Syberia II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

insp
Jó lehet neked, Sephi...
20 perced van csak egy sz@ráshoz.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

nekem megvan a game 2cd-s 20percet játszottam vele odaadnám könnyû szivvel a Syberia 2ért😊))nem nagy szám
moonster
Még semmi!
Addig én megnéztem a Jack the ripper DEMO-t. Elég érdekes. nem tudtam semmit csinálni...szétnéztem, de kétlem, hogy csak ennyi lenne.
Valaki szaródott már vele?
Sephi
Na minnel kisseb annal jobb mert hamar gyun le csak remelem ez nem azt jelenti hogy a jatek rovid lesz!

Na kerdes :

Naponta atalgban hanyszor nezed meg a www.nforce.nl (esetleg egyeb hasonlo oldalt)?

😊)) En aszem minden 20 percben 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Raven
OverNet fájlcserélõn láttam a Syberia I-et, onnan le tudod szedni (nem biztos, hogy túl gyorsan).

Asus A7N8X-E Deluxe, AthlonXP 3000+ (Barton), 2x512MB Corsair XMS TwinX PC3200 DDR, ATI Radeon 9800XT 256 MB, 2 x 120 GB Seagate SATA HDD (RAID 0)

zaki
sztem sehonnan, kizárólag DC-rõl, vagy egyéb fájlcserélõkrõl

zaki
szerintem biztos 2 lesz

grebber
2 cd-s lesz!Az 1-et le lehet szedni még valahonnan??

Next PC upgrade: 2022

Sephi
Szerintetek hany cd lesz? En 3-ra tipelek.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

zaki
sztem max szerdára fel lesz törve a game

Sephi
Nem baj! en ma reggel 9kor nekiultem az leso resznek megegyszer es vegig is vittem. Nem akarok ugy nekiindulni a kettesnek hogy akarmit is elfeledjek. Most mar azert tenyleg ugy vagyok hogy jojon ma' mert beleorulok.

Ha a megjelenes nepjaig (oficiel) nem tortek fol akkor vagy pont holnap lesz fent warezon vagy ra ket harom nappal. Szal mar tuti kb hogy penteken mar mindeki jaccani fogja 😊

Kitartás !!

Holnap már biztos megjelenik.

(a boltok polcain )

szerintem ma megjelenik de már nemmondok semmit mer kurvára elegem van a várakozásokból miharabbi Syberia 2-t
tier
Hát szerintem holnap délután jelenik meg. Talán éjfél felé lesz mát crack...

I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream

zaki
hát én nem tudom mi a franc van már, de én biztos voltam benne, hogy ma vasárnaig megjelenik a game, ahhoz képest sehol semmi

pluhi
Ennyire nem rossz a helyzet azért. Sokan várják ezt a játékot. Annyira nem hype-olt, hogy a tõrõcsapat utánamenjen egy kiadás elõtti verziónak, de nem lesz gond szerintem. A megjelenés napján játszotok vele.
LezLee
Hát sajnos ez tényleg így van. A Far cry-ból azóta már vagy 6 féle törés, meg verzió készült, mi meg majd örülhetünk, ha 1 valakinek eszébe jut a Syberia 2-t feltörni 😞(
Mondjuk én még mindig hiszek a csodákban, és azt mondom, hogy Hétfõn megjelenik a game, de hogy mikor törik majd fel, attól félek, hogy akár 1-2 nap múlva fogják csak 😞(
Sephi
Gyerekek mar szobat este van es semmi hir rola. Naon felek hogy csdak jovo het kozepe fele jelenik meg. Sajnos egy ilyen jatekkal nem fognak sietni a toroscsapatok mert nem erdekli oket a kaland annyira mint pl. a FarCry 😞

tier
Vamp te a Tétényes Vamp vagy?

Sephi
Na csak ne jojjon ki hetvegen😊 En vasarnap erek csak haza 😊

nagykispeter
Hát lehet!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

nemenm a 7végén kijön!lásd 2hete hétvégét far cry unreal battekfield azis hétvégén jött ki
Sephi
Vagy ma jon ki vagy hetfon. Hetvegen ritkan jo ki uj jatek. Lehet addig meghalok ?

Olyan ez a topic mint egy istentisztelet.

moonster
Nyugi!
Ha kibirtuk ezt a pár évet, akkor ezt a pár napot is kibirjuk valahogy..
JustIce
ja sajna hetfon jelenik csak meg😞 nalam is csak kb 6 ora mig lejon, de suliban meg mindig van vmi eloadas vagy gyakszi a teremben, ahol cd iro is van. s egy van ilyen ha jol tudom.. no micsinaljak?😊

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

LezLee
Ühümmm, brühümmm, nagyon úgy néz ki, hogy 29-ike lesz a megjelenési dátum 😞((
A franc se gondolta volna, hogy a Gamespotnak lesz igaza...
zaki
hát ja, ezt én sem vágom

zaki
ámen

énis érzem Ámen
Érzem ma este megjelenik..Ámen!😊

tier
😄 Egyszerre írtuk.

tier
De ha koliban vagy és jó a hálód, akkor fél óra alatt lenn van.

ubi
nekem 20 perc
LezLee
Én meg azé nézegetem állandóan, mert ha már egyszer kijött, ideális esetben 2 óra alatt lenn van a 2 cd 😊)
és?elindítom a letötést mire hazaérek a sulibó lennvan
ubi
minek nézitek állandóan?? ha dsl-ed van és 2 cd-nél nem több, ideális esetben 6 óránál elöbb nem lesz lennt
Énis éjszaka többször keltem föl megnézni az nforce-t de semmi és semmi és semmi kurvára idegesítõ de talán ma....
LezLee
Na ez az amit én sem értek. Meg már több mint 1 hónapja aranyon van. Akkor került aranyra, amikor a Far Cry, és a BF Vietnam, azok meg már mikor megjelentek. Ez meg sehol 😞((
Én is lassan becsavarodok ebbe a fenenagy várakozásba 😊)
de ha tsztelte a gamespot akkor mi a faszért nincs kinn?ezt nemértem
Sadun Tryst
mostanában ettöl befogsz csavarodni... amennyit késnek mindig az új játékok... 😞

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

zaki
nem csak én...

Sadun Tryst
elég türelmetlen vagy akkor...

zaki
sajnos nem. de már itt lehet bármelyik pillanatban

Sadun Tryst
még mindig nem jelent meg?

zaki
Syberia II-t akarok-Syberia II-t akarok

LezLee
Szerintem még ki se jött. A végén még igaz lesz az a 29-ei dátum 😞((... B@sszák meg, ha egyszer már aranyon van, mi a francnak kell tologatni. Szopatják itt a jónépet.
Taptarap
😄D

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

zaki
biztos jáccanak vele, nincs idejük feltörni