5583
-
Light #432 Jó, utánanéztem tüzetesebben...
Megvan az a Save-Fix, most már oks...
Jah és még annyi:
Az Ubisoft leszophat, h ilyet bennehagy a játékában..., de sztem nem csak én voltam ideges emiatt:).
Csocs! -
Light #431 Kikapcsoltam, de ugyanaz...
Más 5let?:) -
#430 Valaki küldene nekem egy Sally.Idx-et a [email protected]? -
#429 Nem tudja valaki ,hogy ha felrakom a gamet újra nem mennek a save gamek?
-
#428 Nekem is volt ilyen.kapcsolt ki a mipmappingot. -
Light #427 Megint én vagyok...
Letöröltem, és felraktam patch nélkül..., de így is kivág a desktopra:(.
Please HELP!
Csocs! -
Light #426 Hi!
A Sloughterhouse-os buggal kapcs - patch miatt kivág - visszaolvastam, de ahol van a megoldás, ott halott link található most:(.
Szal, vki leírná nekem, h mit kell csinálni, h ne Windowsba toljon vissza?
Köszike!
Pás! -
#425 thx -
elmozo #424 Szerintem nagyon megéri! -
#422 Megéri letölteni? -
#421 En oldalra lepkedtem alola addig, amig le nem kopott felolem es kozben csapkodtam a bottal, mint egy idiota. :) Ez tobbnyire bevalt. -
#420 Visszaolvastam és megtaláltam a megoldást, sikerült megnyuvasztani a dögöt :)
Nagyon jó kis játék volt, nagyon tetszett, csak kicsit rövid volt :( De hatalmas ötletek voltak benne, jó hangulat a grafika se rossz, szóval nagyon kellemes anyag, hasonló a PoP-hoz :) -
#419 Köszi a helpet megint, már a főbossnál vagyok. Argh, már a legvége lenne az egésznek, mikor az irányítás is megfordul, össze-vissza teleportál a boss és így kell ütnöm azonnal. Ez nem lenne túl nehéz, de MIT CSINÁLJAK MIKOR FELETTEM VAN??? Az előzőnél még úgy-ahogy leütöttem valahogyan, de itt... Ki kell alóla szaladni? Vagy szalotózni? Vagy ütni? Azt se tudom merre fog ütni... Ti hogy csináltátok meg? -
elmozo #418 Azon már túl van mert Pey'J már felkelt. Mikre emlékszek pedig olyan rég volt talán nem is volt -
Cat #417 az ajtót nem tudod kinyitni, hanem menj át a résen, verd le a mögötte lévő két hátipakkos őrt és nyomulj előre fényképezni -
elmozo #415 Le kell ereszteni a hidat : Fel kell mászni a gépre majd rózsaszín bigyoval lelöni a tuloldali gombot akkor jon egy doboz, arra fölveted magad és visszavisz a gombhoz a túloldalra onnan már könnyű! -
#414 Kéne egy kis help :) A holdon megtaláltam Pey'j-t a malacot, már 3an vagyunk. Innen viszont merre tovább? A hajónál a hidat nem tudom leereszteni, és abból a szobából sem tudok továbbmenni csak a csajjal, ahol volt a malac, mert csak ő fér át az ajtó melletti résen. Tehát most ki kéne nyitnom az ajtót, vagy le kéne eresztenem azt a hidat a hajónál? :)) -
cue #413 Jelentkezzen, aki eredetiben nyomja... ugye? :/ -
#412 sajn ezt teszi a sok Fps,rts a játékosokkal...mást már lassan meg se látnak.
Amúgy help kéne: a Black Isle szigeten az állatdetektor jelez egy állatot amit nem találok. Kb arrafelé jelzi a detektor ahol egy kis teremben ahol nagy nyálkás vmi a talaj(lefényképezve) és ott van egy csigaház és abból is kibújik egy lény(lefényképezve). De ezt a harmadikat nem találom, pedig össze-vissza mászkáltam, zoomoltam..stb. -
#411 Hát ez sajna az. Akkor nem várható folytatás:(((
Aminek viszont örülök ,hogy ennyi pénzért már megvehetem. Ha 1 ember nem is számít. -
#410 "Beyond Good & Evil - 20 dollárért
A Splinter Cell megjelenése óta az UbiSoft sikert sikerre halmozott, azonban a győzelmi szériának egyszer vége kellett érnie. A brilliáns eladásokat és remek programokat produkáló francia kiadó úgy tűnik rossz lóra tett, mikor elvállalta a Beyond Good & Evil patronálását. Ugyan a BGE csak és kizárólag pozitív hangvételű kritikákat kapott a szaksajtótól, a játékosok valahogy nem vevőek az év egyik legfinomabb anyagára. Olyannyira rosszul alakultak az alig pár héttel ezelőtt debütált gamma eladásai, hogy a produktumhoz már 20 dollárét hozzájuthatunk, egyes helyeken ez az ár 10$-ra is redukálódhat! Érthetetlen miért nem figyeltek fel a vásárlók erre a gyöngyszemre: a brilliáns grafika, a remek irányítás, a bombasztikus történet olyan mesteri szinten illeszkednek a kirakósjáték többi darabjához, mellyel alig pár kódhalmaz dicsekedhet. Kár érte, remélhetőleg egy nagyobb reklámkampány avagy egy pár év múlva esedékes retro-láz meghozza a megérdemelt sikert!"
