Kontroll
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én majd megnézem, de én eddig azt hallottam, hogy a rendezõ nem igazán tudta eldönteni, hogy kinek szánta igazából. Mármint, hogy nagyon vegyítve van az akció, a humor, a filozófia. Ha majd megnéztem akkor nyilatkozom
másszemmel fogod nézni ezután az esetedet 😄 (mármint a film után)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Vicc az, hogy pont ma (kb. 3 órája fogott meg egy köcsög ellenõr a 98-as buszon, wazze, én nem tudtam meggyõzni, kénytelen voltam az erdõ közepén várni 20 percet a következõ buszra), de azértis érdekel a kontroll, de már a címétõl is kiráz a hideg. 😉
shit happens
Eddig én is csak jót hallottam errõl a filmrõl, és a trailere is elég meggyõzõ volt, hamarosan be kéne szerezni 😉
shit happens
Na ja csak azt tudom ide is írni amit a MÁSIK filmes topikba. Ha ez a film nem magyar lett volna, akkor világsiker, így viszont csak mi lehetünk büszkék rá. :/
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
háát nemtom, a Stohl Buci erõsen le tudja húzni bárminek a színvonalát 😊
a fõszereplõ faszi viszont nagy volt a Nexxt-ben
a fõszereplõ faszi viszont nagy volt a Nexxt-ben
Riszpekk
mondjuk én nagyon kevés magyar filmet láttam, de nekem a Rosszfiúk nagyon bejött, gondolom más is így van ezzel, aki már látta a filmet
Pár napja láttam a filmet, szerintem az utóbbi jópár év legjobb magyar filmje! Vicces, elgondolkoztató, pörgõs, és még a zenéje is jó... (NEO)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Egyik haverom látta, azt mondja, hogy rohadtul jó! Meg is fogom szerezni rövid úton belül.😉
Live your life like it\'s your last day...
teljes mértékben osztom
Ilyen színvonallal hamar utolérhetnénk a franciákat. Csak az a lényeg, hogy ne legyen sok pénz benne, mert akkor szükség van a kreativitásra.
Ilyen színvonallal hamar utolérhetnénk a franciákat. Csak az a lényeg, hogy ne legyen sok pénz benne, mert akkor szükség van a kreativitásra.
Riszpekk
Na elöször is nem találtam hasonló topikot 😊
És érdekell a véleményetek errõl a filmrõl, szerintem ez idáig a legjobb magyar film 😊
És érdekell a véleményetek errõl a filmrõl, szerintem ez idáig a legjobb magyar film 😊
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
← ElőzőOldal 3 / 3