182
A 2003-as év játéka
-
#182 Szamomra a Nr.1. a Battlefield 1942 volt ebben az evben es meg most is az. Nameg persze a legsikeresebb modja a Desert Combat. -
#181 a spellfrce akart játék lenni, csak jól elkúrták..
war3 frozen+dio21.10patchvell:) -
olasz #176 Need for Speed Underground,Nosferatu,Max Payne 2 -
#175 Ami legjobban bejött az a Max Payne 2, csak kár, hogy rövid volt... Viszont most kezdtem jáccani a Prince of Persiával és nagyon bejön! Ráadásul a topicot olvasva nem is egy rövid játék :) -
#174 Hamarosan jön a Splinter Cell Pandora Tomorrow (Ubi Soft) :-) -
#173 MP2 -kurvara eltalat darkos hangulat, képregény,zene...
NFS:U -rég nem örjöngtem ennyit egy autos (NFS) gamen sem, és ez jót jelent!:) Májva avagy cián legyen a spoilerem ?? elgondolkodtato játék..:>
GTA Vice city: -ez is a hangulata miatt, lila öltöny és fekete garbo, ...fenomenalis! :) Ja meg ismét állat soundtrack
Splinter Cell -nagy meglepi,kellemes csalodas, eddig nem jött be a settenkedösdi,de ilyen fény/arnyék meg thermalvision effektek mellett (meg profi palyak) ki birná kihagyni:)
-
#172 -
#171 hanem te -
#170 "nem én voltam az aki leszarozott valamit amit kise próbált..."
nem te nem áááá :) -
#169 mivel meg lettem szólítva erre egy mondatban reagálnék:
nem én voltam az aki leszarozott valamit amit kise próbált....
És van akik véleménye érdekel
Bocsi az off-ért -
#168 így oks, de nem ezt írtad
de had emlékeztesselek kapásból kettőre
Direkt kis képeket rakok be, nehogy szétcsesszem a topic-ot.
Ja és a Nascart meg a Challenge-t nemis mondtam.
Igaz ezek tényleg zárt pályások.
Szval ha neked az tetszik lelked rajta, én a nemvolt más értékelhető-t vontam kétségbe.
Asszem fel kéne állítani kormánnyal játszható és kormánnyal játszhatatlan autós game kategóriát P
Én inkább az elsőt szeretem, de ez legyen az én bajom. :-) -
#166 "saját véleményemet irtam"
lehet hogy még nem tudod, de ez Brekinél nem sokat számít -
K@LoZ #165 igaz, tényleg nem teljesen igaz....de talán a populárisok közül....amihez nem kell sem f1 , sem rajjje, sem semmijen fannak lenni...gondolom....valahol itt irta valaki hogy nem lesz konszenzus a legjobb játékot illetőleg, mert mindenkinek más a gusztusa...autossal sincs ez másképp....a saját véleményemet irtam amikor azt montam nem volt más autós game...nekem a többi nem jött be....zárt pájásakat nem szeretem, a cmr sztem szar, de a grafikára kényes vagyok..maratt ez...szal valahogy igy -
#164 "NFS...azért a legjobb autós game az idén, mer nem volt más értékelhető"
Hát ez így nem kimondottan igaz -
#163 minden GTAs hülye, egyedül te vagy kamion, ugye barátom? :-) -
K@LoZ #162 Kemény beszéd ez polgártárs....
A Vice City még mindig fennt van a gépemen, néha megyegetek vele, mondhatnám hogy végigcsináltam, de hol vagyok még a 100% tól....Eszméletlen hangulata van....Valszeg ezért teccik a népeknek, mer lehet vele jáccani....
Ellenben a másik éllovassal, a CODdal. Ird és mond 10 óra alatt megcsináltam hardeneden, reggel 9 től este 7 ig, ebben volt cigi meg kaja is...Nagyon teccett, de ennyi volt...Multiba valami eszetlen szar, sok kemper, távcsöves, meg folyamatosan célzós bujkálós hasalos paradicsoma. Az embernek elmegy tőle a kedve, pedig mondom singlibe állat. Letöröltem.
A Maxpéjn dettó, azzal a különbséggel, hogy annak multija sincs.....hogy lehet kiadni egy egynapalatt végigjáccható játékot 2003 ban, aminek nincs multija???
NFS...azért a legjobb autós game az idén, mer nem volt más értékelhető...ja a cmr...na azt inkább haggyuk, mert ameddig nem tudnak elszakadni az első részben már elkövetett motorcsónak mozgástól, addig az a játék max szép lehet...Szal nfs...singliben kicsit idegesítő, gyakorlatilag akkor győzöl ha a gép ugy akarja, grafika nem csunya, autó mozgás...hmm...a hangulala jó...aki jáccott nfs5el, a porséra gondolok, az tuggya mijen egy igazán jól megcsinált force feedback támogatás...na annak ebben nyoma sincs...pedig ugyanazok csinálták..
