175
RTL Skijump 2004
  • donpedro
    Nem tudok róla, hogy lenne patch.
  • agba
    Én is letöltöttem,de állandóan kilép ugrás közben.Nincs vmi pach hozzá?
  • donpedro
    Tudom, hogy a valóságban mi a jó, de 1. ez nem a valóság, 2. a játékban a hátszél a jó, nekem elhiheted.
  • Terminátor14
    RTL sreen nuku.
  • cSuwwi
    Ezt könnyen lehet azonosítani. Ha elindítás után egy RTL screen feltűnik, akkor a Skispringen van meg neked, ha nincs RTL, akkormeg nem. :))
  • Terminátor14
    Ha ez tényleg így van, akkor sorry, de nem hiszem, mert akkor már találkoztam volna a másik játékkal is...
  • joe69
    na az nem az rtl skispringen 2004, hanem a Skijump 2004, a kettő nam ugyanaz, előbbinek a L'art a fejlesztője, utóbbinak a VCC Entertainment.
  • Terminátor14
    most nem jön be az oldal...
    re 121 igen....
  • joe69
    124. Ski Jumping 2004
    erre gondolsz?
  • joe69
    nagyon intelligens vagy, ahogy látom
  • joe69
    ne idegeskedj, linkelj
  • Terminátor14
    Na jó, most figyelj! AZ ISTEN BASSZA MEG, MIÉRT NEM FIOGYELSZ ODA????? OTT VAN AZ A KIBASZOTT JÁTÉK!!!
  • joe69
    ha valamit kérdeztek, ezentúl mondjátok meg azt is, hogy melyik játékról...
  • joe69
    olvass vissza a topicban és megtudod a választ
  • joe69
    te is ezt a hdc-t hajtogatod, pedig ha megnéznéd, ott is a L'art verzió van fenn, aminek a címében nincs benne az rtl szócska
  • Terminátor14
    hdc.atw.hu
  • CarajoEsp
    Nekem a L'artos volt meg ,de az nem jött be. Erre az Rtl -re vágyok ,de nincs fent sehol.
  • Terminátor14
    Nekem azt írja le valaki, hogy hogyan kell sáncon felgyorsulni? :)c Előre is köcc....
  • joe69
    te a L'art fejlesztésű gameról beszélsz ugyebár,
    ott csak saját karakterrel lehet versenyezni,
    így karrier módban trainingelj agyba-főbe, illetve az elugrásnál baromira ki kell várni, ez még a jobb kvalitású ugrókra is vonatkozik, csak akkor lehet igazán nagyot ugrani, ha egy fél miliméter zöld marad, vagy még annyi se:)
    és a szembeszél a jó, mer a hátszél egyszerűen lenyomja az ugrót a földre
  • CarajoEsp
    Tévedés. A valóságban a szembeszél a jó ugyanis azon lehet igazán jókat repülni. A hátszél lenyom. Igaz szembeszélben nagyon nehéz ugrani ,de így érhetőek el a legjobb ugrások.
    Egy képet be tudnátok szúrni akkor mikor ugrotok?
  • donpedro
    Meglep, hogy neked ennyire nem megy, én az elején csak a vaxolással szerencsétlenkedtem, maga az ugrás nem tűnt nehéznek. A gyenge képességű emberrel is lehet versenyt nyerni, ha jó a vax. (Persze csak az easy versenysorozatban.)

Az ugrásnál mire kell figyelni:

1. A legjobb szél a hátszél, a legrosszabb az oldalszél, próbálj jókor elindulni.

2. Tartsd egyensúlyban a versenyződet a sáncon, ez fontos a sebességnél.

3. Maga az ugrás 5 fázisból áll, a következő sorrendben: bal gomb nyomvatart, bal gomb elenged, egeret hátrahúzni, egeret előretolni, bal gombot megnyomni. A lényeg, hogy ezek határozottan elkülönüljenek egymástól - tehát nem jó, ha egyidejűleg tolod az egeret, és nyomod a gombot. A másik fontos dolog pedig az időzítés.

4. Az alsó viszintes csík jelzi az elugrás erejét, és idejét. Kb. akkor kell elkezdeni nyomni a bal gombot, amikor a csík középen jár (illetve inkább egy nagyon kicsit előbb), és akkor kell elengedni, amikor a végére ér (illetve egy kicsit előbb). Az a jó, ha a nyomvatartás alatt megjelenő csík hossza, megegyezik a teljes viszintes csík hosszának felével.

A bal gomb elengedése után (de nem közben!!) azonnal hátra kell húzni az egeret, ezzel az ugró felveszi a V-pozíciót. Itt is egyensúlyozni kell, ahogy korábban a sáncon. A landolást időben el kell kezdeni, mégpedig a lécek összezárásával, ehhez az egeret kell előretolni. Ha lécek összezártak, akkor kell újra megnyomni a bal gombot, ezzel landol a síző.

