5583
-
#1089 Menyus eküldi (remélem :) ) nekem patchem van... -
Rendben, szívesen. -
#1087 Simán a Bge könyvtárba. Plz:Küljétek el a vége elöttit. -
#1086 Nah, útban a 2000 felé? :) -
#1085 a játék főkönyvtárában pl:
slot0.sav -
Örülök is! :) -
Hol vannak a save-ek, melyik könyvtárban? -
#1082 nem te vagy egyedül :) egyébként meg örülj neki :)
patches save, csak javított játékon működik, sima,meg csak simán ... erre figyelj! -
#1081 Nekem csak itt volt gond. -
Hát igen az ellen :) Neküm különben semmi patch meg vacakolás nem kellett, az elejétől a végéig tökéletes volt a játék! (szerintem ezzel én vagyok egyedül :)) -
#1079 működnek egyébként a mások által készített savek? :) -
#1078 Jaja az kéne. [email protected]
Amúgy nektek az összes mentés megvan? -
#1077 nekem is pont onnan van, megnéztem, mielőtt ráálsz a 3 gomra ami levisz az ellenhez :) -
Nekem van egy a végső harc előtt -
#1075 patch egyébként rajta van? -
#1074 hát van egy valahol a vég felé azt hiszem, de nem tudom pontosan hol... -
#1073 Megnéztem és külön a creditsben nem jön be:( nem tud adni valaki egy mentést a végéről? Mert itt szívok ezzel a feketeséggel. Hátha csak nekem van. -
#1072 Nah. Nem lehet megnézni utólag a creditben. Van valakinek mentése a vége előtt? -
Nem szidom én! Ez rágalom! :) A legjobb rajzprogram a világon! :) -
#1070 egy-két nap? te szegény -
Nembaj. Egy két napon belül meglesz a Photoshop, azzal már valamivel jobb lesz :) -
#1068 csak halkan szidd a paintot :))
kicsinyítésben valóban jobb -
#1067 pontosan így történt nálam is :)
én nagyon megörültem neki -
Hát a corel valamivel jobb, mint a paint :) -
Én is csak később jöttem rá, egyszer véletlenül közelvoltam és kiírta hogy push. Én meg megnyomtam és láss csodát! :) -
#1064 mármint a logo? én corellal kicsinyítettem... -
Zsea! Hogy csinálod, hogy ilyen jó minőségű marad a kép! n a Paintel lekicsinyítem és alig lehet már kivenni valamit! Kérlek segíts! -
#1062 még tegnap akartam írni:
nekem csak tegnap tűnt fel, hogy a kirúgott szekrények ajtaját vissza hajtja ha megkérem rá -- ti tudtátok, vagy csak én jöttem rá ilyen későn? :))
tetszik, hogy így figyeltek arészletekre :), plusz egy jó pont...
-
#1061 Thx. Nem nagy a baj:D Hálisten:D Jah mostmár emlékszem!!!! -
#1060 jobbulást!! -
Jobbulást kívánok!! -
#1058 Double H
:) -
Látom megelőztél :) -
#1056 Dh? Hopp kicsit felejtek:D -
Azért kap oda, mert épp kezd belőle "kinőni" egy Domz szörny. mintha megszállta volna. Egy kicsit az Alienre hasonlít. -
#1054 tényleg? nekem úgy rémlett benne van (mintha ott is megnéztem volna)
Spoiler
egyébként a kezéhez kap, mert kinő belőle, ey olyan zöld izé, ami a DH nyakán is volt... -
#1053 Én itthon vagyok most piciny gyomorfekéllyemmel:( -
#1052 tanulára fel :))
már alig várom, hogy péntek két óra legyen... áááá
és akor végre megint csinálhatok valami értelmeset :)) -
#1051 Nah szóval. Amikor a végén a creditset nézed(de csak ha a végigvitel után először) Pey a credits végén áll és odakap a gyomrához. Ez ha csak simán nézed a creditset nincs benne. -
Igazából nekem is kéne :) de gondolom benézek, ha már otthon vagyok, hogy megvan-e az 1000 (bár biztos voltam benne, hogy meglesz :))