2267
-
#306 én 2:07 et mentem
hasonló körülmények között:)) -
#305 Bar a Rally szabalyzatban nincs benne, hogy csak az uton lehet menni, csak erinteni kell a check pointokat:) Elvileg az uton kivul nehezebb lenne, vagy lassabb, de itt szinte ugyanugy "szankazik", vagyis valszeg megoldhato ey komolyabb vad-les az erdoben:)) -
#304 Gyorsan kiprobaltam a Finn palyat:)) 2:23-at mentem, egy kezzel, 3 gombbal:DDD Ebben volt 2 fanak menes, mert kozben hamuznom kellett:)))))
A 2 perc alatti idoknel, valszeg erosen ki kell "egyenesiteni" a palyat it-ott:DDDD -
#303 Ezek ott már tudnak valamit!!!!
Én mit akarok a 2:11.25-mel?! -
#302 menniyt nyomultok a finn pályán?? -
Caponee #301 Hogy a picsaba mennek 1.53 Finland.?? Egyáltalán hogyan lehet ellenörizni ,hogy tényleg enyit ment a fazon.?It szivok már miota a finlad pályán és eddig 2.15 nél tartok.Szeretném megnézni azt a videot amikor 1.53-at ment a fazon. -
#300 koszi :)
ezen a lapon tudjatok regisztralni kell magatokat meg egy kis progit letolteni es akkor lehet a tobbi jatekos ideje ellen versenyezni. -
#299 Fogadd öszinte gratuláciomat!!!
Én csak 2:11.25 tudtam menni! -
#298 Can't do - my best is only 2.17.32... -
#297 Finland 2:06.44 beat me! -
#296 Ezt nem hencegésből mondtam mert biztos sokan vannak rajtam kivül akiknek nagyon megy és tetszik nekik a game!! -
#295 te tudsz..
de nem egy embernek készitenek játékot! :D -
#294 Nekem semmi bajom az irányitással szerintem jó lehet hogy nektek nem tetszik vagy valakinek nehéz meg nem ilyen a valoság de ez van!!!!
UI:Az a lényeg én tudok vele menni!!
A Colin 3-at vezetni az nekem nehéz volt mindig az utolsó meg utolsó elötti voltam aztán belejöttem csak 1 helyezés!! -
#293 Nekem tetszik. Kinyílik az ajtó, majd később le is esik, de az volt a lol amikor mentem előre és a jobb első kerék leelőzött:) -
#292 Szvsz a programok "új stilusa" ez. Valami elkettyintett arcade irányítást raknak be sorozatban a játékokba, ami úgy tünik sokaknak nagyon bejön...
Szvsz én ezt a BF42 repülőgépirányításához tudom hasonlítani. A valódi szimulátorokkal (IL-2, Flanker, Lock-On, stb.) probléma nélkül felszállok-leszállok, bármilyen körülmény között elrepülők, és ha kell egy híd alatt is átrepülők fejjel lefelé - de a BF42-ben vagy a DC-ben csak szenvedek, még a géppel való sima repülés sem megy, nemhogy a rácsapás egy földi célpontra...
Ehez képest nézem multiban, hogy egyesek milyen brutális módon repülnek mégis BF-ben és DC-ben - felfogni nem tudom, hogyan... -
#291 Komolyan mondom, regebben tok jokat eljatszottam a rally jatekokkal. Mostanaban meg benazok. Azt hittem, hogy egyszeruen bele kell jonni, mert kiestem belole. Tegnap en is nyomtam a 4-et, csak nagyon rovid ideig, de ide-oda csuszkaltam, nagyon "erdekes" volt. A programok lennenek igy elb**va? Vagy en vagyok nagyon bena? -
#290 Ha mar nem bukik akkorat mint az elozo resz, a Codies-nek mar az is jo szerintem:)))))
Tegnap azert en is leteszteltem:) Akinek a 3. resz tetszett, annak ez jobban fog, aki meg nem tudta el donteni hogy jo-e neki az elozo resz, az valszeg ezzel jol el lesz. Hangulatosnak hangulatos lenne, csak hat ez a csuszkalo konzerv doboz eleg lehangolo:((( -
#289 Ez a Colin MEGINT nem lesz az év autóversenye. -
#288 Ha az lesz, majd jatszunk massal.
Ez ugyan nem fog nagyon bantani, ha szar is lesz :)))
Nem fogok megsertodni, vagy ilyesmi. -
#287 csak nehogy csalódás legyen a game... -
#286 Nem baj, egy napon jon ki a Richard Burns Rallyval marciusban, majd nyomunk azzal, ha ez nem jo! :) -
#285 Mekkora fos lesz ez a Colin 04!
