2964
-
#1161 Na egy olyan hely, ahova az egyben nem tudtam bejutni:)
-
fucko #1160 En most azt nem tudom mit kell csinalni a koostorban a sok gyertyaval ami a plafonrol log le.Az biztos hogy a vegigjatszasba 1szer se fogok belenezni, viszont egy kis utmutatast innen a forumrol elfogadnek;) -
#1159 Köszi szépen, hát erre nem jöttem rá :( -
fucko #1158 Lezlee: en is kinlodtam kicsit aztan rajottem hogy Cirkos kocsmaja mellett meg lehet tovabbmenni csak menjel arra fele es majd viszi magatol a kepet.Aztan ott egy poszter es.., de mar biztos ra is jottel:) -
#1157 bin cue párost nem igazán célszerű kiirni nero-val
k-lite meg sztem egyáltalán nem hiányos sztem
nekem a M. is ment.
Amúgy bocsi, hogy beleszólok, de egy ötlet.
Tilsd egyszer le a hangkarid és nézd meg úgy indul-e.
Ha igen van tippem a megoldásra, ha nem mégegyszer bocsi, hogy beleszóltam. -
#1156 Képzeld el, visszaolvastam. És mivel már többen is elkezdték a gamet, és ez még az elején van, ezért többen is ott tarthatnak ahol én. De Endreman biztosan, mivel ezt írja:
"Mar elvittem egy jo ideig kettes cd meg minden,ha kerdese van vkinek irjon nyugodtan."
Úgyhogy te olvass vissza. No comment, nem óhajtok többet ezen vitatkozni. Erről szól a fórum, hogy egymásnak segítünk, és ha ez neked nem tetszik, nem kötelező olvasni!!!
Vita lezárva!
-
#1155 remelem menni fog! -
fanatifo #1154 okés nagyonszépen köszönöm -
#1153 legujabb alcohol! mar irtam, hogy syb egynel ezzel szurtam el az elso cd-met. alcohollal mennie kell. -
fanatifo #1152 okés megpóróbálom nagyon köszönöm a segítségeteket remélem mennifog -
#1151 alcohol! -
fanatifo #1150 okés megpróbálom ha hazamegyek dde akkor a 2cd-ből majd ha játszani akarok majd mindig imagét kell majd csináélni? -
#1149 Kedves Samuel Gordon! Gratulálok, hogy nagybetűvel írod magad a hozzászólásodban.
Visszaolvasva látsz olyan embert, aki tarthat már ott, ahol Te?
Nem.
No Comment.
-
#1148 codec lenne? nekem k-lite van fenn..bar nem az ajanlott telepitest szoktam felrakni. ha image-e tudsz csinalni a cdrol, akkor lehet, hogy megis codec.. -
#1147 Használj Alcohol 120%-ot én is azt használom. 1.4.8.1222 verzió. Gond nélkül fut vele (persze a crack után). -
fanatifo #1146 az egy simán ment a gépigyény nem nagy ezsem lehetne gond ugyhogy nemértem tényleg -
#1145 Nálam fenn van a Fraunhofer, és semmi gond. -
fanatifo #1144 mivel csináljak néróval vagy clone cdvel? -
#1143 csinalj az elso cdrol image-t!ha sikerul akkor nincs talan gaz vele. -
fanatifo #1142 és az mi?azt ki kell törölni és ha igen honnan? -
M.A.D. #1141 A fraunhofer l3codeca file. Na, az szokott még bekavarni jó pár gammánál. Igaz, az hang. -
fanatifo #1140 nemvöolt crc-s két szép bin cuét kaptam kiírtam néróval -
M.A.D. #1139 Minek veszekedtek itt, mikor lehet verekedni is? :)))
-
fanatifo #1138 akkor lehet ez a baj de akkor melyik kodeket rakjam föl?vagy egyáltalán kell kodec? -
#1137 nem volt crc hibas file ugye? -
M.A.D. #1136 Nálam pont fordítva van. Ace bejön, de nem a legújabb, hanem az előző nem bétás verzió. A K-lite pack-ban van egy-két hiányosság. Pl. a Mafia bevezető részét nem játszotta le anno a K-lite. -
