2267
-
#1827 Olyan is lesz. ---> shit
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
#1826 lol, már a colin 5-öt is csinálják, e3-ar viszi is ki a codemasters :) -
Ren #1825 A feladat az, hogy az adott idotartamig egy bizonyos sebessegnel az adott fordulatszamon tartsd. Altalaban 1-5 masodpercig. Es ebbol van sok egymas utan. -
#1824 De mit kell csiálni????Mit hibázok??? -
Ren #1823 Az jo gusztustalan, szerintem billentyuzetrol eleg eselytelen. En atirtam a megfelelo .cfg fileokat adtam magamnak kis plussz idot, ugy sikerult :)
-
#1822 Hogy kell tesztelni a váltót, vagy a motort? Mindig megbukok!!!! -
Tud valaki olyan Budapesti céget akitöl jelen pillanatban tudnék vásárolni egy Logitech Cordless Rumblepadot????
-
#1820 Aha...köszi! -
#1819 Az, hogy a tesztelésre "benyújtott" alkatrészeket később, a Bajnoksági futamok megfelelő teljesítésével meg is szerezheted, azaz az Upgrade (Feljavítás) lehetővé válik ezáltal. Mondanom sem kell ugye, hogy ez miért jó...
Ren #1818 Nekem se volt vele bajom, kiveve a Colin 3-4-nel. :-/ -
#1817 Amit az xp hozzárak telepítéskor, eddig nem keleltt semmi extra. Kipróbálom, kösz. -
Ren #1816 Milyen drivered van fent az SB Live-hoz? En felraktam a soundblaster.com-rol letolthetot, nekem azzal jo lett. Egy LiveDrvUni-Pack(ENG).exe nevu file-t keress. -
#1815 Lenne valakinek szüksége egy eredeti Colin 04-re féláron?
Magyar kézikönyvvel, még installálatlan állapotban (a fóliát azért már leszedtem róla.... :-D)
Ha érdekel, privizz rám! -
#1814 A hardware-es gyorsitast vedd lejebb vagy kapcsold ki. -
#1813 Lehet, hogy már volt róla szó, de olyan gondom van a játékkal, hogy már az első verseny alatt "elszállnak" a hangok.
Értem ez alatt, hogy elkezd zúgni minden, recseg, majd kilépek a menübe, és már ott is rossz. Más játékokkal, meg semmivel sem volt még ilyen gond eddig. A hangkártyám az Sound Blaster live! value. Próbáltam codekekkel szarozni, de az sem segít. Volt már valakinek iylen gondja? Valami patch esetleg van a játékhoz? -
#1812 A teszteléseknek mi a lényege? A sikerül egy teszt akkor mi van???
Köszi a választ! -
#1811 Miért ne használjunk ki minden lehetőséget. -
#1810 Magyarítás itt -
#1809 Azert a 4 CD nem gyenge ezert?! -
#1808 Kössz a segítséget. -
ddd #1807 probáld meg "haladon" -
#1806 Kipróbáltam a játékot, és nem jött be. Szerintem gyenge. -
#1805 értem
köszi
:-) -
#1804 hát a breki33 helyett látható sárgás szar -
#1803 hm???
milyen kép? -
#1802 Ehez inkabb egy "Car-MOD" kellene, ami automozgast kolcsonoz a jateknak -
#1801 Breki eza kép kurva szar -
#1800 oké akkor írjon akio a kicsit felrakta
én a nagyot le nem szedem P -
Toya #1799 Hát ezt nektek kell eldöntenetek :))) -
#1798 oké ittis ezt írta egy srác abból gondoltam egyról van szó
és ez jobb? -
Toya #1797 Az az Anakin féle MOD-hoz van, de hát oda is van rakva.
Én most egy teljesen másik WRC MOD-ról beszélek, arról aminek eddig még csak a 8MB-os változatát lehetett letölteni és tévedésből úgy terjedt el, hogy az Anakin féle egyszerűsített változata. -
#1796 WRC_03-04_mod_for_CMR04_SS_car_update.exe -
Toya #1795 Elvileg mindent kiraktunk, mivel a készítő töltötte fel. -
Toya #1794 A Castrol Focusra gondolsz? -
#1793 a javitást is kiraktátok? -
Toya #1792 Gondolom sokan letöltöttétek a Glen Wimberley féle WRC03-04 MOD 8 MB-os változatát.
Azoknak akik úgy gondolják érdekli őket a full változat látogassanak el a HSW-re, ott ugyanis már megtalálható a teljes 69 MB-os változat is.
Egyenlőre máshonnan még nem nagyon tudjátok leszedni - bár a BHMS-re tuti kikerül előbb-utóbb. -
#1791 nem is nagyon fog, én úgy érzem:)) -
#1790 Respect. Hát, sajnálom, hogy XP-zned kell. Én szerettem a WinME-t (bármennyire is lámáztak érte az ismerőseim ), de a Max Payne 2 MAGYAR MOD készítése miatt át kellett térnem az XP-re... Azóta megszerettem a dögöt.
#1789 Talán nem -
Robbb #1788 Talán még sikerül