RTL Skijump 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ne idegeskedj, linkelj

Terminátor14
Na jó, most figyelj! AZ ISTEN BASSZA MEG, MIÉRT NEM FIOGYELSZ ODA????? OTT VAN AZ A KIBASZOTT JÁTÉK!!!

CSAK a Fradi

ha valamit kérdeztek, ezentúl mondjátok meg azt is, hogy melyik játékról...

olvass vissza a topicban és megtudod a választ

te is ezt a hdc-t hajtogatod, pedig ha megnéznéd, ott is a L'art verzió van fenn, aminek a címében nincs benne az rtl szócska

Terminátor14
hdc.atw.hu

CSAK a Fradi

CarajoEsp
Nekem a L'artos volt meg ,de az nem jött be. Erre az Rtl -re vágyok ,de nincs fent sehol.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Terminátor14
Nekem azt írja le valaki, hogy hogyan kell sáncon felgyorsulni? 😊c Elõre is köcc....

CSAK a Fradi

te a L'art fejlesztésû gameról beszélsz ugyebár,
ott csak saját karakterrel lehet versenyezni,
így karrier módban trainingelj agyba-fõbe, illetve az elugrásnál baromira ki kell várni, ez még a jobb kvalitású ugrókra is vonatkozik, csak akkor lehet igazán nagyot ugrani, ha egy fél miliméter zöld marad, vagy még annyi se😊
és a szembeszél a jó, mer a hátszél egyszerûen lenyomja az ugrót a földre

CarajoEsp
Tévedés. A valóságban a szembeszél a jó ugyanis azon lehet igazán jókat repülni. A hátszél lenyom. Igaz szembeszélben nagyon nehéz ugrani ,de így érhetõek el a legjobb ugrások.
Egy képet be tudnátok szúrni akkor mikor ugrotok?

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Meglep, hogy neked ennyire nem megy, én az elején csak a vaxolással szerencsétlenkedtem, maga az ugrás nem tûnt nehéznek. A gyenge képességû emberrel is lehet versenyt nyerni, ha jó a vax. (Persze csak az easy versenysorozatban.)

Az ugrásnál mire kell figyelni:

1. A legjobb szél a hátszél, a legrosszabb az oldalszél, próbálj jókor elindulni.

2. Tartsd egyensúlyban a versenyzõdet a sáncon, ez fontos a sebességnél.

3. Maga az ugrás 5 fázisból áll, a következõ sorrendben: bal gomb nyomvatart, bal gomb elenged, egeret hátrahúzni, egeret elõretolni, bal gombot megnyomni. A lényeg, hogy ezek határozottan elkülönüljenek egymástól - tehát nem jó, ha egyidejûleg tolod az egeret, és nyomod a gombot. A másik fontos dolog pedig az idõzítés.

4. Az alsó viszintes csík jelzi az elugrás erejét, és idejét. Kb. akkor kell elkezdeni nyomni a bal gombot, amikor a csík középen jár (illetve inkább egy nagyon kicsit elõbb), és akkor kell elengedni, amikor a végére ér (illetve egy kicsit elõbb). Az a jó, ha a nyomvatartás alatt megjelenõ csík hossza, megegyezik a teljes viszintes csík hosszának felével.

A bal gomb elengedése után (de nem közben!!) azonnal hátra kell húzni az egeret, ezzel az ugró felveszi a V-pozíciót. Itt is egyensúlyozni kell, ahogy korábban a sáncon. A landolást idõben el kell kezdeni, mégpedig a lécek összezárásával, ehhez az egeret kell elõretolni. Ha lécek összezártak, akkor kell újra megnyomni a bal gombot, ezzel landol a sízõ.

Ahhoz, hogy ez tökéletesen mûködjön, persze gyakorolni kell. Az idõzítésen van a hangsúly. Ha jó az idõzítés, akkor egy gyenge képességû ugró is tud, 105-110 méter körül ugrani, és ezzel a juniorok között már simán lehet nyerni.

Megjegyzem, hogy amikor elkezdtem játszani, az elsõ szezonomban én egy versenyt sem nyertem, mert nem tudtam, hogy hogyan mûködik a vax. (2., 3. helyeim voltak többnyire) Ám miután erre rájöttem, utána egy újrakezdett karrierben már tudtam nyerni is.

