Syberia II

Oldal 1 / 60Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

totyak
Ugyan elég rég járt erre valaki, de ha erre tévedne bárki, akinek megvan az eredeti EVM-es magyarítás telepítője, kérem ossza meg velem! Köszönöm

bogyoka
Én is pont ott vagyok, és nekem is elmegy a kislány.
De visszaolvastam a topicban, és egy válaszban írták, hogy fel kell húzni a vonat rugóit, és mindenkivel beszélgetni kell.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Sziasztok! Én is elakadtam már az elején a kislánynak mikor oda kell adni a cukrot õ elmegy és még lufi sincs nála! Mi lehet a baj? ha valaki tud akkor segítsen! Köszi!
ffxi
Arra volt yó hogy megvettem 😛

Fákjúal!

és az mégis mire jó ? Lehet multizni ? 😄

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

edios
megjelent steamen a játék!

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

moonster
Rég toltam, de itt egy végigjátszás.

www.adventuregames.hu

Sok sikert!
koppim
Az eszkimó faluban vagyaok be kellene indítani a vonatot annyi sikerült, hogy egy kar hátranyúlt és a mutató töltöttséget jelez. Még mit kell csinálni vele?
A hajót merre találni?

nna
egy ötlet ! Minden rajongó írjon egy levelet a kiadónak, hogy miért nem jelenik meg a 3. rész! Én már írtam rengeteget, de valahogy csak annyit árulnak el, hogy-1.: nem tudjuk 2.: Majd a sajtóból meg fogod tudni 3.: Ne félj, ahogy ígértük, júniusban jön-.-
Na szóval úgy néz ki hogy se a kiadó, se maga a White Birds sem tudja hogy elkezdõdött-e már a játék fejlesztése, úgyhogy kezdõthet a bombázás!😄

every damn day

EVM játékok között szerepel a S I, és II is! 576ban meg lehet venni!
Szóval ha kell valakinek, 1-2000 ft😛

every damn day

moonster
Agassi miatt volt😊

Örülünk, h leírtad a megoldást.
Kösz
tototto
hát én nemtom de szerintem nem miattad veri a fejét a falba de mind1 😊

mármint ez a megoldás a 2945-re...
ne verjed a fejed bele a falba, na...

szóval a lényeg, hogy a C/Document... mappában megtaláltam a mentéseket. Ennek ellenére a játékban nem volt betölthetõ tartalom.
A titok nyitja, hogy a játék telepítési mappájában is van egy saved games mappa, na oda kell az elõbbieket bemásolni.
<#taps><#taps><#worship><#worship>
moonster
<#falbav>
tototto
és akkor te is beírhatta volna mert lehet holnap valaki ott akad el megint és akkor neked írja hogy ha már rájöttél miért nem írod be 😄

Rájöttem.
Beírhattad volna a megoldást, én is itt akadtam el.
Tud valaki segíteni, hogy lehet az óra számlapját átállítani?
Nekem már mozog az óra, de nem tudom, hogyan kell a számlalapot irányítani. Azt látom, hogy hol vannak a számok, amiket mozgatni lehet, de nem tudom irányítani. Segítene valaki? Elõre is köszönöm! [email protected]
ok, megoldottam
Üdv
sziasztok,
lécci segítsetek.
kompatibilitási módban szerettem volna futtatni a S1-et, és ugye eltû
ntek a mentéseim. De maga a mentésfile-ok megvanak, csak a játékba nem tudom beimportálni õket.
Segítsetek, hogy hogy tudnám onnan folytatni, aho
nan abbahagytam.
Köszi
BUÉK
Gregorius
Köszi! Már megoldódott közben a probléma. Kiderült, hogy nem volt szükséges a hitelesítés, ezért nem fogadta el a bejelentkezõ információkat az smtp szerver. Csak azt nem tudták megválaszolni, hogyha én ezt annak idején eleve így állítottam be, akkor miért mûködött egy éven keresztül felhasználónévvel és jelszóval <#vigyor0>
Egyébként gmail azért nem jó, mert az mindig felülírja a küldõ címét a gmail fiók nevével.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

moonster
Gregorius: reggelj a gmail.com-ra, ha még nem vagy és annak az smtp-jét használhatod bárhonnan.
Pár megkötés van csak.
tototto
köszi már le is szedtem 😊

Gregorius
Fent van.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gregorius
Jövõ hét elején visszatöltöm a cuccot. Immár vírusmentesen. Köszönet érte ismételten Winnetou kollégának. Sajnos az SMTP-m behalt, úgyhogy levelezni nem tudok mostanában. Ez egy kicsit lelassítja az ügyintézéseimet.

