5583
-
#1049 nekem viszont mot muszály mennem tanuli ... :(( -
#1048 szia
nem lustálkodtunk :) -
Hahó és jó napot mindenkinek! (Látom sikeresen elértétek az ezret nélkülem is :) gratula ) Túlvagyok megint egy nagyon "izgalmas" napon az iskolában. CaeajoEsp, neked meg gratula azért, mert végigvitted! Nehéz volt a vége? -
#1046 lehet kicsit fáradt vagyok... -
#1045 mármint én ? kétszer is, most játszom harmadjára ...
:)) -
#1044 Végig vitted már? -
#1043 miket nem láttál :), esküszöm nem tudom hogy mit láttál :))
(az elején a bonus menüpontba megnézheted a legvégét az ugyanaz-- no és abban van malac) -
#1042 a csata előttit. Mikor lemennek. Akkor ott elsötétül az egész. Igaz kivehetők a dolgok ,de mégis csak szürke:D
És azt mikor a végén Pey odakap a hasához(illetve láttam ,csak szürkében.) -
#1041 lehet csak véletlen elsötétedés
a csata utáni közvetlen képeket, vagy csak a végét nem láttad?, mert azt megnézheted külön is -
#1040 Akkor mégis mi történik.:( Tiszta gáz ,hogy nemtom mitől feketedik el:( Különben lenyomnám még1x a főelleséget. -
#1039 hú én ilyet nem vettem ki belőle :) -
#1038 Spoiler
Én azt vettem ki mintha ki venne magából valamit. -
#1037 Hali. Képzeljétek végignyomtam. Hát csak szuperlatívuszok. Egyenlőre nem is tok róla beszélni annyira a hatása alatt vagyok még. Egy kérdés: A malaccal mi lessz a végén mert nekem az és a főgonosznál lévő bejátszás valamiért tök sötét:( Utólag nem lehet megnézni:( -
#1036 de eltolja azt hidd el :) az egyik oldalát kezd el a fal felé tolni, a másokat, majd Dh eltolja... -
#1034 le vannak tiltva a gombok, még én is próbálkozok... -
#1033 ja nem azt el kell tolni :)) összekevertem -
#1032 hát ha az első kapun nem tudsz átjutni, akkor azt úgy nyitod ki, hogy meglövöd a gomját -- a gomb, ha kiszálssz akkor veled ellentétes oldalon fennt van, némi rács mögött -
#1030 nem értem hoy hogyhogy nem lehet screenshotot készíteni, megpróbálom, majd én is, csak most az olasz vonzatokat kéne megtanulni, egyedül azokból van hiányosságom -
#1029 megpróbáltam újabb képeket készíteni, de még napközben is sötét van, szóval keresni kell valami más megoldást -
#1028 á jó ez az árnyéklás -
#1027 és még mindig hiányzik egy hozzászólás :))
-
#1026 már épp érdeklődni akartam, hogy alszotok-e még? :)) -
#1025 Nah én már itt is vagyok :) Kipihentem a tegnap esti izgalmakat. -
#1024 kössz :) -
#1023 lehet róla -
#1022 Neked is és sok sikert! -
#1021 Nah énis megyek. Nagyon jót beszélgettünk eme csodás játékról. -
#1020 akkor Jó éjszakát! -
#1019 Én is csatlakozom :) -
#1018 aszt hiszem én megyek aludni :) -
#1017 aha :) -
#1016 Most egyel többet ír nem? -
#1015 Ja! -
#1014 igen most tényleg annyit ír :)
a ház előtt az a narancssárga tatuszerű -
#1013 nah álmos vagyok... szóval bocsánat... -
#1012 nem lehet, hogy csak a frissítés a gond, bár nem alószínű
ez egybként már nekem is feltűnt
(majd zakit kell megkérdezni) -
#1011 Jé most nekem is... Az előbb nem annyit írt :( Bocsénat -
#1010 Nekem annyit ír amennyit beleírtunk. -
#1009 És mi ez a ház előtti izé? -
#1008 nemtom, csak kint a játékosok fórumában ír kevesebbet, mint itt benn, nézd meg.