54
a brazil legenda
-
#54 Cavalera Conspiracy ütős lett. Bár az nem Sepu. :D -
#53 hegyalján nagyon zúztak(Y) -
#52 Hallgassatok Ektomorf-ot,szaratósabb,mint a Sepu és Soulfly együtt.
Berakod,és mehet a rombolás orrba-szájba! -
#51 Namosmá én is fel vagyok csigázva.
Mi az új címe? -
Goth #50 Most meknéztemö, és az Against -től van Derrick... régebbiek jobbak voltak, de annyira nem is rossza a nigga =) -
Goth #49 hmmm... Kíváncsi leszek erre a Dante's Inferno -ra. -
#48 A roots nak a klipje is jó. Amikor kapuéráznak a háttérben, jól ki van dolgozva..
meg a nigger pomponos fiúk dobbal:DDDd -
Goth #47 afrok messze vannak a metáltól, ez maradjon is így :DD -
slayer #46 A nigger gyenge tény.Még a mi énekesünk is jobb.
Bár a Sepu se a régi.Tény.Ez így gáz.Elszomorít.Látta már vki a niggert hogy néz ki?Érdekes ember. -
Goth #45 akkor okö... A Blood Rooted -et töltöm, eddig egész jó. -
#44 az a legújabb ! -
Goth #43 csak az új albumon énekel a nigga, vagy melyik albumtól kezdve? mert nem tom melyiket tőccsem, de niggásat nemakarok :D -
Pityi009 #42 ja elég kezdö a hangja de ha már igy alakult hogy ez lett az énekes akkor nem sepultura néven kellene futnijuk nem!? legalábbis szerintem -
slayer #41 A néger énekesnek fele olyan jó hangja nincs mint a régi énekesnek.Szerintem. -
#40 ugye ? ;> -
#39 Ja Roots-ot most hallgatom.Már ismerős néhány szám.Ez tényleg a Best! -
#38 Szerintem a Sepultura nagyon megjárta azzal, hogy annak idején kiutálták Max Cavalerát. Azóta a Sepu is padlón van, a Soulfly meg... hát, inkább ne is ejtsünk róla szót.
Pár éve, az új Sepu fellépett bécsben egy klubban. Ird és mondd, 120-150 ember volt rá kiváncsi... Ez egy középszar garázsbandának is harmatos eredmény, hátmég egy olyan együttesnek, akik anno Wackenben több tizezer ember előtt túrták fel a szinpadot kvázi főzenekarként... -
#37 hááát... nigga elég furcsa... hallgass Soulfly-t ! -
#36 én is így gondoltam :DDD amugy... :DDD -
#35 az alap, szal csak azert nem irtam ( de a regi enekessel, nem a nigaval !!!! ) -
ZzZz #34 en nem flemnek szantam meg gondolom te se... de szeritnem edes keves ez a lemez... szal ugy vagy vele hogy keresni kell a joszamokat a regieken meg beteszed es szooo:] -
#33 várájl most jövök azzal hogy szerintem a legjobb és tiszta szar az előző :DDDD -
ZzZz #32 az uj lemez igen felejtos es meg csak max arnyekaba sem kozelit:] -
#31 Há ja. -
#30 kinek mi... -
#29 Akkor már inkább az Arise, és a Chaos A.D. Na és a Beneath the Remains. Ez a Sepultura. -
#28 huhh... roots album alapból jó ! -
#27 a mongoloid, piranha -
#26 Nektek melyik Sepultura számok tetszenek.Mert találtam egy-két istenkirály számot,de vannak irtózatos szarok is...
Nekem pl a Kaiowas nagyon tetszik! -
#25 nem nézem meg :P -
vader #24 tuticsászároldal! -
#23 nem, de én nem is emlékeztem erre... veled mivan ? irjál privátot te kis pedofil pap ! :DDD -
#22 tehát már meg is semmisült ? :DDD -
#21 régi -
#20 link?
ejnye! -
vader #19
ez volt az ász album srácok! -
#17 hmmm az megvan... de akkor mér nem vágom miről van itt szó ? :) -
RadeoN #16 van hát
roorback /2003 május/ -
#15 he van uj album ? HEEE !!!! -
RadeoN #14 jóóóóóóóóó