Forras: HCGAMER
Ez nagyon jellemzo. :( -
elmozo #409 Ha arra gondolsz amit a faliujságok mögé kell beírni akkor Pey'J csukájának talpán van mind2 kód! Inventoryban lehet megnézni. -
Cat #407 az egyiknél az alsó aknáknál kell bemenned, a másodiknál fel tudsz menni az alján a hovercrafttal full gázzal, a harmadikhoz meg onnan kintről tudsz bejutni, ahol a két körözös lézertorony van -
#406 Oke, már meg is van, köszi a helpet :) Most itt keringek össze vissza, 3 fotóból még csak 1 van meg, a középső, szóval gondolom valamit kihagytam... Na mindegy, még keresgélek. -
elmozo #405 Lehet, hogy nem túl érthető de hát ez jött ki belőlem:) -
elmozo #404 Csináld úgy hogy rózsaszín bigyóval meglövöd a gobot a túloldalró ahol felmásztál, utána sprint a légpárnáshoz és átviszed DH-t a légpárnással együtt:)
Ott ahol DH nem fér át az előtt fentről leugorhatsz, így méggyorsabban odaérsz a hajóhoz!
Sok szerencsét! -
#403 Értem, de azt még nem egészen tudom, hogy oldom meg, mert időkapcsolós, és annyi idő alatt nem érek le... Na de most támadt egy ötletem gyorsan kipróbálom :D -
#401 Nagyon bejön ez a game nekem is! Nemrég PoP, most meg ez... El vagyunk halmozva ilyen penge gamekkal. Viszont elakadtam, remélem tudtok segítani :(
A Slaughterhouse-ban vagyok, ott is még a bejáratától nem messze a csatornákban. Van egy rész, ahol egy időkapcsolós b@szott nagy vaskapu van a csatornában, ahol a kapcsolója van ott pedig 2 lézer-torony köröz. Arra sikeresen rájöttem, hogy szükségem van HH-ra, hogy eltoljon nekem egy dobozt egy teremben, meg megnyomja nekem a kapu kapcsolóját hogy az felemeljen majd engem. Na jó, de hogy hozom át őt is?? Mert ha felemelem neki a kaput, nem megy át a légpárnással magától a másik oldalra, pedig ott lehet dokkolni is. Help, hogy kell áthoznom őt magamhoz a tóloldalra? -
#400 Igen, tedd fel a legújabb detonatort. -
Cat #399 az electrical closetben hátramenve van egy gyöngy (három izét kell lenyomni hozzá). Ezután menj a teremben lévő nagy torony bejárat felöli oldalához, rugj bele a ládába. Kijön 5 izé megint nyomd le őket. Ezután rugj bele megint a ládába, és ez lelövi az áramot, igy ki tudod venni a mellette lévő lyukbol a biztosítékot (kulonen megráz). Ezután rugj bele megint a ládába, és a torony átellenes oldalán szintén van egy lyuk, gyorsan rohanj oda és onnan is vedd ki a biztosítékot. Ezután menj fel az elevator roomhoz, és rakd be a lifthez a biztosítékot - de még a felül lévő kábelbe is bele kell löni, hogy odalengjen a lifthez. -
elmozo #398 A géphez a földszinten így kapsz kódot:
-Elmész ide: hivatalos honlap
-Belépsz a dark roomba (jobb felső sarok)
-Regisztrálsz/Belépsz
-Internet code-hoz beírod azt amit akkor ad ha mentesz a játékban.
-Missionre nyomsz, ekkor kapsz egy kódot, vagy lehet, hogy még fel kell törnöd a secret page-t (jobb egér majd play ezt vagy 4x)
Ezt a kódot amit kapsz kell beírni a gépbe és cserébe kapsz két tologatós játékot amit melletted a csori nyom az asztalon. -
maxius #396 A vízbe eső bogyót Hovercrafttal tudod megszerezni:
Menj le, szálj be, és 1 nyitott ajtó lesz (ha nem megy auto-ban, akkor fordulj jobbra, és ott lesz a bogyó -
#395 Az egyik ajtohoz a kodot a barban ulo ket figurahoz kozel lepve tudod lenezni egy papirrol, de ha tul kozel mesz eltakarjak.
A masodik ajtohoz a kulcsot pedig a fent "itt a piros, hol a pirosat" jatszo figuratol tudod elnyerni, ammit egy papirfecnin felirva fog atnyujtani. -
cenci #393 az akuda bárban van 2 ajto az emeleten.egyikhez sem tudom a jo kodot,ezért nem tudok továbbnenni.+a földszinten is van valami gép ami kodot kér de ehhez sem tudom.valaki:pliz/thx -
#392 En megmondom oszinten, hogy nem tudtam dekodolni a 375#-os uzeneted. -
#391 Nemtudom pontosan hol tartasz ,de nézd meg a téképedet.
A felkiálltó jel helyén van mindig a megoldás.... -
Cat #390 ha leirnád hogy hol vagy pontosan... -
cenci #388 mostmár továbbmegy:thx pluhi/patch -
cenci #387 leszedtem felraktam ujra patch nélkül,ugyanaz.mindegy sz--ok bele,csak legalább el sem indult volna -
#384 De nem a lordmyn féle fagyást ,az új!!!
Hanem a kulcsosat...