5583
  • Foley
    Valaki belinkelne mégegyszer egy Key fix-et? Az előző linkeket már nem lehet elérni. Nekem is kifagy ha vissza akarok menni a második háromszög kulcsért. THX
  • elmozo
    Az az arany szivem
  • Foley
    301, tényleg. Felköpök és aláállok.
  • Foley
    Bocs, nem akartalak megbántani, de ez a véleményem. Több fórumon is irogatok és sok önjelölt moderátorral találkozok (mellesleg a moderátornak sem a "használd a keresőt" ötszázszori leírása a feladata, hanem a jogsértés megakadályozása). Sokszor vannak viták ebből de szerintem egyszerűbben el lehet intézni ha egy sokadszorra feltett kérdésre nem válaszolsz vagy csak válaszolsz. Mégegyszer bocs.

Egyébként thx a segítséget, mire elolvastam addígra már bejutottam. Thx
  • Cat #475
    eh ;>
  • Cat #474
    csakazértse ;)

-> #301 <-
  • elmozo
    Told szét a kaput,(told el az egyik ágát) azután a hajóval átmehetsz!
  • Foley
    Olvastam, de nem találtam ilyet. Nálam nincs semmilyen lézer a rácsos kapunál, nincs tologatni való láda sem. Úgyhogy...

Egyébként egyszerűbb lett volna ha leírod a választ ha úgyis tudod.
  • Cat #471
    olvass vissza (tucatszor le lett irva)
  • Foley
    A Slaughterhause quarterben vagyok, kikötöttem HH-val egy résnyire nyitott kapu előtt de nem tudom hogy kell továbbmenni. Segítsetek pliiz.
  • Arthas
    Nálam nem oltak ilyen bugok....
  • DarkJedi
    AAh, most újbólkezdtem, és próbálkoztam az inventoryban, és ha véletlen azt adom a malacnak, akkor tőlem eltünik, és utána nála sincs, szal egyszerűen elveszik... Mondjuk a minidisceket is odaadtam neki, és azt se találtam utána az ő inventory-jában, menteni mégis tudtam. Ekkora hülyeséget, egy rossz kattintás, és oda az egész, biztos még próbálgattam eleinte, aztán persze, hogy odaadtam neki azt a szart...
  • DarkJedi
    Jah, a peccset alapból felraktam, és 1.01es crackelt exe-vel írtam felül. Mert úgy hallottam, hogy a peccs miatt vannak gázok, lehet ez is azért volna?
  • DarkJedi
    Akkor bug, vagy nemtom mi az isten... De amikor lefényképezek egy állatot, vagy ilyesmi, akkor megkapom a lóvét, és pl. mikor odamegyek ilyen géphez, amin lehet vásárolni, akkor is megjelenik a fejem fölött a kártya, és ott van melette, hogy mennyi van rajta, mégse lehet használni.. Meg néztem az inventory-t is eddig benne volt, most meg nincs... Akkor most mit csináljak? Kezdjem elölről? Már ott vagyok, mikor elkapják a malacot a factoryban. Nincs valami csít, vagy ilyesmi, hogy visszakapjam?
  • Cat #464
    slaugterhouse
  • Davidka
    Jah, télleg, sorry :)
  • Cat #461
    olvasd el a főlapon lévő cikket
  • Davidka
    Valaki elmondaná nekem nagyvonalakban miről szól a játék, a főküldetés stb? Mert egy kicsit elbizonytalanított az a malacpofa :)
  • Cat #459
    sztmse
    a 13ezer azon van tárolva, szoval nálad kell hogy legyen :)
  • elmozo
    Ez nem létezik, szerintem ilyen senkinek nem volt!
  • elmozo
    A harmadik pályán egy bal kanyar után van balra egy lézer azon kell átugranod!
  • DarkJedi
    Háj!
    Én ma reggel kezdtem a gamét, most rakattam ilyen neutralizer izét a hajóra, és az lenne a kérdésem, hogy az normális-e, hogy nekem nincs meg az a bankkártyaszerűségem, vagy legalábbis nincs nálam..
    Nemtom mióta, csak azt vettem észre, hogy mikor odamegyek egy helyre, ahol lehetne venni valamit, akkor ugye mondja, hogy rakjam be a kártyát, és ott vége is a beszélgetésnek, mert hát nincs.. Pedig valami 13000 péz van rajta... Szal ez bug, vagy vissza fogom kapni, vagy mi lesz? :)
  • Cat #454
    mindhárom piros vonalkodos, szoval észre fogod venni
  • Light
    Nem tudtok mentés adni??:(
    A Central Hall-tól...mielőtt Double H-dzsel ki kell nyitni az ajtót...
    Please!:P
  • Foley
    Thx, bejutottam.
  • Lacc
    Én először azt nyomtam végig, és utána a BGE-t :)
  • Cat #449
    azt rakétának hivják
  • Cat #448
    ha vki végignyomta, AZONNAL kezdjen neki a prince of persiának :) Ugyanilyen ubisoft játék, hasonló irányítással és stílussal
  • Lacc
    Ha jól értem nem tudsz bejutni a factoryba, mert odafele egy robot visszarak a vízen. Na kell venni 5 kristályért egy neutralizer (vagy milyen) cannont, és azzal le kell lőni. aztán be lehet menni. Ott pedig majd meglátod hogy hol lesz a muksó akit le kell fényképezni, addig még hosszú az út :)
  • Light
    Reggelt!
    Hát, én tegnap szaroztam vele annyit, h nagyon, de semmi változás, az utcsó áramos kerítés nem robban - bug???
    A kérésem az lenne, h akkor vki lőjön meg egy Central Hall-os mentéssel...