fanatifo #1135 mountoltam daemonnal nemment kiírtam a cd-t nemment és az a baj hogy letöröltem már a gépről a gamét!!Csak a két cd van már csak meg -
fanatifo #1134 k-lite van fönn Ace-t letöröltem feltelepíti szépen erre elindítom és jönne a logó és a hanggal együtt megakad nagyon nagyon ideges vagyok iszonyatosan vártam ezt a játékot és mennie kell mert darabokra töröm a gépet -
nenad #1133 de jo hogy mondod en torrentel probaltam levadaszni, most akkor lekapom gyorsan. Erdekes kulonben hogy mostmar nem lehet csak 1 szalon tolteni. :( -
#1132 alcohollal mountoltad fel? nalam az egynel volt ilyen gondom. akkor ugy irtam ki, hogy nem volt mountolva alcohollal. ennel nem volt ilyen gond. ne add fel -
#1131 Hééé, jóember! Nem véletlenül írtam ki, hogy spoiler. Sok ember ki sem írja még ezt sem, úgyhogy inkább köszönetet mondhatnál Nekem, nem baszogatni. Különben is ki vagy te, hogy csak úgy idejössz, azt baszogatsz minden ok nélkül. Ja és ha nem tudnád pont erre való a fórum, hogy megbeszéljük a játékkal kapcsolatos dolgokat, meg segítsünk egymásnak ha elakadunk.
A másik meg egyátalán nem hypoltam magam, hogy húú de jó nekem, hanem csak egyszerűen segítséget kértem.
Úgyhogy NINCS IGAZAD, ÉS KAPJÁL MÁR ÉSZBE, HOGY KIKET BASZOGATSZ, NEM ERRE VALÓ EZ A FÓRUM, CSAK RONTOD ITT A LEVEGŐT!!! -
nenad #1130 jaja, nalam is ez tortent. -
#1129 Szép dolog, hogy kiírod, hogy spoiler, de jóember: nehogymá nyomjad itt a fórumba a végigjátszást, miközben a többi embernek még meg sincsen! Mi is örülünk, hogy jó Neked, de nem kéne elb@szni mások játékélményét, akik óhatatlanul belefutnak a Te hozzászólásaidba. (Nem személyeskedés, nagyon sok embernek szól. Én ez miatt tartok már ott, hogy nem is nagyon olvasok bele a fórumba olyan játéknál, amit szeretek. Akinek nincs ideje ilyen "speed gaming"-re, annak nagyon el lehet rontani ilyen módon "akaratlanul" is a játékélményét)
Üdv: insp -
#1128 Én csak azt teszem fel codecből, ami éppen kell. Két éve nem kellett újraraknom az XP-met (most viszont igen az új vinyók miatt).
-
#1127 Igen az ACE az jópár játéknál szarakszik. Én a k-lite-ot ajánlom. Vele még nem volt gondom. De ez itt nem a reklám helye :)) -
#1126 Na vagy k.rva fáradt vagyok, vagy láma mer elakadtam még Romansburgban.
SPOILER!!!!!!!!!!
Na kéne nekem gázolaj a szénszállító gépbe, de istennek se találok sehol. Pedig már beszéltem mindenkivel, voltam mindenhol, de sehol semmi. HELP! -
#1125 Nekem nem volt ilyen problémám! Ötlet: van fenn nálad olyan hogy ACE Megapack? Attól néhány progi megfekszik ezerrel. -
#1124 Üdv!
A HDC-nál valami gáz volt. Megszüntek az élő acc-ok szerintem. Nekem még volt 2 napom és nem ment, de mihelyt csináltam új acc-ot működött. Szóval sztem valamiért törölték az accokat, ami nem szép dolog :( -
M.A.D. #1123 :(( nálam sem megy a HDC. tegnap-tól ven megint acc.-om..:(( -
#1122 Be ne szarjunk mar!!!
Majd lent lesz, ha lent lesz.
Ugyse 1x, se nem 2x visszuk vegig, hanem soxor.