5583
-
#383 Konfig?
Elvileg erre van a patch. Van nocd exe, akkor nem kell CD. -
#382 Jó lenne ha visszaolvasnának a fagyók fél oldalt..........
Már vagy nagyon sokkszór kérdezték...... -
#381 Konfigod?
Megnéztem a hivatalos forumon az eseted. Nem tudni mitől van, mobil gépek vidkártyáinál jelentekezik legtöbbször. SP1? Driverek frissek? -
#378 En nem tudom, hogy teged miert vag ki a desktop-ra, mert nekem zokkenes mentessen ment a jatek az elejetol a vegeig.
Mondjuk en nem tettem fel a patch-et es nem is szoktam addig feltenni semmilyen patch-et, amig nincs gond. -
cenci #377 válaszoljon már nekem is valaki!!miért lép ki a hillys pályánál a window-sba.vagy regisztrál ni kell az install-kor?
-
Light #376 Köszike, megtaláltam!:P
Pás! -
maxius #374 Melyik a 3ik pearl? -
elmozo #373 De előbb ki kell szabadítani DH. Ott találod a lövő akármit (gondolom kesztyű) a "szekrényben". -
#372 ugy teszel mintha fényképeznél,és jobbklikk...csak a kamerával csináld! -
#371 -
Light #370 Hi!
Csak most néztem...
Oké, de hogy tudok lőni? Hol kell szerezzek lövőcuccot vagy kapok? Én mindent néztem, de nálam nincs...
Tudom, hülye vagyok, de passz:(.:)
Köszi!
Csács! -
Ersiman #369 OFF
Amúgy amerikai a Bungie akik fejlesztették, de a manga stílust és a játék hangulatát jól eltalálták. :-) -
#368 Kosz az info-t. Meg is rendeltem gyorsan. -
Ersiman #367 Üdv!
Az Oni megjelent az EVM sorozatban. 2000Ft. Annyit bőven megér! -
#366 Nem tudod veletlenul, hogy honnan szerezhetnem be az ONI-t?
Kerestem DC-n, de mar senkinek nincs meg.
Regen vegigjatszottam, de sajnos nem írtam ki, pedig most ujra vegigjatszanam. -
#365 Nekem is nagyon tetszett az ONI:)
Az se amerikai játék, hanem japán:)
-
#364 Talan meg annyit, hogy mar kezdtem azt hinni, hogy mar nincsenek uj otletek "jatekorszagban" es nem tudnak kitalalni semmi igazan egyedit. Minden jatekban mar csak az ismetles koszon vissza es az az erzes, hogy ezzel mar talalkoztam valahol. Egy jatekra, azert megis emlekeztet egy kicsit... az ONI-ra, de ez annal azert joval fejletebb es kidolgozotabb.
Jaj de varom a folytatast :) . -
#363 Vegigjatszottam en is a jatekot, mondjuk nem olyan gyorsan, mint itt a topicban egyesek, de ez nekem nem is volt szandekom. Minden egyes masodpercet ki akartam elvezni, ennek a leirhatatlanul fantasztikus jateknak.
Annyira erezheto ezen a jatekon, hogy igazan igenyes europai muveszek dolgoztak rajta es semmiben nem adtak annal alabb, hogy csak egyszeruen a legjobbat nyujtsak mindenbol. Kb. annyi kulonbseg van e jatek es a nagy atlagra sikeredet-tobbnyire amerikai jatek- kozott, mint egy atlag amerikai film es egy igazan kulonleges es igenyes francia muveszfilm kozott. Eg es fold.
A karakterek, a tortenet, a zenek, a hangok, a grafika... sot meg az iranyitas is egyszeruen tokeletes. Ez a jatek 100%-os. Nekem az utobbi evek legjobb jatekelmenye volt, teljessen mind1 milyen kategoriat veszek figyelembe...talan a GTA3+ViceCity okozott hasonlo katarzist nekem. Meg ilyet sokat!!!
Nem akarom magam megint halalra aradozni, mert mar korabban metgtettem.