😊

Valaki tudja,hogy lehet-e a skijump 2004-ben egy síugró bõrébe bújni, vagy csak a karrier mód van,ahol csak "bénáskodok",mert eleve az értékeim elég alacsonyan vannak.Van valami trükkje az ugrásoknak úgy általában?
Kérlek segítsetek,mert jó játék,csak a sok kudarctól el fog menni a kedvem a játéktól.Nagy nehezen tudok bejutni a kvalifikációból is.
Köszi

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

ezer hála neked

Fenn vagyok, megy is szépen, bár az elõbb volt egy 5 perces áramszünetem, de úgy néz ki, reggelre lent lesz neked is.

úgyhogy mondjuk kb 19h-tól jó lenne ha felmennél

don!
2-3 órán belül haverom elkezdi nekem szedni

cSuwwi
nekem a fifából a legutolsó a 2002. config menü meg csak a hangokról, meg ilyesmirõl van. Én az egérrõl akartam billentyûzetre, vagy gamepadra tenni. Miért PS2-vel hogy játszanak vele, egérrel? 😊)

shit happens

Szerintem a menü pl. a Fifához képest fõnyeremény, config menü pedig van, én megtaláltam.

Kár, hogy neked fagyott, nem tudom mi lehetett az oka, mert nálam tök stabil, még az ALT-TAB-ot is lazán bírja.

cSuwwi
#100! 😊

shit happens

cSuwwi
Na jó, 1 értékelés tõlem is:

- A menüje tré, simán a menüpontok egymás alatt, semmi design, vagy valami. (-)
- A beállítási lehetõségek, vagyis a config vagy valami ilyesmi az nincs. (-)
- Zene a játék alatt semmi, se a menüben, a hangok a menüben egyszerûen szarok. (-)
- Németül és angolul tud. Azt hittem, hogy csak német lesz. (+)
- Sok pálya van, viszonylag jól néznek ki a pályák, de hogy az pálya mellett lévõ üres placcon zászlók lengenek a levegõben maguktól, kicsit érdekes. Nem baj. 😊 (+)
- Maga a játékhoz csak az egér kell, semmi más, kicsit nehéz, de bele lehet jönni. (+)
- Van 1 angol kommentátor, és 2 német. Elég jól nyomják a vakert, legalábbis az angol mert azt értettem. Olyan FIFA stílusban. (+)

:: Összességében nem rossz gamma. (1db +)

Én viszont ráfáztam na jó (rábasztam), mert állandóan kifagy ugás közben, vagyis még ugrás elõtt a rámpán. Próbáltam másik töréssel, semmi. Alapkönyvtárral és máshova telepítéssel, semmi. Partícióról és hálózatról mountolni, semmi. Mellesleg nem is kell neki cd a telepítés után. Én már feladtam, szenvedtem vele egy kicsit, lefagytam vagy 20x (csontra, restart wind0w$), szóvar uninstall, delete cue/bin... Szép álom volt, de a valóság az nem tetszett... 😞

shit happens

cSuwwi
Lent van igen, 1000 hála, megyek és nézem is 😊 Ha kell egy tartalék, akkor én is tudok segíteni 😊)

shit happens

Úgy látom sikerült befejezni, most mindenesetre nem tölt senki, úgyhogy én is kilépek.

Joe, holnap szólj rám itt a fórumon, ha kellek, és akkor felmegyek az ebire.

Jó éjt.

(Mellesleg én nem állítottam át semmit, nem tudom miért szakadt meg.)

cSuwwi
Még 4 óra, és lent van 😊 Na most viszont megyek aludni, mert tegnap/ma ez bizony kimaradt, és 38 órája talpon vagyok már, illetve már félig az ágyban 😊)

shit happens

cSuwwi
valamit állítottál, azt észrevettem, mert amikor leszakadtam a szerverrõl, akkor megszakadt a letöltés. Reggel viszont jó volt, hogy nem bontott, mert állandóan disconnect-elt a hub, és nem jöttem rá, miért? 😞

shit happens

Örülök, hogy segíthettem.

cSuwwi
ok, már megy 😊

shit happens

cSuwwi
a thx lemaradt 😊

shit happens

cSuwwi
Hali, hogy ha itt vagy, akkor állítsd be a dc-det 2 slotosra, mert csak 1 slotra van állítva, és lefagytam. Mire visszajöttem valaki beelõzõtt 😞 Már 60%-nál járok 😊

shit happens

Biathlonhoz nézd meg az #53-as hozzászólást.

