Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Lexmark 2400 series drivers, all i had to do was uninstall the printer and then everything worked fine" Magyarul: Töröld a nyomtató driver-jeit és minden megoldódik.
szerk: Keresgéltem még többet és megtudtam hogy nem csak Lexmark nyomtatóknál van hiba, hanem Dell-nél, HP-nál is.
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ezt a képet kellene megcsinálni banner méretûnek és valahova rátenni ugy hogy jól is nézzen ki egy Crysis 2 logot.
Crysis 2 "logok" itt találhatóak.
Elõre is köszönöm!
Next PC upgrade: 2022
Azt írja hogy: Nem lehet az utasítást teljesíteni mert ismeretlen vagy érvénytelen JPEG jelzõtípus található!
Sehol se találtam rá választ semmit se tudok megnyitni a PS-sel-.-"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Eredeti?[nekem se az.<#idiota>#idiota>]
Esetleg nyomtató kavar be, valahol azt olvastam, vagy a "preference restart". - Nem tudom mit jelent.
Újraraktam a Windows-t (Vista) és felraktam a CS4-et és nem indul!
Az elõzõ rendszeren simán futott, újratelepítettem mert már lassúcska volt meg tele volt szeméttel.
Kapok egy ilyet indításkor:
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: Photoshop.exe
Alkalmazásverzió: 11.0.1.0
Alkalmazás idõbélyegzõje: 499bf9b5
Hiba – modul neve: amtlib.dll
Hiba – modul verziója: 2.0.1.10077
Hiba – modul idõbélyegzõje: 488fb678
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 0015ad30
Operációs rendszer verziója: 6.0.6000.2.0.0.768.3
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: b14b
További információk 2: dd7d67fe39b995a03e73f29ab0badb82
További információk 3: 3de1
További információk 4: ea486e6b91f2f8f715d9303c9e9c6bbe
Pedig jó lenne ha elindulna mert felvételire készülök és egy csomó cuccom itt áll a gépen PSD-ben és ki kéne nyomtatni õket!<#szomoru1>#szomoru1>
All hail the double x!
Akkor konkrétabban kérdezném.
Van-e PS-ben olyan csúszka, amivel konkrétan beállítom, hogy pl. 5500 K.?
Hogy lehetne színhõmérsékletet állítani sima jpg képen?
Úgy, mint a CameraRaw plugin-nál.
köszi
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Srácok, egy kis segítséget szeretnék kérni, valaki tudja, honnan lehet hozzájutni Adobe Contrastmaster nevû plug-in-hez? Köszi elõre is!
http://filmnews.hu/
Ennyi, sok sikert hozzá...
ennél a képnél hogy tudnám azt megoldani, hogy a vonalak alatti FEKETE részre bevághassak egy másik képet. Köszi
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Szóval rájöttem hogy ha újat nyitok akkor ott lehet beállítani hogy milyen színben legyen. De a régebbi mentéseket hogy tudom átállítani errõl a szürkeárnyalatosról szinesbe?
Aza bibi hogy a photoshopban nincsenek színeim csak a fekete, fehér meg szürke árnyalatok.
Hiába kattintok a színekre nem lehet színezni.
Elõre is thx!
van egy cinkes psd-m 😞
tele van üres réteggel, hogy tudom törölni egyszerre mindet ? egyesével elég körülményes lenne, mert van vagy 600 réteg...valaki segítsen! 😄
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Jamaica a Jamaicaiaké.
😄😄
Töltsd fel héphost-ra, és linkeld. Írd le hogy szeretnéd, megcsináljuk!
Jamaica a Jamaicaiaké.
All hail the double x!
Lehet én értem rosszul, amit írtál, nembaj keresek valami tutort meg egy sört a hûtõbe aztán elleszek vele nem sürgõs.<#idiota>#idiota>
am meg nyitsz egy új képet, háttér nélkül, ráírod a § jelet, felnagyítod, h ne legyen problémás nagy méretben, és Edit ->define brush preset...
All hail the double x!
#13041 : Szerencsére nem😄 (utálta a vaktérképet)
Gondolom raszterizálni kell a karaktert, majd kijelöléssel.....,
de nemtudom ráadásul ez két problémát is felvett: pixeles szélek amiket nem szeretnék, és a méret beállítás-->pl.: 20-as méretben létrehozom a karaktert akkor azt hogy mentem el úgy hogy a brush kiválasztásánál a 20-as
méretnek feleljen meg? Vagy mi a véleményetek esetleg csináljak egy nagy
brush-t és azt adjam meg max méretnek?
Szükségem lenne egy mostani Európa-térképre, viszont nem találok olyat ami nekem kéne a gugliban (fehér országok, szürke határokkal)
Esetleg ha valaki megcsinálna nekem egyet, azt nagyon megköszönném <#vigyor5>#vigyor5>
Remélem itt lehet segítséget kérni, nem találtam arra utaló jelet, hogy nem :p
Szóval arról lenne szó, hogy ezt a képet, olyan buzisra, megcsinálni, mint amilyen a 'robot unicorn attack' címû játék (ha valaki nem ismerné) olyasmire gondoltam pl, mint ebben a videoban 😄
elõre is köszönöm meleg segítségeteket 😊
Még egy kérdésem lehet?
Ha beteszek egy képet és ott szeretném a színeket megváltoztatni stb. akkor ezeket hol tudom rögzíteni és szerkeszteni?
Hol találok ehhez magyar nyelvû leírást?