RTL Skijump 2004

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber

Next PC upgrade: 2022

Andora
wanadot ismerem!

Andora
bodesz a torrent honlapra nem jön be semmi!

Andora
dehogy!kössz!

Istencsászár
wandót irtam neki😊 elõször regelj az oldalra majd regelj telefonoról pl 1 napra és szedd le ennyi

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bodesz
bazz.keress SMS webet.pl wanadoo.atw.hu
ennyi...
vagy torrent.najó nemszóltam semmit mert minnyá kérdezõsködsz hogy mijaz 😄

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Andora
Amit írtál ott hol?

Andora
Honnan?Melyik honlapról?

Istencsászár
fullt <#idiota>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Andora
demót?

Andora
Honnan?

Istencsászár
jóvan csak képet csináltam ne azt nézd 😊)))))))

bodesz
30 pont???én ha elesek kapok 48at 😄 😄 😄

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Istencsászár
ilyen idõben jó ugrani😄

grebber
Most szedem én is a 2006-ot.Biztos jó lehet.

Next PC upgrade: 2022

Istencsászár
kintvan a 2006 😊 egész pofás lett csak még béna vagyk benne landolás nemmegy😄

Andora
És nem tudsz olyat ahol nem kell fizetni?

Andora
ne viccelj!tényleg?

Sajna 1eurot kell a demo letöltéséért fizetni.
Úgy látom minden ilyen oldalon

Andora
Valaki tudna segíteni honnan lehet biathlonos demót letõlteni?

A telepítés német nyelven folyik, de a játék elindítása után több nyelven is képes hozzánk szólni.

we must travel in the direction of our fears

Hi!
Valaki írhatna egy kis útmutatót mert én elvesztem benne.
Az kéne hogy a waxolást aszt minden ugrás elõtt kell venni, mert lehet fölfogadni de az csak egyszer csinálja nem? Meg az edzõ, leérkezésnél klikkelnikell...stb.
robotnyk
Itt fent is van, igaz fizetõs
Hoppá gyerekek!!!
Felkerült az nforce-ra a gám!!
Igaz hogy nekem már megvan másfél hónapja

Sziasztok!

Sajnos olyan helyen élek, ahol nincs sem adsl, sem kábel, így nehezen lehet hozzájutni az ilyen nem "top" játékokhoz mint a biathlon vagy az Rtl Skispringen. (Ráadásul a majdnem "puniós" Magyarországon ezeket még csak nem is forgalmazzák.) Ezért szeretnék megkérni bárkit akinek megvan és hajlandó valamennyiért átírni cd-re, az dobjon egy mailt.
Elõre is köszönöm
agba
Olvass vissza #51-en megtalálod a választ.

Próbálj felrakni frissebb drivert akkor talán.Nekem is volt hasonló,de 32mb-os videokártya kevés neki.

még mindig senki?

na ez nem sikerült

Nos míg benéz valaki addig is pár kép.

agba
Összevolt kötve a tévével a gép és erre volt érzékeny a játék.

Nekem a L'art-féle verzió meg sincs, így arról nem tudok nyilatkozni, hogy melyik a jobb.

Letöltéssel kapcsolatban olvass vissza, kb. a 40. hozzászólástól. Hozzáteszem, hogy én most nem fogok tudni segíteni, mert nem leszek itthon karácsonykor.

Köszi a választ! de nem voltam egyértelmû.Én a L'art gameval játszottam,erre irányult a kérdésem.Egyébként melyik a jobb? Le lehet valahonnan tölteni az RTL-es verziót?

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

MIVEL SIKERÜLT ELÉRNED EZT?

agba
Nahhhhh mostmár nem lép ki ,amúgy jó kis játék ez ,el lehet vele szórakozni.

Carajo a L'art gameval játszik és ott a gámban is nagyobbat ugrasz, ha szembeszél van

Nem tudok róla, hogy lenne patch.

agba
Én is letöltöttem,de állandóan kilép ugrás közben.Nincs vmi pach hozzá?

Tudom, hogy a valóságban mi a jó, de 1. ez nem a valóság, 2. a játékban a hátszél a jó, nekem elhiheted.

Terminátor14
RTL sreen nuku.

CSAK a Fradi

cSuwwi
Ezt könnyen lehet azonosítani. Ha elindítás után egy RTL screen feltûnik, akkor a Skispringen van meg neked, ha nincs RTL, akkormeg nem. 😊)

shit happens

Terminátor14
Ha ez tényleg így van, akkor sorry, de nem hiszem, mert akkor már találkoztam volna a másik játékkal is...

CSAK a Fradi

na az nem az rtl skispringen 2004, hanem a Skijump 2004, a kettõ nam ugyanaz, elõbbinek a L'art a fejlesztõje, utóbbinak a VCC Entertainment.

Terminátor14
most nem jön be az oldal...
re 121 igen....

CSAK a Fradi

124. Ski Jumping 2004
erre gondolsz?

nagyon intelligens vagy, ahogy látom

Oldal 1 / 4Következő →