175
RTL Skijump 2004
-
#175 Torrent -
#174 wanadot ismerem! -
#173 bodesz a torrent honlapra nem jön be semmi! -
#172 dehogy!kössz! -
#171 wandót irtam neki:) először regelj az oldalra majd regelj telefonoról pl 1 napra és szedd le ennyi -
#170 bazz.keress SMS webet.pl wanadoo.atw.hu
ennyi...
vagy torrent.najó nemszóltam semmit mert minnyá kérdezősködsz hogy mijaz :D -
#169 Amit írtál ott hol? -
#168 Honnan?Melyik honlapról? -
#167 fullt -
#166 demót? -
#165 Honnan?
-
#164 jóvan csak képet csináltam ne azt nézd :)))))))) -
#163 30 pont???én ha elesek kapok 48at :D :D :D -
#162 ilyen időben jó ugrani:D
-
#161 Most szedem én is a 2006-ot.Biztos jó lehet. -
#160 kintvan a 2006 :) egész pofás lett csak még béna vagyk benne landolás nemmegy:D
-
#159 És nem tudsz olyat ahol nem kell fizetni? -
#158 ne viccelj!tényleg? -
Jasper #157 Sajna 1eurot kell a demo letöltéséért fizetni.
Úgy látom minden ilyen oldalon -
#156 Valaki tudna segíteni honnan lehet biathlonos demót letőlteni? -
coltcannon #155 A telepítés német nyelven folyik, de a játék elindítása után több nyelven is képes hozzánk szólni. -
blazini #153 Hi!
Valaki írhatna egy kis útmutatót mert én elvesztem benne.
Az kéne hogy a waxolást aszt minden ugrás előtt kell venni, mert lehet fölfogadni de az csak egyszer csinálja nem? Meg az edző, leérkezésnél klikkelnikell...stb. -
#152 Itt fent is van, igaz fizetős -
joe69 #151 Hoppá gyerekek!!!
Felkerült az nforce-ra a gám!!
Igaz hogy nekem már megvan másfél hónapja -
jblack #149 Sziasztok!
Sajnos olyan helyen élek, ahol nincs sem adsl, sem kábel, így nehezen lehet hozzájutni az ilyen nem "top" játékokhoz mint a biathlon vagy az Rtl Skispringen. (Ráadásul a majdnem "puniós" Magyarországon ezeket még csak nem is forgalmazzák.) Ezért szeretnék megkérni bárkit akinek megvan és hajlandó valamennyiért átírni cd-re, az dobjon egy mailt.
Előre is köszönöm -
#148 Olvass vissza #51-en megtalálod a választ. -
Jasper #147 Próbálj felrakni frissebb drivert akkor talán.Nekem is volt hasonló,de 32mb-os videokártya kevés neki. -
Jasper #144 még mindig senki? -
Jasper #143 -
Jasper #142 -
Jasper #141 -
Jasper #140 -
Jasper #139 na ez nem sikerült -
Jasper #138 Nos míg benéz valaki addig is pár kép. -
#135 Összevolt kötve a tévével a gép és erre volt érzékeny a játék. -
donpedro #134 Nekem a L'art-féle verzió meg sincs, így arról nem tudok nyilatkozni, hogy melyik a jobb.
Letöltéssel kapcsolatban olvass vissza, kb. a 40. hozzászólástól. Hozzáteszem, hogy én most nem fogok tudni segíteni, mert nem leszek itthon karácsonykor. -
gallik #133 Köszi a választ! de nem voltam egyértelmű.Én a L'art gameval játszottam,erre irányult a kérdésem.Egyébként melyik a jobb? Le lehet valahonnan tölteni az RTL-es verziót? -
joe69 #132 MIVEL SIKERÜLT ELÉRNED EZT? -
#131 Nahhhhh mostmár nem lép ki ,amúgy jó kis játék ez ,el lehet vele szórakozni. -
joe69 #130 Carajo a L'art gameval játszik és ott a gámban is nagyobbat ugrasz, ha szembeszél van