RTL Skijump 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ennyi...
vagy torrent.najó nemszóltam semmit mert minnyá kérdezõsködsz hogy mijaz 😄
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Úgy látom minden ilyen oldalon
we must travel in the direction of our fears
Valaki írhatna egy kis útmutatót mert én elvesztem benne.
Az kéne hogy a waxolást aszt minden ugrás elõtt kell venni, mert lehet fölfogadni de az csak egyszer csinálja nem? Meg az edzõ, leérkezésnél klikkelnikell...stb.
Felkerült az nforce-ra a gám!!
Igaz hogy nekem már megvan másfél hónapja

Sajnos olyan helyen élek, ahol nincs sem adsl, sem kábel, így nehezen lehet hozzájutni az ilyen nem "top" játékokhoz mint a biathlon vagy az Rtl Skispringen. (Ráadásul a majdnem "puniós" Magyarországon ezeket még csak nem is forgalmazzák.) Ezért szeretnék megkérni bárkit akinek megvan és hajlandó valamennyiért átírni cd-re, az dobjon egy mailt.
Elõre is köszönöm

Letöltéssel kapcsolatban olvass vissza, kb. a 40. hozzászólástól. Hozzáteszem, hogy én most nem fogok tudni segíteni, mert nem leszek itthon karácsonykor.
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
shit happens
CSAK a Fradi
erre gondolsz?