89
The Offspring
-
Puntigamer #49 sztem én is:)
jól tolják... -
blackgamer #48 sajna még pár hét , de tuti megveszem -
Puntigamer #47 júli 19??? a fene -
Puntigamer #46 kira, ma jelenik meg:) -
blackgamer #45 aha: "The Complete Music Video Collection DVD release date has been moved – it will now be in stores Tuesday, July 19." -
blackgamer #44 Can't Repeat (2005) klip
azt nem tudom, hogy a dvd-n a klipek is rajta vannak? -
blackgamer #43 öt nap, és megjelenik a Greatest Hits (CD+Dvd)
lesz rajta egy vagy kettő új szám(?)
Can't Repeat
(Can't Get My) Head Around You
erre a mixre viszont kiváncsi vagyok: The Kids Aren't Alright (Wise Guys Remix) - Bonus Track
DVD-n 30 perc számok kommentezése, az album 5.1-ben(?) + Dirty Magic (studio acoustic)
azért várom... -
Puntigamer #42 mivan Flex14? :)
-
Flex14 #41 WAZZEG!!! -
Flex14 #40 -
Puntigamer #39 hát akkor meg tod csinálni, automatikusan is..
katitntás a számon jobb klick copy link location wianmp beillesztés ,kész..
de ez hóót felesleges sztem... -
#38 Annyira nem egy komplikált dolog :))
Winamp / xmms ben URL hozzáadása, az oldalon meg Copy Link Location :)
És így az összes számot belinkelni. -
Puntigamer #37 megy fel a splinter...
még ma fennlesz kilinkelve...
http://op.atw.hu -
Puntigamer #36 hm..
gőzöm sincs azt hogyan kell megcsinálni, kattints a megnyitásra, és akkor azt hiszem online csinálja, de nem 100%
nem is értem pontosan mire gondolsz... -
#35 ha tehetem onlajn hallgatok, suliban maskepp nem igazan megy, mert nincs tul sok kvota, a tempet meg orankent torlik.. -
Puntigamer #34 ez sztem felesleges... senki nem hallgat online...
ráadásul kicsik a számok, szal sztem akit érdekel az leszedni, mellesleg ha akarja akkor rá kell kattintani és hallgathatja online, ha a megnyitásra kattint, és nem a mentésre...
-
#33 ja meg meg egy ( bar ez sztem sok embert nem erint ) kirakhatnal meg egy play listet amiben az URL ekkel az mp3ak benne vannak, azaz lehetne online hallgatni.. -
#32 na mar harom latogato :DD -
Puntigamer #31 jaja
megcsinálom...
ma fog felmenni az Ixnay Of The Hombre -
#30 ok. kira. így tovább!!
még vmi statisztika számlálót sztem érdemes rátenni a lapra, hogy mégis tudd követni hányan nézik., esetleg egy külön SG-s fórumot regelni neki, és frame be betölteni. -
Puntigamer #29 Na, már megy is fel a cucc, a holnap még nem valami jó, de nagyjából megvan, kilinkelem majd a számokat az americana kb 10perc és fennlesz kilinkelve!
Itt a cuccos, nézzétek meg! -
Puntigamer #28 hm... ezt nem is tudtam :D
Ez jó 5let!
Akkor az atw-re fog felmenni...
Még ma elkezdem a honlapot aztán ha megvan a lap feltöltök...
-
#27 nekem az atw.hu bejött, 500 MB. Kettőt relgeltek, és már a zenéknek meg is van a hely :)))
*25 : ha régebbi cuccok + klippek vannak fennt az pont sztem nem a lopás hanem a népszerűsítés kategóriába tartozik.. Akinek tetszik annak az eredeti cédé jelent majd vmit.. -
Puntigamer #26 ááááááááááá bakker, okés nem lesz fizetős, de mondj egy helyet ahova fel lehet tölteni...
Most regeljünk le 10 db uw-s tárhelyet? -
praksi #25 ezzel max. pont azokat lopjátok meg, akiket szerettek... -
Puntigamer #24 Régebbi?
Americana? Smash? Ignition? Ixnay Of The Hombre?
Ezek viszonylag régebbiek, a Conspiracy of One az újabb, a Splinter meg a legújabb, de ha felrakjuk(om) akkor mindegyik fennlesz!
DE SRÁC!
Ha nemsmswebre rakjuk honnan szerzel nekünk legalább 1gbftpt?
Mert annyi minimum kell.... és akkor a videklippek még sehol nincsneek :D
-
#23 ne rakjátok már sms webre mert akkor a nép nem fogja tölteni...
nekem ATW ről eddig semmit nem töröltek fél év alatt, mondjuk az 500 megám ott igen nincs kihasználva..
Ja és csak régebbi számokat rakjatok fel hogy a mostani divatgyerekek ne csüngjenek rajta :))))))) -
seda #22 Te értesz hozzá, nem én! -
Puntigamer #21 Hehe, oldalt akartál csinálni?
És nem is tudod hogy mi a feltöltés? :D
Na mind1...
Ezt bonyolult lenne elmagyarázni sztem... kérj meg v.kit aki közel lakik hozzád :D
De ha nagyon szeretnéd majd elmondom... -
seda #20 Nem értek az ilyenekhez, hogy "feltölteni" meg ezek úgyhogy majd szépen leírod hogy mit hogyan csináljak...
"smsweb" az meg mi?!! -
Puntigamer #19 Hehe!
Egyszerűen, megosztjuk a munkát,
a bejelentkező kép lehetne ez most csináltam, a grafikát, még a html részét is meg tudnám csinálni, ugyanis ezzel foglalkozok, te meg feltöltesz... csinálunk egy ftp-t mondjuk smswebet, mert máshova nem fér fel ennyi...
Bannert is megtudom csinálni... -
seda #18 Azt is meglehet úgy variálni?Mi ketten egy honlapot?Hogyan? -
Puntigamer #17 seda: csináljuk ketten :D
Én feltöltöm az összes zenét, csak nem fog olyan gyorsan menni, mert cábeles vagyok 20-25 a feltöltésem...
Te meg a videoklippeket... na?
Vagy majd máshogy osztozunk...
a Honlap grafikáját is vállalom... -
seda #16 Ilyen offspring-odalt én is gondolkodtam hogy csinálok, megvan az öszzes klpjük, nagyon jó minőségben(és koncert is).Ez érdekelne titeket? -
Puntigamer #15 Hehe
az lehet de az SOAD nem Offspring ember! :P
Továbbá az a 10-15 db cideó soha nem volt 1gb!
LOOOOL -
#14 hm..nekem több, mint egy giga video van a soados honlapomon... -
praksi #13 összes videó? hm-hm.... nekem csak a videó valami 680 mega... :-) -
Puntigamer #12 Hi all!
Gondolkoztam rajta hogy csinálok egy offspring oldalt, ahol az eddig megjelet összes album fenn van...
Lehet Greg vagy Dextre kiherélne ha megtudná :D
Mert nekem megvan az összes, mondjuk nagyon bírom őket, szal majd sztem meg is veszem eredetiben...
Sztetek kellene a népnek?
Offspring site összes albummal, videoklippekkel... ? -
blackgamer #11 The Offspring - Hit that.mp3 -
seda #10 Hát én csak offspringet hallgatok, azon kívül más zenekart nem.Utána ha csinálnak egy új albumot, mért ne venném meg?