Urban Freestyle Soccer
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Help! Valaki segítsen!Valami olyasmit ír ki hogy nem végezhetõ el a mûvelet : read és nem tom mit csináljak :'(
Ironmask.Meg tudod mondani hog mit kell megnyomni ha abba a körbe megyek???Kösszi
Ja meg még azt hogy amikor megjelenik az a kör akkor mit kell nyomni a szuper erõs rugáshoz????????????????????????????????
Császtok nem tudja valaki hogy nem lehet e valahogy a játék sebességét állítani? És magyarosítást nem lehet valahonnan leszedni? Légyszi segítsetek!!!
Hogy lehet játék közben a menûbe lépni?
patheket honnan lehet szedni hozzá?
Én leszedtem és nekm azt irja ki hogy cd not found
plz segítsaen valaki.
plz segítsaen valaki.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Hy !! valaki nem tidja h honnan lehet leszedni a teljes verziót, vagy hol van fönn a demó??
ÉN azt szeretném megkérdezni hogy hol lehet magyarosítást megszerezni hozzá?<#nemtudom>#nemtudom>
Nekem az a problémám a játékkal, hogy miközben játszok megáll a kép, és reseteli az egész gépet. Mi lehet az oka???

senkinek sem volt még azóta ilyen problémája, mint nekem?
ISDN-em van csak sajna 😞
ígyis 3 éjszakán keresztül úgy kellett hagynom a gépet, amíg leszedte
uninstall-reinstall nem segített
ígyis 3 éjszakán keresztül úgy kellett hagynom a gépet, amíg leszedte
uninstall-reinstall nem segített
nem tapasztaltam még hasonló hibát, szerintem unistall-reinstall, ha ez nem segítene, akkor újra letölteném az egész játékot.
van egy kis file a speedup.exe, ami felgyorsította nekem a pes-t és így már szinte tökéletesen müxik
szvsz mûködhet ennél a játéknál is (a PES 3 fórumában megtalálod a linkjét)
Nem tudod nekem mi lehet a baja?
szvsz mûködhet ennél a játéknál is (a PES 3 fórumában megtalálod a linkjét)
Nem tudod nekem mi lehet a baja?
nekem ezt írja ki már a install végén:
Severe
AddFolderIcon failed.
Ha pedig el akanám indítani:
A PLAYUFS.EXE fájl
hiányzó exporthoz van csatolva SHELL32.DLL:SHGetFolderPathA
Mi lehet a problem? 😞
Severe
AddFolderIcon failed.
Ha pedig el akanám indítani:
A PLAYUFS.EXE fájl
hiányzó exporthoz van csatolva SHELL32.DLL:SHGetFolderPathA
Mi lehet a problem? 😞
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
Nekem tetszik =)
Mondjuk vannak benne érdekes mozdulatok de nagy részüket élõben is meglehet csinálni 😄
Mondjuk vannak benne érdekes mozdulatok de nagy részüket élõben is meglehet csinálni 😄
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
valami ilyesmit vártam én is, de azért meglesem, hátha megfog ez a debil stílus

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
menü katasztrofális, tiszta konzolos egérrel nem is lehet mit kezdeni, aztán az itányítás is elég gáz, nem lehet beállítani a gombokat, legalábbis én nem tudtam, nem is tudom milyen game ez, mert itt minden van, csak fuballmozdulatok nem, pl nincs is az hogy simán kapuralövöm, hanem vmi idétlen mozdulatokkal rúgják a bõrt, legtöbbször csak nézek, hogy mi a pöcs van, ladba is úgy száll mint vmi lufi, na mind1, és bocsi a hibálért, csak már nem látom a miill-t meg semmit, mert már qrva álmos vagyok
de miért szar? idétlen mozgások? vmi konkrétabb véleményt, mert le akartam tölteni.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
na jó, már tárgytalan, mert most sikerült egy kics ttöbbet játszanom a játékkal mint elõször, és most már nagyon nem tetszik, nem is mondok róla véleményt, mert nagyon igénytelen a játék, nem tudom kinek jó ez
na én belekóstoltam, kicsit fura meg minden, de nem rossz 😊
vaz irányítás azt hogy lehet beállítani, ha egyáltalán lehet?
és mik az alap gombok?
vaz irányítás azt hogy lehet beállítani, ha egyáltalán lehet?
és mik az alap gombok?
Mivel elég rég jelent meg a játék, majnem 1 éve, lehet jó lenne egy kicsit továbbfejlesztett változatot csinálni, szebb grafikával, meg több mozdulattal.
Írtam egy cikket róla a lapomra, ha van kedvetek megnézhetitek ha ide kattintotok
Szerintem teljesen más stílus a Fifa+Pes és ez az Urban cucc. Míg az elõbbiek komoly dolgok, addig ez inkább a poénra, akcióra megy rá. Gondolom én, de lehet, hogy tévedek.
gamertag: kenobita
Fifához, Pes3-hoz képest milyen?
wow, ez engem is érdekel 😊
milyen a grafika?
milyen a grafika?
Oldal 1 / 2Következő →