Urban Freestyle Soccer

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Help! Valaki segítsen!Valami olyasmit ír ki hogy nem végezhetõ el a mûvelet : read és nem tom mit csináljak :'(
Ironmask.Meg tudod mondani hog mit kell megnyomni ha abba a körbe megyek???Kösszi
Ironmask
a játék megállítására gondolsz??Ha igen akko (P) betû!!!

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

Ja meg még azt hogy amikor megjelenik az a kör akkor mit kell nyomni a szuper erõs rugáshoz????????????????????????????????
Császtok nem tudja valaki hogy nem lehet e valahogy a játék sebességét állítani? És magyarosítást nem lehet valahonnan leszedni? Légyszi segítsetek!!!
Lekvarostaska
Háát..egyenlõre ennyi!!! 😛

Az élet egyszerű.. döntesz & nem nézel vissza! o_O

Lekvarostaska

Lekvarostaska

Lekvarostaska

Lekvarostaska

Csuhai G

betû

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Hogy lehet játék közben a menûbe lépni?
patheket honnan lehet szedni hozzá?

pcguru
Sajnos NEM létezik magyarítás!!!

Attila8805
Én leszedtem és nekm azt irja ki hogy cd not found
plz segítsaen valaki.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Hy !! valaki nem tidja h honnan lehet leszedni a teljes verziót, vagy hol van fönn a demó??
matyi08
és a bill-t biztos hogy nem lehet átírni akár valahol?

sp5
ÉN azt szeretném megkérdezni hogy hol lehet magyarosítást megszerezni hozzá?<#nemtudom>

misi9
Nekem az a problémám a játékkal, hogy miközben játszok megáll a kép, és reseteli az egész gépet. Mi lehet az oka???

senkinek sem volt még azóta ilyen problémája, mint nekem?

ISDN-em van csak sajna 😞
ígyis 3 éjszakán keresztül úgy kellett hagynom a gépet, amíg leszedte
uninstall-reinstall nem segített

Ramore
nem tapasztaltam még hasonló hibát, szerintem unistall-reinstall, ha ez nem segítene, akkor újra letölteném az egész játékot.
van egy kis file a speedup.exe, ami felgyorsította nekem a pes-t és így már szinte tökéletesen müxik
szvsz mûködhet ennél a játéknál is (a PES 3 fórumában megtalálod a linkjét)

Nem tudod nekem mi lehet a baja?

Ramore
nálam olyan tetû lassú a játék, mint a PES3 😞(
nekem ezt írja ki már a install végén:
Severe
AddFolderIcon failed.

Ha pedig el akanám indítani:
A PLAYUFS.EXE fájl
hiányzó exporthoz van csatolva SHELL32.DLL:SHGetFolderPathA

Mi lehet a problem? 😞

Davidka
Irányítást sajna nem lehet beállítani, a tutorialt kell végigjáccani 😞

CELL StormBird

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

CELL StormBird
Nekem tetszik =)
Mondjuk vannak benne érdekes mozdulatok de nagy részüket élõben is meglehet csinálni 😄

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

KG21
valami ilyesmit vártam én is, de azért meglesem, hátha megfog ez a debil stílus

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

zaki
menü katasztrofális, tiszta konzolos egérrel nem is lehet mit kezdeni, aztán az itányítás is elég gáz, nem lehet beállítani a gombokat, legalábbis én nem tudtam, nem is tudom milyen game ez, mert itt minden van, csak fuballmozdulatok nem, pl nincs is az hogy simán kapuralövöm, hanem vmi idétlen mozdulatokkal rúgják a bõrt, legtöbbször csak nézek, hogy mi a pöcs van, ladba is úgy száll mint vmi lufi, na mind1, és bocsi a hibálért, csak már nem látom a miill-t meg semmit, mert már qrva álmos vagyok

KG21
de miért szar? idétlen mozgások? vmi konkrétabb véleményt, mert le akartam tölteni.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

zaki
le is töröltem a geccbe, még az a szerencsém, hogy nem írtam ki cdre

zaki
na jó, már tárgytalan, mert most sikerült egy kics ttöbbet játszanom a játékkal mint elõször, és most már nagyon nem tetszik, nem is mondok róla véleményt, mert nagyon igénytelen a játék, nem tudom kinek jó ez

zaki
na én belekóstoltam, kicsit fura meg minden, de nem rossz 😊

vaz irányítás azt hogy lehet beállítani, ha egyáltalán lehet?
és mik az alap gombok?

Davidka
Ebben sokkal több trükkös ugrás, meg hasonló dolog van, amennyire a bícs sokkert ismerem

Ramore
ez olyan játék lehet, mint a beach soccer volt nemrég?
Davidka
Mivel elég rég jelent meg a játék, majnem 1 éve, lehet jó lenne egy kicsit továbbfejlesztett változatot csinálni, szebb grafikával, meg több mozdulattal.

Davidka
köszi

zaki
nagyon kúl az oldalad, minden elismerésem a tiéd, gratula

Davidka
Mindig így szoktam, nekem minden teccik 😊

Davidka
Írtam egy cikket róla a lapomra, ha van kedvetek megnézhetitek ha ide kattintotok

cenobite
Szerintem teljesen más stílus a Fifa+Pes és ez az Urban cucc. Míg az elõbbiek komoly dolgok, addig ez inkább a poénra, akcióra megy rá. Gondolom én, de lehet, hogy tévedek.

gamertag: kenobita

Fifához, Pes3-hoz képest milyen?

wow, ez engem is érdekel 😊

milyen a grafika?

zaki
dev-ufso.bin

zaki
nem tudom, én a hdc-rõl szedtem le

Marcell
Honnan lehet leszedni? DCn van? Ha igen milyen neven van a az iso file?

zaki
ja, én már le is szedtem, csak nincs helyem kicsomizni

Marcell
Kiraly az otlet! Grundfoci 😄

zaki
akkor én is +szerzem, mert biztos jó így a képek alaján, meg hangulatos lehet, lent a dühöngõben rúgni a bõrt 😊

Oldal 1 / 2Következő →