64
Urban Freestyle Soccer
-
dani102 #64 Help! Valaki segítsen!Valami olyasmit ír ki hogy nem végezhető el a művelet : read és nem tom mit csináljak :'( -
NOOORBUZ15 #63 Ironmask.Meg tudod mondani hog mit kell megnyomni ha abba a körbe megyek???Kösszi -
#62 a játék megállítására gondolsz??Ha igen akko (P) betű!!! -
Papadok #61 Ja meg még azt hogy amikor megjelenik az a kör akkor mit kell nyomni a szuper erős rugáshoz???????????????????????????????? -
Papadok #60 Császtok nem tudja valaki hogy nem lehet e valahogy a játék sebességét állítani? És magyarosítást nem lehet valahonnan leszedni? Légyszi segítsetek!!! -
#59 Háát..egyenlőre ennyi!!! :P -
#58 -
#57 -
#56 -
#55 -
#54 [P] betű -
Piko888 #53 Hogy lehet játék közben a menűbe lépni? -
punkers #52 patheket honnan lehet szedni hozzá? -
#51 Sajnos NEM létezik magyarítás!!! -
#50 Én leszedtem és nekm azt irja ki hogy cd not found
plz segítsaen valaki. -
krisz198 #49 Hy !! valaki nem tidja h honnan lehet leszedni a teljes verziót, vagy hol van fönn a demó?? -
#48 és a bill-t biztos hogy nem lehet átírni akár valahol? -
#47 ÉN azt szeretném megkérdezni hogy hol lehet magyarosítást megszerezni hozzá? -
#46 Nekem az a problémám a játékkal, hogy miközben játszok megáll a kép, és reseteli az egész gépet. Mi lehet az oka??? -
OPM #45 senkinek sem volt még azóta ilyen problémája, mint nekem? -
OPM #44 ISDN-em van csak sajna :(
ígyis 3 éjszakán keresztül úgy kellett hagynom a gépet, amíg leszedte
uninstall-reinstall nem segített -
#43 nem tapasztaltam még hasonló hibát, szerintem unistall-reinstall, ha ez nem segítene, akkor újra letölteném az egész játékot. -
OPM #42 van egy kis file a speedup.exe, ami felgyorsította nekem a pes-t és így már szinte tökéletesen müxik
szvsz működhet ennél a játéknál is (a PES 3 fórumában megtalálod a linkjét)
Nem tudod nekem mi lehet a baja? -
#41 nálam olyan tetű lassú a játék, mint a PES3 :(( -
OPM #40 nekem ezt írja ki már a install végén:
Severe
AddFolderIcon failed.
Ha pedig el akanám indítani:
A PLAYUFS.EXE fájl
hiányzó exporthoz van csatolva SHELL32.DLL:SHGetFolderPathA
Mi lehet a problem? :( -
#39 Irányítást sajna nem lehet beállítani, a tutorialt kell végigjáccani :( -
#38 -
#37 Nekem tetszik =)
Mondjuk vannak benne érdekes mozdulatok de nagy részüket élőben is meglehet csinálni :D -
#36 valami ilyesmit vártam én is, de azért meglesem, hátha megfog ez a debil stílus -
#35 menü katasztrofális, tiszta konzolos egérrel nem is lehet mit kezdeni, aztán az itányítás is elég gáz, nem lehet beállítani a gombokat, legalábbis én nem tudtam, nem is tudom milyen game ez, mert itt minden van, csak fuballmozdulatok nem, pl nincs is az hogy simán kapuralövöm, hanem vmi idétlen mozdulatokkal rúgják a bőrt, legtöbbször csak nézek, hogy mi a pöcs van, ladba is úgy száll mint vmi lufi, na mind1, és bocsi a hibálért, csak már nem látom a miill-t meg semmit, mert már qrva álmos vagyok -
#34 de miért szar? idétlen mozgások? vmi konkrétabb véleményt, mert le akartam tölteni. -
#33 le is töröltem a geccbe, még az a szerencsém, hogy nem írtam ki cdre -
#32 na jó, már tárgytalan, mert most sikerült egy kics ttöbbet játszanom a játékkal mint először, és most már nagyon nem tetszik, nem is mondok róla véleményt, mert nagyon igénytelen a játék, nem tudom kinek jó ez -
#31 na én belekóstoltam, kicsit fura meg minden, de nem rossz :)
vaz irányítás azt hogy lehet beállítani, ha egyáltalán lehet?
és mik az alap gombok? -
#30 Ebben sokkal több trükkös ugrás, meg hasonló dolog van, amennyire a bícs sokkert ismerem -
#29 ez olyan játék lehet, mint a beach soccer volt nemrég? -
#28 Mivel elég rég jelent meg a játék, majnem 1 éve, lehet jó lenne egy kicsit továbbfejlesztett változatot csinálni, szebb grafikával, meg több mozdulattal. -
#27 köszi -
#26 nagyon kúl az oldalad, minden elismerésem a tiéd, gratula -
#25 Mindig így szoktam, nekem minden teccik :)