2267
-
#266 jó a motorja..
képzeld el nekünk se szaggat.. -
#265 nekem 50-70 gef4ti4200-vel -
Vez #264 Sziasztok nektek hány FPS-vel megy?
Nekem a Radeon 9800pro-val 1024x768-ban az USA pályán minden full AA-nélkül külső nézetben 45-90 fsp. -
[Walaki]D`Lair #263 Azért a Porsche Challege eléggé ott volt fizika terén is...nem egy szim, de azért sokkal jobb mint monnyuk a HP2... -
#262 hjajj :)
elindult
csak leamortizáltam a hátsó gumit és kinyifant a motor :)
majd holnap.. -
#261 Én is, de sajnos az ilyesmi olyan ritka, mint a száraz eső...
Az arcade játékok csak arra jók, hogy ökörködjön velük az ember max. egy hétig, oszt jól van, delete. Az SLRR több, mint három hónapig volt a gépemen, és elég sokat játszottam vele... -
K.András #260 Mondjuk én NFS-ket sem szerettem,azok sem tartoznak a szim kategoriába,én komoly szimulátorokat szeretnék látni,minél valosághübb fizikával stb. -
#259 Sajnos ez a szép új világ. Miért, talán az NFS:U hozta a korábbi részek (főleg NFS3 és 4) szinvonalát? Egy frászt. Kaptunk egy csilli-villi grafikát, 'oszt szevasz tavasz... -
#258 #145 - az itteni command line dolgokat próbáltad már? -
K.András #257 Colinokat én soha nem szerettem,szerintem a mai napig verhetetlen a rally c2000,olyan hosszu pályákal sehol nem találkoztam még(jajde jo volt),az autok is sokkal jobban viselkedtek.Szerintem zségyen hogy egy 2000-es prg szintjét nem tudják hozni (játékélményben sem), max grafikában... -
#256 -
#255 Az arkad es a fizika nem kellene hogy osszefugjon. Az Insane is arkad jatek, es megis magasan ver sokmindent fizikaban, automozgasban, toresben, beslonezetben stb. A MBWR is arkad jatek volt, de szerintem, eleg jo automozgast tettek bele, elvezetes volt vezetgetni. -
#254 pszt! :) -
K.András #253 Azért nincs fizika mert arkade game :( -
#252 Rájöttem :Ð
Egyébként érdekes, hogyha mindent kinyitok, akkor az ajtók üvegein keresztül nem látszódik bármely más nyitható felület :D -
#251 Szerintem is hangulatos lett, elvileg jatszhato.
De sajnos a beigert valtoztatasok, tenyleg csak a garfikat erintettek, fizkat, automozgast nem tettek bele:(( -
#250 Eddig csak az inditasnal fagyott az embereknek, arra a movi volt a megoldas. De bent a jatekban, az autonal?!? Nemtom:(
Vagy valami graf. effekt - shadr, arnyek, stencil, z-buffer stb. - vagy valamentyik hangra allegrias a hangkartya.
-
#249 az müködik de akkor se tok játszani -
#248 "Az autovalaszto kepernyonel, F1 es F2-vel tudod forgatni az autot, F3-al nyilnak, F4-el csukodnak az ajtok"
Uszkve;) -
#247 nincs ötleted ? -
#246 Én kellemesen csalódtam a CMR4-ben, a grafika szép, bár a törés kicsit nagyon gyenge (200-as tempóval csontra bele a fába, és csak egy megtörik az orra, meg kitörik az üveg? nane...), és a fizika sem kápráztatott el (nem úgy mozog, mint egy autó...), de azért a játékélmény ott van a szeren, el lehet vele bohóckodni pár órát.
Viszont a Japán pályán a fényszórót tényleg megcsinálhatták volna... -
#245 ? -
#244 -
#243 szépek lett! : DD -
#242 és akkor elindul ? -
#241 In car selection screen use F1 and F2 keys to rotate the car. F3 will open doors and trunk. F4 will close them.
-
#240 :( Nem csináltam :(
Majd holnap fraps-al felvértezve megismétlem, és körbevakuzom :D -
#239 nekem se megy :D
menü
start minden ok
aztán amikor mutatja a kocsit akkor elkezd körbe menni és megakad és tcsáá
na ilyen volt már ? :D -
#238 lol, képet :) -
#237 Kemény munkával, de sikerült: Elhagytam mindkét első ajtót, a lökhárítókat, a motorháztetőt, a hátsó szárnyat, a bal első kereket, a bal hátsó gumit :D -
#236 Jó estét jó demotöltést mndenkinek.
Megnéztem én is a Demot. És örültem annak amit láttam. A CMR3 után ez nagyon jól sikerült kis game lesz.
Nem vagyok nagy autós játékos, de ez teccik nekem. Szép a Grafika Jól és gyorsan fut. Egy két hiba még van benne.. vagyis akad benne... de azt biztos javítják. Türelmetlenül várom a teljest.
és aki még nem szedte le.. annak segítenék a döntésben ezzel a kis videóval, amit azután csináltam , hogy megtetszett a demo.
Az is töltheti aki már játszott a demoval.
colin04_demo_by_SuperCow.avi
hossza: 2:31 perc
mérete: 23,7 MB
Kodek : XviD
Készítette: SuperCow
Link : colin04_demo_by_supercow.zip
Jó szórakozást.
-
#235 lol :D
leis ért :)
teszt -
#234 erről beszéltem -
#233 én rólad beszélek -
#232 na rászánom magam ::)
én is letöltöm..
fullt úccse szerzembe..
hármat meg nem is láttam még :) -
Skyline #231 A rallyjátékok királya továbbra is a WRC 3 marad amit sajnos pc-re nemakarnak kihozni:( -
#230 ja szóval nem a hang izé a bajod
najó akkor nemakartam kimondani de aki a k-litera fogja, hogy nem megy egy játék elég láma -
#229 sztem most magadról beszélsz P -
#228 mielőtt +kérdeznéd: #193, #214
többit privátban, vagy a gumiban -
#227 szerintem zavarta őket is, csak nem szóltak
nem mondtam, hogy tetszik a hang
én nem akartam veszekedni, csak nem kellene ilyen stílusban hozzászólni a témához, mintha te lennél itt az atyaúristen. ennyi