2964
-
#2964 Ugyan elég rég járt erre valaki, de ha erre tévedne bárki, akinek megvan az eredeti EVM-es magyarítás telepítője, kérem ossza meg velem! Köszönöm -
#2963 Én is pont ott vagyok, és nekem is elmegy a kislány.
De visszaolvastam a topicban, és egy válaszban írták, hogy fel kell húzni a vonat rugóit, és mindenkivel beszélgetni kell.
-
kiscsaj18 #2962 Sziasztok! Én is elakadtam már az elején a kislánynak mikor oda kell adni a cukrot ő elmegy és még lufi sincs nála! Mi lehet a baj? ha valaki tud akkor segítsen! Köszi! -
#2961 Arra volt yó hogy megvettem :P -
Robi546 #2960 és az mégis mire jó ? Lehet multizni ? :D -
#2959 megjelent steamen a játék! -
#2958 Rég toltam, de itt egy végigjátszás.
www.adventuregames.hu
Sok sikert! -
#2957 Az eszkimó faluban vagyaok be kellene indítani a vonatot annyi sikerült, hogy egy kar hátranyúlt és a mutató töltöttséget jelez. Még mit kell csinálni vele?
A hajót merre találni? -
syberia2 #2956 nna
egy ötlet ! Minden rajongó írjon egy levelet a kiadónak, hogy miért nem jelenik meg a 3. rész! Én már írtam rengeteget, de valahogy csak annyit árulnak el, hogy-1.: nem tudjuk 2.: Majd a sajtóból meg fogod tudni 3.: Ne félj, ahogy ígértük, júniusban jön-.-
Na szóval úgy néz ki hogy se a kiadó, se maga a White Birds sem tudja hogy elkezdődött-e már a játék fejlesztése, úgyhogy kezdőthet a bombázás!:D -
syberia2 #2955 EVM játékok között szerepel a S I, és II is! 576ban meg lehet venni!
Szóval ha kell valakinek, 1-2000 ft:P -
#2954 Agassi miatt volt:)
Örülünk, h leírtad a megoldást.
Kösz -
#2953 hát én nemtom de szerintem nem miattad veri a fejét a falba de mind1 :) -
pekka2 #2952 mármint ez a megoldás a 2945-re... -
pekka2 #2951 ne verjed a fejed bele a falba, na...
szóval a lényeg, hogy a C/Document... mappában megtaláltam a mentéseket. Ennek ellenére a játékban nem volt betölthető tartalom.
A titok nyitja, hogy a játék telepítési mappájában is van egy saved games mappa, na oda kell az előbbieket bemásolni.
-
#2950 -
#2949 és akkor te is beírhatta volna mert lehet holnap valaki ott akad el megint és akkor neked írja hogy ha már rájöttél miért nem írod be :D -
Agassi Fan #2948 Rájöttem. -
Agassi Fan #2947 Beírhattad volna a megoldást, én is itt akadtam el.
Tud valaki segíteni, hogy lehet az óra számlapját átállítani?
Nekem már mozog az óra, de nem tudom, hogyan kell a számlalapot irányítani. Azt látom, hogy hol vannak a számok, amiket mozgatni lehet, de nem tudom irányítani. Segítene valaki? Előre is köszönöm! [email protected] -
pekka2 #2946 ok, megoldottam
Üdv -
pekka2 #2945 sziasztok,
lécci segítsetek.
kompatibilitási módban szerettem volna futtatni a S1-et, és ugye eltű
ntek a mentéseim. De maga a mentésfile-ok megvanak, csak a játékba nem tudom beimportálni őket.
Segítsetek, hogy hogy tudnám onnan folytatni, aho
nan abbahagytam.
Köszi
BUÉK -
#2944 Köszi! Már megoldódott közben a probléma. Kiderült, hogy nem volt szükséges a hitelesítés, ezért nem fogadta el a bejelentkező információkat az smtp szerver. Csak azt nem tudták megválaszolni, hogyha én ezt annak idején eleve így állítottam be, akkor miért működött egy éven keresztül felhasználónévvel és jelszóval
Egyébként gmail azért nem jó, mert az mindig felülírja a küldő címét a gmail fiók nevével. -
#2943 Gregorius: reggelj a gmail.com-ra, ha még nem vagy és annak az smtp-jét használhatod bárhonnan.
Pár megkötés van csak.
-
#2942 köszi már le is szedtem :) -
#2941 Fent van. -
#2940 Jövő hét elején visszatöltöm a cuccot. Immár vírusmentesen. Köszönet érte ismételten Winnetou kollégának. Sajnos az SMTP-m behalt, úgyhogy levelezni nem tudok mostanában. Ez egy kicsit lelassítja az ügyintézéseimet. -
#2939 okés köszi szépen ha van fejlemény majd írd ide pls, várom még régen láttam ezt a játékot és sok jót hallottam róla, szal midnenképp tervezem végigvinni :) -
#2938 Megértem. Nekem sincs fent Delfi a gépemen. A kompilált verziót pedig, - hogy ilyen szépen, magyarul fejezzem ki magam - Winnetou kollegától kaptam. Ő írta a telepítőt. Már írtam neki ez ügyben. Remélem, hamarosan orvosolni tudja a problémát, és akkor visszakerül a honlapra. Addig le is szedtem a linket. -
#2937 nem tudnád feltölteni virus nélkül, mert nem merem ezt leszedni igy habár nincs delfi a gépemen de hát kitudja mit csinál pontosan jobb félni mint megijedni :) -
#2936 Utána néztem. A win32/induc.a csak telepített Delphi fordítókat fertőz meg, és semmit nem csinál csak szaporodik. Éppen ezért, ha nincs fent Delphi fordítód, akkor nincs para, habár nem tartanám meg én sem a fájlt a helyedben. Elvileg BitCleaner leszedi belőle a vírust.win32/induc.a -
#2935 Köszi mégegyszer. Megnéztem. Nekem is már a karanténba dobta a fájlt egy szó nélkül az AVG. Csak amikor dolgoztam vele, és feltöltöttem, akkor nem szólt még a kis huncut. Nagy szívás. Leszedtem az oldalról. Elnézést mindenkitől, ha valakinek kellemetlenséget okozott! -
#2934 Köszi! Utánanézek. Mit egészen pontosan? -
#2933 szia, nekem erre a nod32 vírust jelez: link
win32/induc.a -
syberia2 #2932 Naszóval úgy kell, hogy a temetőben vágjuk le a gyógynövényt a sírjáról, majd a gyertyaöntőben helyezzük bele a vödörbe, tegyünk ilyen kis madzagot rá, nyissuk ki alul a kapocsot, húzzuk meg a baloldali kart, csukjuk be a kapocsot és készítsük el a gyertyát. -
#2931 így is értetted nem?? akkor meg?.... :D -
syberia2 #2930 MAgyarul kérdezd -
#2929 hali. a kolostorban hogy tudok gyertyát meg csinálni???? -
#2928 Szia!
Elfelejtetted említeni, h a Syberia első részével játszol, de a tojás hiba megoldotta.
Itt találsz tapaszt a sebre :)
Hivatalos oldal - Letöltések -
syberia2 #2927 Hello
Letöltöttem a játékot, már 2x is, de amikor felmászok a létrára a tojáshoz, és utána próbálok lejönniegyszerűen megakad....
Találkoztál hasonló problémával? Légyszi segíts, ha igen, mert már 2x megyek el eddig a részig, de mindig elakad :( -
#2926 Syberia 2 magyar Winnetou patcher a Gregorius' corneren. -
#2925 jobb klikk/ tulajdonságok/kompatibilitás fül