2267
  • hen-tes
    jó a motorja..
    képzeld el nekünk se szaggat..
  • toMpEr
    nekem 50-70 gef4ti4200-vel
  • Vez
    Sziasztok nektek hány FPS-vel megy?
    Nekem a Radeon 9800pro-val 1024x768-ban az USA pályán minden full AA-nélkül külső nézetben 45-90 fsp.
  • [Walaki]D`Lair
    Azért a Porsche Challege eléggé ott volt fizika terén is...nem egy szim, de azért sokkal jobb mint monnyuk a HP2...
  • hen-tes
    hjajj :)
    elindult
    csak leamortizáltam a hátsó gumit és kinyifant a motor :)
    majd holnap..
  • [NST]Cifu
    Én is, de sajnos az ilyesmi olyan ritka, mint a száraz eső...

Az arcade játékok csak arra jók, hogy ökörködjön velük az ember max. egy hétig, oszt jól van, delete. Az SLRR több, mint három hónapig volt a gépemen, és elég sokat játszottam vele...
  • K.András
    Mondjuk én NFS-ket sem szerettem,azok sem tartoznak a szim kategoriába,én komoly szimulátorokat szeretnék látni,minél valosághübb fizikával stb.
  • [NST]Cifu
    Sajnos ez a szép új világ. Miért, talán az NFS:U hozta a korábbi részek (főleg NFS3 és 4) szinvonalát? Egy frászt. Kaptunk egy csilli-villi grafikát, 'oszt szevasz tavasz...
  • [NST]Cifu
    #145 - az itteni command line dolgokat próbáltad már?
  • K.András
    Colinokat én soha nem szerettem,szerintem a mai napig verhetetlen a rally c2000,olyan hosszu pályákal sehol nem találkoztam még(jajde jo volt),az autok is sokkal jobban viselkedtek.Szerintem zségyen hogy egy 2000-es prg szintjét nem tudják hozni (játékélményben sem), max grafikában...
  • hen-tes
  • Alexease
    Az arkad es a fizika nem kellene hogy osszefugjon. Az Insane is arkad jatek, es megis magasan ver sokmindent fizikaban, automozgasban, toresben, beslonezetben stb. A MBWR is arkad jatek volt, de szerintem, eleg jo automozgast tettek bele, elvezetes volt vezetgetni.
  • hen-tes
    pszt! :)
  • K.András
    Azért nincs fizika mert arkade game :(
  • RelakSfromhome
    Rájöttem :Ð

Egyébként érdekes, hogyha mindent kinyitok, akkor az ajtók üvegein keresztül nem látszódik bármely más nyitható felület :D
  • Alexease
    Szerintem is hangulatos lett, elvileg jatszhato.
    De sajnos a beigert valtoztatasok, tenyleg csak a garfikat erintettek, fizkat, automozgast nem tettek bele:((
  • Alexease
    Eddig csak az inditasnal fagyott az embereknek, arra a movi volt a megoldas. De bent a jatekban, az autonal?!? Nemtom:(

Vagy valami graf. effekt - shadr, arnyek, stencil, z-buffer stb. - vagy valamentyik hangra allegrias a hangkartya.

• hen-tes
    az müködik de akkor se tok játszani
  • Alexease
    "Az autovalaszto kepernyonel, F1 es F2-vel tudod forgatni az autot, F3-al nyilnak, F4-el csukodnak az ajtok"
    Uszkve;)
  • hen-tes
    nincs ötleted ?
  • [NST]Cifu
    Én kellemesen csalódtam a CMR4-ben, a grafika szép, bár a törés kicsit nagyon gyenge (200-as tempóval csontra bele a fába, és csak egy megtörik az orra, meg kitörik az üveg? nane...), és a fizika sem kápráztatott el (nem úgy mozog, mint egy autó...), de azért a játékélmény ott van a szeren, el lehet vele bohóckodni pár órát.

Viszont a Japán pályán a fényszórót tényleg megcsinálhatták volna...
  • RelakSfromhome
    ?
  • Alexease
  • hen-tes
    szépek lett! : DD
  • hen-tes
    és akkor elindul ?
  • Alexease
    In car selection screen use F1 and F2 keys to rotate the car. F3 will open doors and trunk. F4 will close them.
  • RelakSfromhome
    :( Nem csináltam :(

Majd holnap fraps-al felvértezve megismétlem, és körbevakuzom :D
  • hen-tes
    nekem se megy :D
    menü
    start minden ok
    aztán amikor mutatja a kocsit akkor elkezd körbe menni és megakad és tcsáá
    na ilyen volt már ? :D
  • zaki
    lol, képet :)
  • RelakSfromhome
    Kemény munkával, de sikerült: Elhagytam mindkét első ajtót, a lökhárítókat, a motorháztetőt, a hátsó szárnyat, a bal első kereket, a bal hátsó gumit :D
  • SuperCow
    Jó estét jó demotöltést mndenkinek.

Megnéztem én is a Demot. És örültem annak amit láttam. A CMR3 után ez nagyon jól sikerült kis game lesz.
    Nem vagyok nagy autós játékos, de ez teccik nekem. Szép a Grafika Jól és gyorsan fut. Egy két hiba még van benne.. vagyis akad benne... de azt biztos javítják. Türelmetlenül várom a teljest.

és aki még nem szedte le.. annak segítenék a döntésben ezzel a kis videóval, amit azután csináltam , hogy megtetszett a demo.
    Az is töltheti aki már játszott a demoval.

colin04_demo_by_SuperCow.avi

hossza: 2:31 perc
    mérete: 23,7 MB
    Kodek : XviD
    Készítette: SuperCow
    Link : colin04_demo_by_supercow.zip

Jó szórakozást.

• hen-tes
    lol :D
    leis ért :)
    teszt
  • zaki
    erről beszéltem
  • zaki
    én rólad beszélek
  • hen-tes
    na rászánom magam ::)
    én is letöltöm..
    fullt úccse szerzembe..
    hármat meg nem is láttam még :)
  • Skyline
    A rallyjátékok királya továbbra is a WRC 3 marad amit sajnos pc-re nemakarnak kihozni:(
  • Breki33
    ja szóval nem a hang izé a bajod

najó akkor nemakartam kimondani de aki a k-litera fogja, hogy nem megy egy játék elég láma
  • Breki33
    sztem most magadról beszélsz P
  • zaki
    mielőtt +kérdeznéd: #193, #214
    többit privátban, vagy a gumiban
  • zaki
    szerintem zavarta őket is, csak nem szóltak
    nem mondtam, hogy tetszik a hang
    én nem akartam veszekedni, csak nem kellene ilyen stílusban hozzászólni a témához, mintha te lennél itt az atyaúristen. ennyi