A lényeg, men bizti hogy a voceciti a leg fajább game, de a felhozatalból nekünk, kevés játékot tesztelőknek az teccett a legjobban...
pfuu...nem lett rövid -
#160 sztem nem hülyék
jó a játék
de sztem se a legjobb -
#158 azért a herripoti xarabb P -
#155 igen -
Volo #154 a mafia 2002-es? -
Volo #153 Vice City
Nba live 2004
Underground
THPS4
Max Payne 2
-
#152 szubjektív. majd valami média kihoz valamit, amivel nem fogunk egyet érteni :) -
Volo #151 mi a 2003 évi legjocbb játék? -
#150 star wars - knights of the old republic, így talán ismerős
-
#149 Azt én nem tudok neked adni, mivel nem nagyon érdekel ez a téma, ezért nem is játszom vele, de vannak itt nagy KOTOR fanok, ahogy látom :))) -
#148 hm, kép? -
#147 Star Warsos RPG -
#146 a Kotor mi?
Szégyellem, de nem ismerem.
A maddenből is berakhatnál egy képet, kivi vagyok a grafikára -
Action #145 Az Én listám:
GTA:Vice City
KOTOR
Splinter Cell
Tron
NFS:Underground
Madden NFL 2004
Hidden&Dangerous 2
Jelzem ez az ÉN véleményem,úgyhogy nem kell belekötni!! -
#144 lehet igazad van, akkor bocsi
amúgy nyugodtan szólj bele :-)
én 2003-ban játszottam mert a magyar akkor lett meg
így nekem 2003-as a játék
amúgy van kettesnek már demója tudtommal..... -
#143 Legjobb játékok idén:
GTA: Vice city
NFS: Underground
Splinter Cell
Tony Hawk 4
csalódás számomra:
Project IGI 2 -
#141 Nem akarok beleszólni, de a Syberia az nem 2002-es?? De lehet én tudom rosszul. Bár tényleg nagyon jó játék volt a Syberia, el kell ismerni. A hangulatát talán azóta sem tudta fölülmúlni egy játék sem, legalábbis számomra nem. -
#140 lol -
#139 hogy necsak átiratok és arcade-k legyenek
Syberia
Gothic II.
Persze ezek nem egynap alatt végigjátszható játékok -
#137 Egyetértek. A Mafia szerintem inkább egy autós Max Payne, legalábbis a történet része. Az tényleg profi, de a Vice City-hez viszonyítva már nem annyira.
A "szabad" része a dolognak nem érhet fel a VC szintjére - eleve külön van választva a sztoritól, kreativitás, játékélmény terén pedig nem veheti fel a versenyt a GTA-val. -
#136 "mind a két rész előbb jelent meg ps2-ön és utána irták át PC-re javits ki ha nem igy van."
De így van. És?
"Másrészt pedig az autók irányitása nagyon messze van az élethűtől"
Hálistennek.
"a feladatok ovodásszinten könnyűek én végigjátszottam 2-3 nap alatt ha jól emlékszem"
Ügyes vagy.
"Talán inkább az év újitásai találhatók meg benne a motrvezetés és a helikopterezés amit azért hamar meg lehet unni egy ilyen kis területen."
Hát igen. más játékokban általában sokkal nagyobb a terület. =)
"Talán még annyit hogy 100 % ig játszottam a játékot és úgy beszélek még a rejtett genyókat is megkerestem igaz egy kis segitséggel."
Akkor mégiscsak lekötött.
Egyébként értem én, hogy mit akarsz mondani, csak rosszul fogalmaztad meg. =) -
#135 Mafia azért más, erősen történetközpontú, sokkal kevésbé szabad a játékmenet. A gta3at, vct a küldetések teljesítése előtt/alatt/után is hosszú órákig lehet tolni, csak úgy. emellett persze a Mafia jogosan lett sok helyen 2002es év játéka. saját rangsoromban a GTA azért előrébb van. -
#132 sztem eből inkább maradj ki :) -
#129 tetszik ez a comment, 1et értek veled -
#127 Én elég régen játszom számítógépes játékokkal (kb. 15 éve), de állíthatom neked, hogy a Vice City a valaha volt talán legjobb játék.
A "feeling" alatt nem tudom mit értesz, az biztos, hogy a stílus, a váz, az engine a régi maradt.. de konkrétan "feelingben" _MAGASAN_ odaver a GTA3-nak - legalábbis számomra, 80-as évek Miami az isten. =)
A játékmenet meg még jobb, mint a 3-ban. Miért? Belső terek, jó sztori eszméletlen átvezetőkkel (videójátékban talán a MGS tud ezzel versenyezni), még több "minijáték", ingatlanvásárlás (egy primitív menedzserjáték - ilyen még nem volt benne), sorolhatnám.
Arra vagyok csak kíváncsi, a következő részre tudnak-e vajon újítani ezek a zsenik.
A PC vs. PS2 jólmegmondásodat meg inkább nem is kommentálom. =)) (Egyébként ha ez számít a GTA eredendően PC-s játék volt.. és az új részek is tisztességes PC-s játékok, nem "PS2-es átiratok" a kifejezés pejoratív értelmében.)