Ahhoz, hogy ez tökéletesen működjön, persze gyakorolni kell. Az időzítésen van a hangsúly. Ha jó az időzítés, akkor egy gyenge képességű ugró is tud, 105-110 méter körül ugrani, és ezzel a juniorok között már simán lehet nyerni.

Megjegyzem, hogy amikor elkezdtem játszani, az első szezonomban én egy versenyt sem nyertem, mert nem tudtam, hogy hogyan működik a vax. (2., 3. helyeim voltak többnyire) Ám miután erre rájöttem, utána egy újrakezdett karrierben már tudtam nyerni is.
  • donpedro
    :)
  • gallik
    Valaki tudja,hogy lehet-e a skijump 2004-ben egy síugró bőrébe bújni, vagy csak a karrier mód van,ahol csak "bénáskodok",mert eleve az értékeim elég alacsonyan vannak.Van valami trükkje az ugrásoknak úgy általában?
    Kérlek segítsetek,mert jó játék,csak a sok kudarctól el fog menni a kedvem a játéktól.Nagy nehezen tudok bejutni a kvalifikációból is.
    Köszi
  • joe69
    ezer hála neked
  • donpedro
    Fenn vagyok, megy is szépen, bár az előbb volt egy 5 perces áramszünetem, de úgy néz ki, reggelre lent lesz neked is.
  • joe69
    úgyhogy mondjuk kb 19h-tól jó lenne ha felmennél
  • joe69
    don!
    2-3 órán belül haverom elkezdi nekem szedni
  • cSuwwi
    nekem a fifából a legutolsó a 2002. config menü meg csak a hangokról, meg ilyesmiről van. Én az egérről akartam billentyűzetre, vagy gamepadra tenni. Miért PS2-vel hogy játszanak vele, egérrel? :))
  • donpedro
    Szerintem a menü pl. a Fifához képest főnyeremény, config menü pedig van, én megtaláltam.

Kár, hogy neked fagyott, nem tudom mi lehetett az oka, mert nálam tök stabil, még az ALT-TAB-ot is lazán bírja.
  • cSuwwi
    #100! :)
  • cSuwwi
    Na jó, 1 értékelés tőlem is:

- A menüje tré, simán a menüpontok egymás alatt, semmi design, vagy valami. (-)
    - A beállítási lehetőségek, vagyis a config vagy valami ilyesmi az nincs. (-)
    - Zene a játék alatt semmi, se a menüben, a hangok a menüben egyszerűen szarok. (-)
    - Németül és angolul tud. Azt hittem, hogy csak német lesz. (+)
    - Sok pálya van, viszonylag jól néznek ki a pályák, de hogy az pálya mellett lévő üres placcon zászlók lengenek a levegőben maguktól, kicsit érdekes. Nem baj. :) (+)
    - Maga a játékhoz csak az egér kell, semmi más, kicsit nehéz, de bele lehet jönni. (+)
    - Van 1 angol kommentátor, és 2 német. Elég jól nyomják a vakert, legalábbis az angol mert azt értettem. Olyan FIFA stílusban. (+)

:: Összességében nem rossz gamma. (1db +)

Én viszont ráfáztam na jó (rábasztam), mert állandóan kifagy ugás közben, vagyis még ugrás előtt a rámpán. Próbáltam másik töréssel, semmi. Alapkönyvtárral és máshova telepítéssel, semmi. Partícióról és hálózatról mountolni, semmi. Mellesleg nem is kell neki cd a telepítés után. Én már feladtam, szenvedtem vele egy kicsit, lefagytam vagy 20x (csontra, restart wind0w$), szóvar uninstall, delete cue/bin... Szép álom volt, de a valóság az nem tetszett... :(
  • cSuwwi
    Lent van igen, 1000 hála, megyek és nézem is :) Ha kell egy tartalék, akkor én is tudok segíteni :))
  • donpedro
    Úgy látom sikerült befejezni, most mindenesetre nem tölt senki, úgyhogy én is kilépek.

Joe, holnap szólj rám itt a fórumon, ha kellek, és akkor felmegyek az ebire.
  • donpedro
    Jó éjt.

(Mellesleg én nem állítottam át semmit, nem tudom miért szakadt meg.)
  • cSuwwi
    Még 4 óra, és lent van :) Na most viszont megyek aludni, mert tegnap/ma ez bizony kimaradt, és 38 órája talpon vagyok már, illetve már félig az ágyban :))
  • cSuwwi
    valamit állítottál, azt észrevettem, mert amikor leszakadtam a szerverről, akkor megszakadt a letöltés. Reggel viszont jó volt, hogy nem bontott, mert állandóan disconnect-elt a hub, és nem jöttem rá, miért? :(
  • donpedro
    Örülök, hogy segíthettem.
  • cSuwwi
    ok, már megy :)
  • cSuwwi
    a thx lemaradt :)
  • cSuwwi
    Hali, hogy ha itt vagy, akkor állítsd be a dc-det 2 slotosra, mert csak 1 slotra van állítva, és lefagytam. Mire visszajöttem valaki beelőzőtt :( Már 60%-nál járok :)