Colin McRae Rally 04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
az én problémám , az hogy egyáltalán semmilyen hang nem jön elõ...a kép jó , tutin feltelepült ...help!"
"divx5 , ac3 , vobsub, directx9 , semmi komolyabb ,és mégsem ok..általában a képpel szokott bibi lenni, ezért tettem fel a kérdést..
szóval valamivel konkrétabb segítséget kérnék.."
Most akkor mivel van gondod??? Egyik írásodba csak a hanggla másikba meg a képpel!!!

divx5 , ac3 , vobsub, directx9 , semmi komolyabb ,és mégsem ok..általában a képpel szokott bibi lenni, ezért tettem fel a kérdést..
szóval valamivel konkrétabb segítséget kérnék..
Megoldás.. ne törd össze az autot mint a képen látszik, mert ha nekimész valaminek a akkor a futómû akkorát(ha pl azzal találod el) kap hogy idõ után defekt és a gumi abroncs is lerepül.... ENYI a megoldás!
az én problémám , az hogy egyáltalán semmilyen hang nem jön elõ...a kép jó , tutin feltelepült ...help!
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Amúgy a játék nekem valóban tetszik, szórakoztatni szórakoztat, magasrol teszek arra, hogy milyen a fizika... ;]
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

EISENHOVER: azt kell csinálni hogy amikor bekéri a következõ CD-t akkor bemountolod, de nem nyomsz addig OK-t amíg a shield meg nem nyit magátol egy ablakot!! Azt le teszed a tálcára és akkor nyomsz egy ok-ét arra hogy betetted a következõ CD-t!! És ezt így végig!
asszem már a 4-esnél nem nyit meg semmit!
Ha nem így csinálod mindig visszakéri az 1-est!!
Ha így csinálod és visszakéri: asszem max 1-szer akkor teedd vissza és annyi... utána a másik...
ÉS így jónak kell lennie!

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Even the original crashed when installing on two pcs, then worked fine after
retrying ...

nem tudtok olyan progit amivel a gépijátékosok nevét át lehetne írni ?
nem roncsderbi 😛
nálatok is iszonyat szar akocsik hangja?
-
nálatok is nagyon rosszul kanyarodnak a kocsik?
-
ha menet közben kilyukad a kerék(esetleg elhagyjuk)akkor azt lehet pótolni?
Hangra meg már írtam sztem a hardveres gyorsítást kell lejebb venni.
Elöre is köszi!
Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

-