Mondom, hogy én onnan szedtem le mindkettõt, szóval nincs az bedögölve, csak nem kell félóránkánt nézegetni, hogy megy-e, vagy sem. Eleinte én is mindig nézegettem, aztán becsuktam, mert annyira lassúnak tûnt.

Most viszont már csak elindítom, aztán hagyom, hogy menjen, és egy fél nap múlva nézek csak rá. Eddig még minden lejött, max 2 nap alatt.

cSuwwi
Holnap estére már nekem is meglesz, szóval már 2 biztos hely 😊

shit happens

megvagy, plz maradj fenn,
szerda este kezdem lehúzni.
ezer kösz, ez az emule nagyon be van dögölve...

biathlont milyen?

szerda este legyél fenn dc-n, akkor lesz jó a netem...
ebi hub jó lesz
thx

cSuwwi
+találtalak 😊)

shit happens

cSuwwi
nem alszom még 😊

shit happens

Na, pont most mentél el aludni? Mindegy, azért én fenn hagyom a gépet az ebi-n, aztán vagy rám találsz, vagy nem... 😊

Más kérdés, hogy mivel max 15-16 kilóval fogod tudni szedni, így is kb. 16 óra lesz mire lejön.

Bocs, közben elmentem játszani. Felmegyek az ebi-hubra (ebi-hub.sytes.net), ott megtalálsz donpedro néven.

cSuwwi
Ahh, én ezzel az e-szamárral soha nem fogom tudni leszedni. Nem tudnád inkább éjszaka dc-n megosztani? Mondok egy kisebb hubot, ahol nem fognak zaklatni, megoldható? 😊

shit happens

cSuwwi
elég sok baj van vele, ahogy leírod...
Amúgy letöltésnél miért kell 30-60 percet várni? Itt számolgat valami lehetséges letöltõket, aztán megáll, és feszült waiting...

shit happens

Ja, még azt is utálom, hogy egyszerre csak egy karrier-t lehet csinálni, így viszont nem tudom kipróbálni a national coach opciót, mert akkor a már meglévõ karrieremet törli. 😞

Én eredetileg 3 napot számoltam rá, de végül majd harmadannyi is elég volt, így még örültem is a 30 órának.

Másrészt meg tulajdonképpen megérte rá várni, hisz nagyon jó a játék, csak legalább egy normálisan editálható adatbázis lenne. (ehelyett van egy majd' 600 megás dat-fájl, amivel nem tudok mit kezdeni, a játékban lévõ editor pedig mindent lenulláz amikor kilépek...) 😞

cSuwwi
nekem is ez van, most hajnalban nem akart menni 😞 Pedig nem ment mellette semmi sem, tûzfal kikapcs a dc miatt, de még azt is lelõttem, hogy ne legyen baj, de csiga lassú 😞

shit happens

Milyen neted van? Nekem 512/128-as ADSL, ezzel 30 óra volt, de egyidejûleg a Biathlont is szedtem.

Mellesleg, ha már itt vagyok, gondoltam megemlítem, hogy részemrõl el is értem a játék végsõ célját, ugyanis nagy csatában, izgalmas végjátékban megnyertem az összetett világkupát, és korábban a világbajnoki címet is megszereztem.

8 versennyel a vége elõtt még csak 3. voltam az összetettben, több, mintegy 130 ponttal Kasai mögött, de az utolsó nyolc versenyt megnyertem, így Kasai hiába jött be rendre másodiknak, végül enyém lett a világkupa. 😊

A másik nagy sikerélményem, hogy Planicán végre sikerült túlugranom a 200 méteres álomhatárt. A végeredmény 203.5 méter lett, és többek között ezzel az ugrással, a sírepülõ világbajnokságot is sikerült megnyerni.

Most, ahogy így visszagondolok, asszem egyedül a négysáncverseny nem sikerült, ott ugyanis volt egy bukásom, így csak 22. lettem összetettben.

cSuwwi
a letöltés alatt lévõ fájlon jobbkattintás -> copy to clipboard the ed2 link, vagy valami hasonló...

Egyébként nagyon lassan jön, márha jön. 3-4k. És 1 óra múlva kezdte csak el leszedni, most járok 3 megánál, és megint megszakadt 😞

shit happens

Mint írtam, fogalmam sincs róla, hogy hogy kell edk-linket megadni. Nekem a te linked is tiszta kínai, és nem is tudnék vele mit kezdeni.

Amúgy meg szívesen 😊