120
Kontroll a Film
-
#39 Nekem az a rész tetszett a legjobba, mikor a metró elöl az utolsó pillanatban felrántja a főhős az ellenséget a sinfutás után. Az elég komoly mutatvány volt. Kicsit később huzza fel, és leszabja a lábát a metró a kaszkadörnek. -
#38 nem Zrinyi -
#37 Csak nem Jezsu? :) -
#36 avason. -
#35 hát nem így, az már egyszer biztos. Van a szövegdoboz alatt egy url link, na úgy kell :)) -
#32 helyes! :)
-
#31 hol lax ? -
#30 azért ilyen kevés, mert a nagyrészét már kidobtam, ezek meg jó állapotban vannak (még frissek, ropogósak) :)) -
#29 nekem meg kb. 5 éve nincs bérletem... ;) Az szobámban a faliújságon 14db szép sárga csekk sorakozik ;) -
#27 jah lehet azért mert én gyalog járok suliból? :D -
#26 bécsi 2-es villamos powa! -
#25 vazeg én fél éve nemláttam ellenőrt :D -
#24 KÖsziiiiii!!!!!! -
#23 juj engem ma checkolltak a gecik ;PPP -
#22 Hát az biztos , hogy más szemmel fogja nézni utána az elenőröket :D -
#21 Nem is rossz 5let, és legalább jó minőségű :) -
#20 maci -
#19 Maci rulez! ki játsza? nememlékszem a nevére -
#18 Sztem sem rossz film, bár azért nem annyira egyedi mint pl. a Hukkle.. de nem rossz!! A helyszín meg a fő karakter elég egyedi, ki az a barom aki egész végig metrón ellenőrről forgat ? :DDD
A 2. feléből nekem a pörgés nem hiányzott volna, így kicsit divatos, akciófilm szerűségfejlődött.
Az mondjuk knangy poén amikor először mutatják A Béla vezető fülkéjét rózsafüzérrel meg keresztekkel :DDDD
A maci meg húzzon el a rákba, tök idétlen végig.Még amikor pillangó is lesz. -
#17 Inkább menj el moziba, és vedd meg a jegyet. Támogasd kicsit a magyar filmipart, mert ráfér... -
#15 Én majd megnézem, de én eddig azt hallottam, hogy a rendező nem igazán tudta eldönteni, hogy kinek szánta igazából. Mármint, hogy nagyon vegyítve van az akció, a humor, a filozófia. Ha majd megnéztem akkor nyilatkozom -
#14 meglátjuk... -
#13 másszemmel fogod nézni ezután az esetedet :D (mármint a film után) -
#12 Vicc az, hogy pont ma (kb. 3 órája fogott meg egy köcsög ellenőr a 98-as buszon, wazze, én nem tudtam meggyőzni, kénytelen voltam az erdő közepén várni 20 percet a következő buszra), de azértis érdekel a kontroll, de már a címétől is kiráz a hideg. ;) -
#11 Eddig én is csak jót hallottam erről a filmről, és a trailere is elég meggyőző volt, hamarosan be kéne szerezni ;) -
#10 Na ja csak azt tudom ide is írni amit a MÁSIK filmes topikba. Ha ez a film nem magyar lett volna, akkor világsiker, így viszont csak mi lehetünk büszkék rá. :/
-
#9 háát nemtom, a Stohl Buci erősen le tudja húzni bárminek a színvonalát :)
a főszereplő faszi viszont nagy volt a Nexxt-ben -
#8 mondjuk én nagyon kevés magyar filmet láttam, de nekem a Rosszfiúk nagyon bejött, gondolom más is így van ezzel, aki már látta a filmet -
#7 Pár napja láttam a filmet, szerintem az utóbbi jópár év legjobb magyar filmje! Vicces, elgondolkoztató, pörgős, és még a zenéje is jó... (NEO) -
Redfox #6 Egyik haverom látta, azt mondja, hogy rohadtul jó! Meg is fogom szerezni rövid úton belül.;) -
#5 mármint ha nincs pénz, akkor :D -
#4 teljes mértékben osztom
Ilyen színvonallal hamar utolérhetnénk a franciákat. Csak az a lényeg, hogy ne legyen sok pénz benne, mert akkor szükség van a kreativitásra. -
#3 leeht holnap emgyek megnézni ! :) ne lőjjetek le semmi poént ! :D -
#2 Na elöször is nem találtam hasonló topikot :)
És érdekell a véleményetek erről a filmről, szerintem ez idáig a legjobb magyar film :) -
#1 1. :)