Köszi előre!
    Pás!
  • Foley
    Sziasztok,

Most kaptam meg az első küldetést az Iris net-től (fotózzak sisak nélküli katonát meg áldozatokat). A térképen a felkiáltójel a Factorynál van de oda nem tudok menni mert van előtte egy filter robot. Írtátok hogy katona lesz az egyik ablakban, de hool? Nem találom. Segítsetek!
    Egyébként szerintem nagyon hangulatos a játék.
  • Cat #443
    1. de egyébként mondja is hogy hosszu ideig kell nyomni
    2. a játék sztm nem 7, hanem mondjuk 10 éves kortol játszható
    nonem az erőszak miatt, hanem van egy két hely, ahol igencsak probálkozni kell, hogyan lehet továbbjutni
  • Cat #442
    ha a bal gombot hosszu ideig nyomod, akkor feltöltödik a fegyver, és felugrik
    ezután jönnek ellenfelek és jobbra balra ugrálva le kell őket ütni
    csak 2-3 jön, szóval nem nagy szám
  • DarkJedi
    Úgy kell, hogy odamész közel a nagy virághoz, és nyomva tartod a bal egérgombot, akkor feltöltődik az az izé a kezedben, ha akkor elengeded, és akkor valami special attack jön elő, nemtom, én is ma reggel installtam fel, és kicsit vagyok csak előrébb, eddig nagyon tetszik a game!
  • Cat #439
    ha tucatnyi embernél szétment, akkor tevagy a béna
  • Light
    Köszi azért nektek...
    A gáz az, h már próbáltam, de az nem akar szétrobbanni...van az ajtó előtt egy áramos cucc, az szétment, van a pearl előtti első, az is kész, de az amögötti az nem akaródzik eltűnni, hiába lövöm bele pontosan a robotokat:(.
  • Cat #437
    nálam se volt semmi probléma, szal nemtom
    de az áramos izének szét kell robbannia, ha belelöksz egy robotot (céloz pontosan)
  • elmozo
    Én segítenék de annak ára van!:) Na jó nem nincs ára, de nem tudom mit tehetnél nálam még fixek sem kellettek, nem voltak bugok uh remélem majd vki más segít neked, sok szerencsét! Késő Van!!
  • Light
    HEEElp!:P
  • Light
    Nah, azt hittem, h örülhetek, de nem:(.
    A gáz ez:
    Lépésről-lépésre követtem, h mit kell tenni az ügy érdekében...először is ugye a Central Hall Fix-et és a Double H Fix-et kell használni - így, ha belépek a játékba, a Surveillance Room-os savenél leszek, és 2 kártyám lesz...odaadom az egyiket Double H-nek...eddig oks.
    Itt jön a gáz, amit nem értek...ezután azt írják, h menjek és nyissam ki Vele az ajtót (de ezzel annyi a problem, h hát nem tudok az ajtóig menni, mert előtte fagy ki!!!)...
    Próbáltam azt, h miután odaadtam H-nek a kártyát, mentettem a Surveillance-os savenél, kiléptem a játékból, 'átteleportáltattam' magamat a Central Hall-ba a Central Hall Swap Fix-el...és belépek a játékba, a Central Hall-os savepontnál vagyok, a pearlt megszerzem..., de az áramos turret még ott van működésben...átugrottam, de H nem jön át...próbáltam belelökni egy robotot, de az nem robban szét:(...
    Hogy oldjam meg???
    Please, Heeelp!:)

Csocsi!
    u.i.: Rem, h nem voltam túl komplikált:).