Kontroll
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Nagyon megköszönném!
De azért a sima verzióval is beérném.
Már borító is van hozzá.
Letölteni hol lehet?
Igen nagy a film, megszálottja vagyok.
gondolom a benzinkútnál sem kell fizetni
a tolvajok a menõk
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
sazl nem volt ott metró
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Szerintem ez a film nem való plázákba. Ez tipikus egyedül nézõs film. Biztos vagyok benne ha moziban nézem haverokkal akkor nem jött volna le a lényeg a sok röhögés miatt😛
V9ykn8_TZL0
War. War never changes.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
de azért mégis a bolti film az igazi, fõleg ha jó...
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
shit happens
shit happens
shit happens
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
A 2. felébõl nekem a pörgés nem hiányzott volna, így kicsit divatos, akciófilm szerûségfejlõdött.
Az mondjuk knangy poén amikor elõször mutatják A Béla vezetõ fülkéjét rózsafüzérrel meg keresztekkel 😄DDD
A maci meg húzzon el a rákba, tök idétlen végig.Még amikor pillangó is lesz.
Hajrá Dózsa György!