2267
-
#346 különben ezen a pályán az 1ik S kanyarbankipróbáltam a kézifékes kanyart... 3X pördültem át a levegőben -
#345 Az alábbi képsor alapján majd egy óra -
#344 3:23 jelenleg -
#343 nektek mi az amcsi pályán a rekordotok? nekem 03:10:97 -
#342 Nem, csak kicsit sokat estem-keltem vele. Csak egy icike-picikét :D -
#341 Bepusztulok tőletek!!! :D:D:D
[hangosan röhög] -
#340 Ráhajtottál egy aknára? :DD -
Chaos Mad #339 oh, kösz! :) -
#338 lol, ezt a verdát szétszedted, mint hülyegyerek a mesekönyvet :D -
#337 Hmm... www.fraps.com? -
Chaos Mad #336 nem tudod véletlenül h honnan lehet leszedni? -
#335 FRAPS 1.9D, ez freeware -
Chaos Mad #334 milyen Fraps-ot használsz? -
Chaos Mad #333 bazz!!! ezt a kocsit jol szétkaptad!!! -
#332 HÁÁHÁÁÁHUÁÁÁ!!!!
Sikerült felülmúlnom magamat!!! :D:D:D:D:D:D
Beértem, de elvesztettem a motortér teljes burkolatát, minden ajtót, minden lökhárítót, a jobb oldali kerekeket, és a balhátsó gumit!!!
HUÁÁHUÁÁHUÁÁ!!! :D:D:D
Képek:
bal - elöl
elöl
jobb - elöl
jobb
jobb - hátul
hátul
bal - hátul
bal
-
#331 japan palyan van vkinak rekordja? -
#330 Jól nyomod!!! Csak így tovább!! -
#329 2:04.34, ezzel most 32. vagyok -
#328 :DDD
nekem azon 2.42 :))
de az elsőre :)) -
#327 Na levittem egy kicsit a finn pályát 2:10.21. -
#326 Szerintem, csak nem olvastal el semmit rendesen.
Ha visszaolvasnal, lathatnad, hogy a grafikaval, hanggal, sebesseggel, modellekkel, latvannyal, efektekkel, hangulattal, palyakkal stb. semmi bajom, sot meg talan tetszik is!
Egyedul, az automozgassal es a fizkaval van problemam, es sajnalom, hogy koncepcionalisan ilyen lett, kihagytak.
Vagyis, osszesegeben nem szar a jatek, csak sajnos, nem annak keszult, mint amit az emberek (legalabb is en) varnek.
-
#325 Nem fikázza, csak rávilágít a gyenge pontjaira. -
#324 kibeba....tt szar ez a nem tom micsoda:PP -
#323 lehet nem mondtad ki, de minden hozzaszolasodban utalsz ra :) -
#322 Mivel hasonlo problemakkal kuszkodott mint ez, ezert valszeg hasnonloakat mondtam. -
#321 Idezzel mar tolem, hogy hol mondtam, mire es hogyan, hogy "szar a jatek". -
#320 *ugyanezeket mondtad amikor kijott a colin3 -
#319 egyfolytaban azon hencegsz,hogy mennyire szar ez a jatek, ugyanezeket mondtad, kicsit unalmas mar. -
#318 Mondj egy fikazast. -
#317 amugy nemnagyon ertem,hogy minek jarsz ebbe a topicba,ha egyaltalan nem jon be a jatek, en se megyek be pl a street legal topicba hangoztatva,hogy mennyire bugos es jatszhatatlan (szamomra) a jatek. -
#316 ??????? -
#315 Nem nagyon probaltam, en ha lehet, az uton mennek:) -
#314 kezdem azthinni,hogy neked masik verzio jutott, vagy nem is lattad meg, csak fikazni jarsz ide... -
#313 Nem tudtam:) De ha te mondod, elhiszem, te vagy a rally magus:))
Csak gondoltam, mert lattam meg a SafaryRallly-n hogy Colin az uttol 1-200 meterre kolbaszol, es ugy elozte meg az elotte levot;)) Bar, lehet hogy csak a por miatt ment ugy:))) -
#312 Ja, egy nagy lolka az egesz:))
De egyelore nincs mas terepes, rallys (ami uj), es attol fuggetlenul, hogy koze nincs az autohoz, szerintem hangulatos. Igy szaguldozva (szankozva), latvanyosak a palyak. -
#311 1: Ha lemész az útról, az istennek sem megy a kocsi, még a letaposott földön sem
2: Ha le akarod vágni a hajtűt, visszadob a pályára -
#310 hehe buntetik a levagast realban:) -
#309 LOL
hát ez a játék bohóckodni jó:))
gpl-t azér nem cserélem le:DD -
#308 Te sem vagy egy programozó, úgy látom
A projekt a készülés idejének asszem 80%-ában 95%-os :P -
#307 :DD
A GPL utan tiszta mappetshow:)) Csuszkal jobbra-balra, de mint a gep, es 100 metereket lehet oldalazni mint a rak, kozben halad elore es meg a kanyart is beveszi:)))