5583
  • zaki
    a save itt is úgy van megoldva, mint a PoP-ban?
  • Rage47
    Visszaolvastam és látom nincs más megoldás, sokat kell beleütni.:)
  • Rage47
    Sziasztok!
    Hogy kell kinyíirni a föellenséget?Hiába ütöm-vágom nem hal meg...(azután van mikor rámküdi a malacokat és elveszi DH-t)De ő viszont mindig megöl.
    -lehet hogy közbe rájovok, de elöre is kössz a segitségeteket:)
  • Arthas
    pluhi : Mi az hogy a game tele van buggal??
    Egy bug van és az is csak a patch miatt jött elő ,amit ki is javítanak a következő patchal.. de még a patchra se kellet várni mert kiadtak egy progit ,amivel megoldódik a probléma....
  • elmozo
    Hol jársz? fényképezz élőlényeket!
  • zaki
    jónak tűnik így elsőre a game, csak közöm sincs hozzá, hogy mit kell cinálni
  • pluhi
    Én is meg tudom számolni egy kezem: COD, BGAE.
    COD-ot visszahozta VPU recovery (itt ugye köztudott ATI problémáról van szó, más kérdés, hogy a HOTFIX illetve a 3.10 annyit segitett, hogy teljesen véletlenszerű helyeken akadt ki, nem az első lövésnél), BGAE-t nem. Én még mindig szerencsés vagyok (ill. válogatott cuccok vannak a gépben), mert NFSU, PRO Evo 3, SLRR, meg a többi bughegy lazán megy. A BGAE esete furcsa számomra, mert ötletem sincs mitől lehet a fagyás. Három óra game után akkor fagyott ki, mikor elkezdtem futni egy irányba.
  • elmozo
    Én még nem találkoztam végigjátszással, de ha itt megkérdezed biztos tud segíteni valaki.
  • Neocitran
    sziasztok.tudnátok nekem végigjátszást küldeni???elakadtam.
    köszike.
    [email protected]
  • barret
    egy kezemen meg tudom az összes játékot számolni,ami akár egyszer is!!! lefagyasztotta a gépemet!se a bg&e sem a cod sem a pop3d nem fagyott egyetlen egyszer sem,ja és 8500-le ati kártyám van!ami fagyott:tomb raider aod,pirates of the caribbean. most több nem jut az eszembe,pedig "TESZTELEM"rendesen a gépet!
  • pluhi
    Az nem fog menni. De lehúzhatod innen:

101 crack
  • zaki
    na megvan a game, azt szeretném kérdezni, hogy tegyek fel vmilyen patchet, vagy crackfix-et, vagy nem tudom mit, vagy mehet a game egy sima crack-kel is?
  • CarajoEsp
    carajoesp.freemail.hu ide ha elküldenéd megköszönném. Azt furcsálom már játszottam vele ,de most sokkal lasabb és át se tudok állítani semmit. Hiába veszem ki az árnyékokat ugyan olyan lassú marad.
  • pluhi
    "teljessen más kategória"
    Hát ez érdekes. Nálam teljesen más az FPS, RPG, Mahjongg meg ilyenek. A BGAE sokrétübb, de hogy teljesen más...
    Amúgy mind1, mert az Év játéka titulusnál nincsenek kategóriák.
    Én tudok adni. Emil, vagy mi legyen?
  • CarajoEsp
    Nem tud valaki egy Cracket adni a Patchez?
  • rorr
    a két játék teljessen más kategória ne feledd!!!mindegyik király a maga nemében de a BEYOND GOOD &EVIL egyedibb!!!!
  • pluhi
    Ráadásul nem is Ati prob. Csontra fagy az egész gép. Ilyet még a COD se csinált.
  • elmozo
    Én egy buggal találkoztam, a kulcsossal, de azzal is csak másoknál!
  • pluhi
    És az ember várná, hogy kiugrunk 16:9-ből, de nem.
  • pluhi
    Hi!
    Nem volt nehéz nem észrevenni a váltást, mivel az intro is az engine-nel készült.
    A játék kircsi szerintem is, bár fagy, hogy rohadna meg. A COD után ez a második, ami szopatja a gépem. Ahogy néztem a forumokat, tele van buggal a cucc. Kár érte, az év játéka is lehetett volna talán. Igy majd a Sands of Time lesz.
  • Cat #319
    ez nálam tökugyanigy volt :DDD csodálkoztam hogy mér nem mozog tovább a csávó :D
    egyébként olvassátok el a főlapon lévő cikket, sztm korrekt, bár talán kicsit tuldicséri, mivel konzolon rakat ilyen van...
  • gyraph
    Bar tudom az "Ilovethisgame"-arra utalt, de sajnos nem. :)
    Egyszeruen keptelen vagyok sportjatejot gamepad nelkul igenyessen jatszani. Az en gamepad-em pedig par hete tonkre ment sajnos, de azt hiszem jovo heten mindenkeppen beszerzek egyet, csak amelyiket kineztem egy kicsit huzos arban van. Amint meglesz nyomhatunk akar NBA-t is....ugyis mar regen kentem el a szadat barmilyen jatekben is . :))))
  • zaki
    nba-vel nem szoktad nyomni?
  • gyraph
    En akkor egy nappal elotted jarok, mert mar tegnap rafekudtem a projectre es mondhatom, hogy igazan fantasztikus elmeny...Nagyon szimpatikus krakterek, eleg jo hangeffektek es esszeru tortenet-persze a mese keretein belul- jellemzi a jatekot. A grafikarol pedig annyit, hogy mikor az elejen at kellet volna venni az iranyitast , en nem tettem... csak ultem es vartam, hogy folytatodjon az intro, de aztan mikor mar egy ideje nem mozdult hosunk es fogyott az eletereje, ra kellet eszmeljek, hogy ez mar az...ez mar a jatek :) es surgossen el kell kezdenem puffolni a monsztat.
    Ilovethisgame... :)
  • zaki
    na elkezdtem a játékot letölteni, aztán majd holnap ki is próbálom
  • barret
    nekem is hibátlanul ment minden,kisebb grafikai bugokat leszámitva minden game hibátlanul fut.drivert kéne downgradelnem...
  • elmozo
    Osztom a véleményed!

