Kontroll

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi
Lacee
az már igaz 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Dynamic
Mondjuk szerintem csak fizetõsben van.Extrára, uw-re meg mitudomén hova kicsit problémás feltölteni dvd-t.😊
Lacee
Vision Warez

igaz, fizetõs de legalább van...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Valaki legyen szíves mondani egy oldalt, ahol letölthetõ a Kontroll DVD-R!

Nagyon megköszönném!
Jano
Végre megnéztem, teljesen jó.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

az extrák miatt érdemes csak dvd-t venni. a filmet meg a borítót le lehet tölteni bárhonnan
én szeretem az extrákat, fõleg egy Kontrollhoz.

De azért a sima verzióval is beérném.
És minek neked az extra? Én mindig halálra unom magam az extrákon.

Lacee
Igen, de az nem a bolti verzió, hanem a kölcsönzõs. Vagyis nincsenek hozzá extrák, "csak" maga a film 5.1-es hanggal...

pedig sok embernek megvan.

Már borító is van hozzá.
még nem jelent meg a dvd, dc-rõl a legkönnyebb beszerezni a dvdrip-et
Tudja valaki, hol lehet megvenni DVD-n? Mennyiért?
Letölteni hol lehet?

Igen nagy a film, megszálottja vagyok.
gondolom az összes szoftvered jogtiszta...
Mike
legközelebb majd azzal menõzünk ki hány évet ült

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
le kéne már arról szokni, hogy nagy tett vmit lopni, meg úgy használni, hogy nem fizetsz érte

gondolom a benzinkútnál sem kell fizetni
a tolvajok a menõk

😊) persze😊)
Mike
rohadák tolvaj 😞((

Mike
arról nem tudom hallottál-e már, hogy össze is lehet két jelenetet montirozni

sazl nem volt ott metró

Mike
szerintem ez a film szar

artschi
Ha unalmasat és sz*rt akartok nézni, nézzétek meg a Rap, Revü, Rómeót. Az Amerikai Psycho 2 után a 2. lexarabb film, amit láttam...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Davidus
Az elején még én is röhögtem de mikor elkezdett kibontakozni a fõhõs személyisége akkor már nem annyira😛
Szerintem ez a film nem való plázákba. Ez tipikus egyedül nézõs film. Biztos vagyok benne ha moziban nézem haverokkal akkor nem jött volna le a lényeg a sok röhögés miatt😛

V9ykn8_TZL0

Nagyon jó a film! Haverokkal megnéztük, és mindenki egy unbalmas filmet várt, de kellemeset csalódtunk!

War. War never changes.

Bandew
Tegnap megsasoltam a gépemen. Nekem nagyon bejött! Jól szétröhögtem magam. A belökõs részek azért elég brutálra sikeredtek.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

így van. a pénz már be van készítve😊
Lacee
na ja, azt láttam én is 😊
de azért mégis a bolti film az igazi, fõleg ha jó...

a netrõl mát tölthetõ😊
Lacee
nem tudja valaki, hogy mikor jelenik meg a DVD-verzió?

PResident Evil
bazzmeg meetingelük már eccer 😄

CELL StormBird
Ja az tényleg nagyon nagy 😄DDD

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

I.C.ram
Nekem az a rész tetszett a legjobba, mikor a metró elöl az utolsó pillanatban felrántja a fõhõs az ellenséget a sinfutás után. Az elég komoly mutatvány volt. Kicsit késõbb huzza fel, és leszabja a lábát a metró a kaszkadörnek.
The Garrett
nem Zrinyi

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lacc
Csak nem Jezsu? 😊
The Garrett
avason.

cSuwwi
hát nem így, az már egyszer biztos. Van a szövegdoboz alatt egy url link, na úgy kell 😊)

shit happens

[HUN]PAStheLoD
helyes! 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

PResident Evil
hol lax ?

cSuwwi
azért ilyen kevés, mert a nagyrészét már kidobtam, ezek meg jó állapotban vannak (még frissek, ropogósak) 😊)

shit happens

cSuwwi
nekem meg kb. 5 éve nincs bérletem... 😉 Az szobámban a faliújságon 14db szép sárga csekk sorakozik 😉

shit happens

The Garrett
jah lehet azért mert én gyalog járok suliból? 😄

PResident Evil
bécsi 2-es villamos powa!

The Garrett
vazeg én fél éve nemláttam ellenõrt 😄

The Garrett
KÖsziiiiii!!!!!!

PResident Evil
juj engem ma checkolltak a gecik ;PPP

CELL StormBird
Hát az biztos , hogy más szemmel fogja nézni utána az elenõröket 😄

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

cSuwwi
Nem is rossz 5let, és legalább jó minõségû 😊

shit happens

Laalee

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

The Garrett
Maci rulez! ki játsza? nememlékszem a nevére

O0D:
Sztem sem rossz film, bár azért nem annyira egyedi mint pl. a Hukkle.. de nem rossz!! A helyszín meg a fõ karakter elég egyedi, ki az a barom aki egész végig metrón ellenõrrõl forgat ? 😄DD
A 2. felébõl nekem a pörgés nem hiányzott volna, így kicsit divatos, akciófilm szerûségfejlõdött.

Az mondjuk knangy poén amikor elõször mutatják A Béla vezetõ fülkéjét rózsafüzérrel meg keresztekkel 😄DDD
A maci meg húzzon el a rákba, tök idétlen végig.Még amikor pillangó is lesz.

Hajrá Dózsa György!

I.C.ram
Inkább menj el moziba, és vedd meg a jegyet. Támogasd kicsit a magyar filmipart, mert ráfér...