tototto
okés köszi szépen ha van fejlemény majd írd ide pls, várom még régen láttam ezt a játékot és sok jót hallottam róla, szal midnenképp tervezem végigvinni 😊

Gregorius
Megértem. Nekem sincs fent Delfi a gépemen. A kompilált verziót pedig, - hogy ilyen szépen, magyarul fejezzem ki magam - Winnetou kollegától kaptam. Õ írta a telepítõt. Már írtam neki ez ügyben. Remélem, hamarosan orvosolni tudja a problémát, és akkor visszakerül a honlapra. Addig le is szedtem a linket.

tototto
nem tudnád feltölteni virus nélkül, mert nem merem ezt leszedni igy habár nincs delfi a gépemen de hát kitudja mit csinál pontosan jobb félni mint megijedni 😊

Gregorius
Utána néztem. A win32/induc.a csak telepített Delphi fordítókat fertõz meg, és semmit nem csinál csak szaporodik. Éppen ezért, ha nincs fent Delphi fordítód, akkor nincs para, habár nem tartanám meg én sem a fájlt a helyedben. Elvileg BitCleaner leszedi belõle a vírust.win32/induc.a

Gregorius
Köszi mégegyszer. Megnéztem. Nekem is már a karanténba dobta a fájlt egy szó nélkül az AVG. Csak amikor dolgoztam vele, és feltöltöttem, akkor nem szólt még a kis huncut. Nagy szívás. Leszedtem az oldalról. Elnézést mindenkitõl, ha valakinek kellemetlenséget okozott!

Gregorius
Köszi! Utánanézek. Mit egészen pontosan?

tototto
szia, nekem erre a nod32 vírust jelez: link
win32/induc.a

Naszóval úgy kell, hogy a temetõben vágjuk le a gyógynövényt a sírjáról, majd a gyertyaöntõben helyezzük bele a vödörbe, tegyünk ilyen kis madzagot rá, nyissuk ki alul a kapocsot, húzzuk meg a baloldali kart, csukjuk be a kapocsot és készítsük el a gyertyát.

every damn day

proway
így is értetted nem?? akkor meg?.... 😄

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

MAgyarul kérdezd

every damn day

proway
hali. a kolostorban hogy tudok gyertyát meg csinálni????

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

moonster
Szia!

Elfelejtetted említeni, h a Syberia elsõ részével játszol, de a tojás hiba megoldotta.
Itt találsz tapaszt a sebre 😊
Hivatalos oldal - Letöltések
Hello
Letöltöttem a játékot, már 2x is, de amikor felmászok a létrára a tojáshoz, és utána próbálok lejönniegyszerûen megakad....

Találkoztál hasonló problémával? Légyszi segíts, ha igen, mert már 2x megyek el eddig a részig, de mindig elakad 😞

every damn day

Gregorius
Syberia 2 magyar Winnetou patcher a Gregorius' corneren.

moonster
jobb klikk/ tulajdonságok/kompatibilitás fül
moonster
Próbáld meg a játék exe fájljának kompatibilitását win98-ra állítani
(jobb klikk rajta, kompatibilitás és win98 vagy win ME)
Valki írta, h eltüntek a save fájljai, de nem fagyott utána
"na srácok eddig tartott úgy tûnik a játékörömöm... megetettem a 3 varjút felmászom kakukktojást elcsortam lemásznék a létrán és állandóan lefagy annál a résznél, maximum CTRL alt deletével tudok kilépni aztán pedig kiírja a hibajelentést:S😞😞 kérdezem én miért vagyok ilyen szerencsétlen evvel a game-el? patchel van gond?? várok tippeket ez hihetetlen😞"

moonster
nm
köszi örök hála😊

hopsz nem tudja a file-t megnyitni:S na nem baj megkeresek egy patchet hátha segít😊

köszi szépen megpróbálom😊

moonster
elirtam a download-ot 😊
miert nincs szerk gomb?
moonster
SP3 Syberia patch orvosolja

donwload
Hát, én nem tudom. Biztos valami hiba a CD-n...

every damn day

sziasztok, másik topikba is írtam... a Syberia 1-hez lenne kérdésem: miért van az hogy olyan lassú mint a huzat? lassított felvétel az egész játék pedig erõs a gépem! netalán vmit be kell állítani ehhez a játékhoz? vagy nem mind1 h 16 bit vagy 32 bit? mindent megpróbáltam grafikát levettem felbontást is de semmi ugyanolyan lassított felvétel mint volt...nektek is ilyen? hogy van ez?

Oldal 1 / 60Következő →