 5 double h hasonmással, az gyorsan megvan, aztán begorombul, ködösít és megfordítja az irányítást.

a második menetnél pedig balra, jobbra, balra, jobbra és utána felül van - olyan félora alatt le lehet nyomni, becslésem szerint elsőre 60at másodjára 100at kell beleütni (gyógyitásokbol származó becslés)
  • Cat #279
    volt pár ember akinél szintén fagyott annál az ajtónál, olvasd vissza a topicot (nálam simán ment a dolog)
  • Cat #278
    az a nagy pók még egyszerü volt :D 7 gyógyító szvsz tuti hogy nem lesz elég
  • barret
    én is ezt a köcsögöt ütöm,kevés eredménnyel... csak 7 fullos gyógyítóm van...nincs kedvem egy mentést visszamenni,előtte is húzós volt az a nagy pók?
  • barret
    a nagy vaskapura kell feljutnod! e-betű megnyom,társad bekapcsolja a kaput.a kapuról eltudsz jutni a kulcsért!a sarokban mássz fel a gépen? nem tom mi az... két lézer forog szemben egymással az alsó szinten.
  • Arthas
    Segítség elakadtam!
    Valami Central Hallban vagyok, ez az a missió amikor 3 valmit kel lefényképezni:)Bocs de nem tudom a pálya címét , a 3. versenypályáról jutottam be ide.
    Van egy ajtó , az ajtó két oldalán 3 szög alakú kulcsal nyitható zárak. Ha megnyomok egy gombot 3 robot jön le az égből., amint megölöm őket a gép mutogat nekem egy kulcsot ,csak nem tudom ,hogyan érjem el (HOl van) Kéne a társamnak a kulcs ,hogy ki tudjuk ketten nyitni az ajtót.... Hogyan lehet megszerezni a kulcsot?

A mások problémám ,ha el akarom hagyni a termet a program kifagy....Ami gázos mert egy mentést használtam végig....
  • elmozo
    Senki nem kezdi most akinek lehetne segíteni?!!:)
  • Ren
    Mivel mindig ugyanugy tamad, idovel meg lehet tanulni :) Kivetel az, amikor felulrol jon es elugrik az ember elole, akkor nem mindig ugyanonnan tamad
  • Cat #271
    végigmentem, hogyakurvaéletbe :)
    nemértem hogy tudta bárki is ugy leszedni a végén, hogy mindössze 2 fullra gyogyitot használt el, én amikor a felülröl támadott a lény csak néhány esetben tudtam kilépni oldalra, kb. minden ötödiknél, egyébként mindig eltalált
    főleg a második csata volt kemény, amikor megfordult az irányítás, ott már paráztam hogy mi van ha nem lesz elég a nálam lévő 17 darab fullra gyogyito :D (kb. 7 maradt a beledöfésig)
  • elmozo
    Egyre gyorsul, ha hibázol akkor visszalassul és elölről kezdődik.
  • Cat #268
    már a főszörnyet verem, vagyis azzal szenvedek
    hányat kell beleütni? mert 5 perc után se pusztul meg, és mindig eltalál
  • Cat #267
    szal le kell verni :I
    na mind1, nekiállok
  • elmozo
    Szedd le az egyiket, azután ha a másik megtámad menj közel,hogy ne dobáljon olyan szarokat és amikor felemeli a fegyverét és lecsapni készül jobb egérrel húzódj el és csapd meg utána.
    De egyébként lelövöd a rózsaszin bigyóval a tartályukat és ugyanolyan mintha megrugnád, azzal is próbálkozhatsz.
  • Cat #265
    köszi szépen
    lehet hogy amiatt van, hogy kicsit másnapos vagyok most, de utána se tudok továbbjutni :) szal megvan az átkuszás, de utána két őr van. Az egyiket még tudom semlegesíteni, de a másikat sehogyse. Lopakodni nem lehet, mert simán észrevesz. Fáradt vagyok kicsit... :p
  • elmozo
    A disznó mögötti terembe kell menni, az üvegfal oldalán van egy rés azon át tudsz menni(a falnak támaszkodva).
  • Cat #263
    a holdbázison szopok, egyszeruen fogalmam sincs mit kellene csinálnom
    a disznót kiszabadítottam a tükrök forgatásával, és asszondja hogy csináljam meg a riportot
    mászkálok a transmitter, a bázis meg az urhajó körül, és semerre se tudok továbbjutni
    az ilyenkor szokásos modszerrel elkezdtem vadul fényképezni a semmit, de eredmény 0. A diszno mögött van kis terem, amin egy térkép van, gyanum szerint ott kéne továbbmenni, de se ajtó, se semmit, vki?
  • barret
    de mot pc-vel edzésben tartja magát!
  • Cat #261
    hamost nagyon szemét lennék, aztirnám hogy a konzolod butitja az agyat :D
  • barret
    ahol bejutsz,a főkapunál:először csak te tudtál felmenni,D H először nem fért át.fent egy robot támadott meg.a két "tartályát" kellett kilőnöd! középső téren forog kép lézersorompó. mégtovább mész,fel a kis lépcsőm. a sarokban van valami gép? azon fel tudsz menni a falra. oldalazva egész a nagy kapuig, ott átugrassz a kapura,jó nagy kapu.mikor átugrottál,DH-val megnyomatod a kapcsolót,és akapu felemel.innen már könnyű az út!
  • Sephi
    jaj ostenem... en meg mindig nem ertem ... na mind1
  • elmozo
    Bemész a menübe ESC-kel ott megkeresed a cetlit(a táskádban van asszem), majd nyomsz rajta egy Space-t,akkor el tudod forgatni és rajta van a kód.(Egyébként a kód változó uh ha megadjuk valószínű h nem lesz jó)
  • Ren
    Gyikarc: nem tudom beirni, mert minden jatekban mas es mas. Nezd meg az inventoryban es akkor fel tudod irni