Tegnap furikáztam vele, nem keveset.
Tégla meg a meztelen csiga keveréke az autó.
Bár a demo elején ki van írva, hogy 95%-os a game, de nem hinném, hogy a következő 5%-ban kijavítanák a fákat, a palánk-embereket és a rettenetesen überszar fizikát.
Semmi kézifékkel, oldal gombokkal lehet csúsztatni... na ne már!
Ez sem lesz az év autó-(rally)-versenye!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
-----------------------------------------
-
#284 Azert vanak jo PC-s szimulatorok, csak mostanaban normalis rally szimulator nincs.
A GPL, NH (es mod-jai) 3-5 evesek, de meg mindig a toppon vannak. Az Insane, a Screamer is nagyon ott van fizikaban, bar mind ketto mas-mas stilus. Az ujak kozul egyertelmuen az NR2003 es mod-jai ami a legjobbak, de szimulacioban az F1C es annak mod-jai is nagyon jok. Az ingyenes, vagy sajat kiadasu fejlesztesek kozul a netKar, az LFS es a Racer ami biztato.
Rallyban mar tenyleg reg volt jo. Fizikaban, vezethetosegben egyertelmuen a Rally Trophy a csucs meg mindig. Jatekelmenyben, palyahosszban, hangulatban meg egyertelmuen a Rally Masters es a Rally 2000. -
#283 nekem is :) -
#282 Nekem tetszik.
-
#281 Nesztek:
-
#280 Amúgy a kocsi választásnál-nekem ez új :)-az F1-F2-vel lehet forgatni az autót, F3 sokszori nyomogatására kinyílnak az ajtók, F4-re meg lecsukódnak. -
#279 Konkrétan. A második részben még éreztem a kocsit (bár mikor keresztapám szigorúan 50-el haladt a kanyarban, fura volt, hogy dobálja a hátulját a verda :D), az utóbbi két demóban viszont mintha nem is lennének lengéscsillapítók, és kőkeményre lennének a gumik fújva... Meg az aszfalton sem érzek tapadásváltozást (2-ben hirtelen elkezd harapni a cucc). Nembaj, végre neki kéne állni a 2-nek experten, meg meg kéne szerezni a 3-mat 4-et :Ð -
#278 Adobe Premiere 7.0 pro.
és köszi, -
#277 A harmadik resznel jobb, ebben ugy latom mindenki egyetert. (azt aligha lehetett volna alulmulni)
Azonban az auto mozgasa tovabbra is egy csuszo tegla :) lehetetlen kierezni, hogy itt kerekek tapadnak, csusznak az uton.Olyan mint egy atparameterezett harmadikresz, kicsit feltoltak a kocsi sulyat, h ne lehessen egyhelyben forogni vele :)
Ez is bukta lesz, remelem, es ismet eljutunk az elso - esetleg a masodik fizikajaig. De meg jobb lenne, ha elovennenek a kedves keszitok egy Trophy vagy R.Masters-t. Nekem ez a ketto az etalon.
Most meg jobban varom a burns es xpand rallykat, mert addigis nincs korszeru rallyjatekunk PC-re - egyaltalan nincs koreszeru szimulatorunk PC-re :( -
#276 Hát szerintem nem olyan rossz!Ahhoz képest hogy a 3 akadozott ez mind a 3 pálya simán végigment.ÉPn legalábbis várom! -
#275 Azé az nem gyerek, hogyha felforr a hűtővized, besül a motor. Az meg érdekes, hogy ezután be tudod indítani, és nagykáz után újra van sebességed... Meg hogy mikor lefullad a motor, hirtelen gyorsabb lesz a kocsi, mint mikor túráztatod... -
#274 thx -
#273 CMR4 Demo HotLaps: http://www.bhmotorsports.com/competitions/cmr4demo.php -
#272 usa-n mentem eddig 2:58:15 de viszonyítási alapom nincs:( -
#271 én az usán mentem
de nem lett időm..
"csak leamortizáltam a hátsó gumit és kinyifant a motor " -
#270 írrjatok már időket melyik pályán mi a legjobb időtök!Látni akarom menyit kell még edzenem^.^ -
#269 Kurva jó lett a demo!Mivel csinálltad,ha szabad megkérdezni ;)? -
#268 húh..
hát lehet hogy a nagy felbontás vindóz alatt ? :)
de raktam fel egy új drivert
szal nemtom melyiktől javult meg :) -
#267 Mi volt a probléma?