Nekem nem volt bugos, és ha a forum nem lenne ti ezt nem tudnátok, és én meg nem tudnám hogy kell lefényképezni a fokát! Éljen a forum!
  • Arthas
    Igazad van Barret!
    Én is elekadtam a bug miatt, ha nem lenne fórum nem tudtam volna végigvinni....
  • barret
    könnyen vagy! de ha mindenki ilyen okos lenne mint te,akkor ez a fórum mire lenne jó?
  • maxius
    Nemtom hogy lehet elakadni:
    -a fényképezőgéppel mindent meg kell nézni
    -a főellenségekkel szemben mindig van taktika
    -a kameranézet mindig fix lesz ha ott van valami fontos
  • barret
    meg kell csinálnod a slaughterhouse küldetést,ez feltétel a flightstabilizátorhoz!
  • Callisto
    Jaj bocs rosszul irtam, helyesen: flightstabilizator, amit 20 golyoert lehet megvenni a mammagonal, de epp nincs keszleten, es gagyog meg valamit, nos ehhez kene hozzajutnom valszeg...
    Az IRIS kozpontban mar voltam, de nem tortenik semmi...
    van meg egy kodom, amit nem hasznaltam fel sehol... de fingom nincs hogy hol kene beirnom es merre... na mindegy majd valahogy el leszek, jo lesz a szilveszterem :DD
  • elmozo
    AKUDA Bár
  • barret
    buék mindenkinek!
  • barret
    akkor fogod megkapni az e-mailt,amikor itt lesz az ideje,elvégzett küldetés után IRIS központ!!!
  • elmozo
    Tényleg BUÉK mindenkinek!
  • Retry
    Koszi! :)
    Nem gondoltam hogy a kaput el tudja tolni maskor meg 1 ladat sem bir egyedul :)
    Na BUEK!
  • elmozo
    Hello!
    A kapu egyik ágát told el, akkor DH eltolja a másikat és te átmehetsz a járgánnyal.
  • elmozo
    Spacefightert?
    Nem tudom mire gondolsz, de menj tovább és majd csak ír emailt ha azt mondta!
  • Retry
    Hi! Nem reg kezdtem el es most akadtam el de mar nagyon ideges vagyok. Szal a Slaughterhouse Quarter-nel vagyok ahol van 1 nagy kapu ami kicsit nyitva van de nem lehet atmenni rajta mert viz van odaat. Kint meg aknak vannak a vizben amiket ha kinyirok akkor ujrajonnek. Probaltam mar felugralni a jargannyal de mindig leestem... Most vagy en vagyok bena vagy faradt nemtom :).

A segitsegeket elore is koszonom mert naon jo game eddig!