-
Ren #362 Hasznald a "loves"-t, amit jobb gombal tudsz csinalni, es forgasd at a ventillatort -
Light #361 Hi!
Elakadtam egy pindurt:P:
A Factoryban vagyok - az Electrical Closet-nál...a kérdésem az, h h kell az ajtóba áramot vezetni, h kinyíljon? A csövön lévő patkányt próbáltam letuszkolni onnan egy vakuvillanással, de úgy nem igazán jött be az 5let:).
Mit kell?
Köszi!
Csocs! -
cenci #360 én feltettem 1.01 patcht .még az elején mikor beszállok a vizijármübe a disznoval,elindulok,kivág az asztalra,game over.?,,?ja,cd kell játék közben? -
#359 Az érdemli, aki ezt a kis fixet csinálta :)
Egyébként végigtoltam és tényleg több reklámot érdemelt volna, mert ritka élvezetes játék!
Sajnos kevés ilyen ötletes gamét készítenek... -
#358 Köff. Ez volt a megoldás -
#357 Ha elmész a hivatalos tech support forumra meglátod.
-kulcsos bug
-kivág a desktopra
-random fagy, ill. újraindit
-kicsúszik a hang a szinkronból
-eltűnik a hangeffektek egy része (átvezetők lenémulnak, beszéd esetleg zene eltűnik, a többi marad.)
Ez utóbbi NFORCE prob lesz asszem. POP SoT-nál is tapasztaltam.
Nem bug hanem cimeres ökörség, az invert mouse invertálja a vizszintes tengelyt is. Ilyet még nem láttam sehol.
Mi a túróért nem kezel gamepadet? Az ilyen game-ekért vettem. POP is király volt vele, ez is az lenne. -
#356 Nekem is kellett a peccs mert sokat gyorsít. Huh ,de ideges leszek ha lesz eza bug. Amúgy remélem nem zavaró. Mindenesetre valaki be tudná írni egyértelműen mit kell csinálni? Nagyon tetszik a játék. -
#355 Ezen az oldalon találsz megoldást:
*******MEGOLDÁS*******
Meg olvasgass kicsit vissza, valaki már leírta ,hogy is megy ez.
Egyébként állítólag csak a pecseltnél van probléma. -
#354 Senki többet? -
#353 No. Itt jön az első kérdés:
ezt a mentést : http://free.x3.hu/bandee83/dl/beyond
tedd be és töltsd be a 'Surveillance Room' c. mentést. Itt haladj szépen az a szoba felé ahol, 3 robot lejön a plafonból lenyíló rámpákról. Amikor lejönnek szépen nekivágod őket az elektromos gebaszoknak. És utána mi? Van ott 1 kulcs, de az fent marad. Hogy lehet mexerezni? -
Cat #352 vedd lejjebb a minőséget, vagy huzd feljebb a procid órajelét -
Cat #350 én bármiféle patch nélkül játszottam végig, és nem fagyott sehol sem
végigjátszás nincs, de nem is kell, ha elakadsz kérdezz -
#349 nagyon jó kis game!!! kár hogy ilyen rövid... -
#348 Ubisoft Entertainment
Beyond Good & Evil
README.TXT 1.01 -
#347 én letöltöttem,és végigjátszottam!raktam fel valami patch-et,de nem indult a játék... felülirattam az eredeti exe-vel,mert a grafikával volt pici gond,de azt nem oldotta meg! annyi a gond,hogy futás közben néha kicsit beremeg a kép,teljesen véletlenszerűen. -
#346 Ja csak nekem kell a patch a videókártyám miatt...... -
#345 tökéletesen... -
#344 Nem ,a bug patch függő:)
Én 1.01-es verzióval játszottam ,te meg szerintem at 1,00-sal -
#343 mi az hogy van bug??? nálam nincs,kökéletesen ment minden,ezt egy végigjátszás után mondom! lehet hogy ez a bug gépfüggő? -
#342 Iegn -nem :)
Jó ,hogy egyetértünk:) -
#341 Igen, itt el kell menteni az állásodat egy m-diskre... -
#340 nem,itt sokkal jobb! vannak mentőpontok sok helyen!