Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LaliK
Kicsit kutakodtam adobe fórumokon és ezt írták a hibádra:
"Lexmark 2400 series drivers, all i had to do was uninstall the printer and then everything worked fine" Magyarul: Töröld a nyomtató driver-jeit és minden megoldódik.

szerk: Keresgéltem még többet és megtudtam hogy nem csak Lexmark nyomtatóknál van hiba, hanem Dell-nél, HP-nál is.

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

grebber
Bocsi hogy csak most írok de délutános voltam! Ez elég jó lett köszönöm!

Next PC upgrade: 2022

Jim Morrison
<#eljen>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

yokel
Valami ilyesmire gondoltál?

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

grebber
Kellene egy kis segítség!

Ezt a képet kellene megcsinálni banner méretûnek és valahova rátenni ugy hogy jól is nézzen ki egy Crysis 2 logot.

Crysis 2 "logok" itt találhatóak.

Elõre is köszönöm!

xy21
HELP!
Azt írja hogy: Nem lehet az utasítást teljesíteni mert ismeretlen vagy érvénytelen JPEG jelzõtípus található!
Sehol se találtam rá választ semmit se tudok megnyitni a PS-sel-.-"

ProGabe
file - open as... camera raw file, kiválasztod a jpeg-et és voila

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Máté94
Esetleg felrakni még egyszer?<#confused>
Eredeti?[nekem se az.<#idiota>]
Esetleg nyomtató kavar be, valahol azt olvastam, vagy a "preference restart". - Nem tudom mit jelent.
berczely
Szevasztok!

Újraraktam a Windows-t (Vista) és felraktam a CS4-et és nem indul!
Az elõzõ rendszeren simán futott, újratelepítettem mert már lassúcska volt meg tele volt szeméttel.

Kapok egy ilyet indításkor:

Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: Photoshop.exe
Alkalmazásverzió: 11.0.1.0
Alkalmazás idõbélyegzõje: 499bf9b5
Hiba – modul neve: amtlib.dll
Hiba – modul verziója: 2.0.1.10077
Hiba – modul idõbélyegzõje: 488fb678
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 0015ad30
Operációs rendszer verziója: 6.0.6000.2.0.0.768.3
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: b14b
További információk 2: dd7d67fe39b995a03e73f29ab0badb82
További információk 3: 3de1
További információk 4: ea486e6b91f2f8f715d9303c9e9c6bbe

Pedig jó lenne ha elindulna mert felvételire készülök és egy csomó cuccom itt áll a gépen PSD-ben és ki kéne nyomtatni õket!<#szomoru1>

pxxl
sztem nincs csak a Camera Raw pluginnal lehet így értékeket megadni <#fejvakaras>

All hail the double x!

Ezeket tudom.
Akkor konkrétabban kérdezném.

Van-e PS-ben olyan csúszka, amivel konkrétan beállítom, hogy pl. 5500 K.?
pxxl
Ctrl+L
Ctrl+M
Ctrl+U

All hail the double x!

Üdv!

Hogy lehetne színhõmérsékletet állítani sima jpg képen?
Úgy, mint a CameraRaw plugin-nál.

köszi
Átalakítod a képet (Háttérszín) réteggé, majd kijelölsz amit akarsz, és egy "Delete" gomb.
stonesour
De hogy kell így leradírozni, hogy átlátszó részek legyenek egy képen?

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Hi!

Srácok, egy kis segítséget szeretnék kérni, valaki tudja, honnan lehet hozzájutni Adobe Contrastmaster nevû plug-in-hez? Köszi elõre is!

http://filmnews.hu/

Mentésnél ki tudod választani a formátumokat. Mentés másként...
stonesour
Hali, kössz szépen, azt még leírnád, hogy hogyan tudom így png formátumba menteni?

yokel
Itt van a kép PNG-be, ha majd behívod PS-be akkor a fehér (valójában átlátszó) részre már be tudsz tenni bármilyen képet, csak az a lényeg, h a betett kép layere legyen legalul és felette ez a kép.

Ennyi, sok sikert hozzá...

stonesour
Hali, kezdõ vagyok, abban kérnék segítséget, hogy

ennél a képnél hogy tudnám azt megoldani, hogy a vonalak alatti FEKETE részre bevághassak egy másik képet. Köszi

ProGabe
image - mode

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

xy21
Hehe pont nekem is ez a hibám😄 Micsoda véletlen😄

Tyler1
hali! leszedtem, a PS cs3-mat, de telepítés megáll az inicializálás után. ha újra telepíteni akarom, akk azt írja ki h várjam meg míg a másik telepítés befejezõdik, és hiába indítom újra a gépet, ezt írja ki, pedig semmi nem történik. valaki tudna segíteni?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Egyikre rámész, jobb egérgomb - hasonló rétegek kijelölése - És rétegek törlése
xy21
Nah egy kis módosítás😊bocsi
Szóval rájöttem hogy ha újat nyitok akkor ott lehet beállítani hogy milyen színben legyen. De a régebbi mentéseket hogy tudom átállítani errõl a szürkeárnyalatosról szinesbe?

xy21
Hello kéne egy kis segítség!
Aza bibi hogy a photoshopban nincsenek színeim csak a fekete, fehér meg szürke árnyalatok.
Hiába kattintok a színekre nem lehet színezni.
Elõre is thx!

RaZoK
hali

van egy cinkes psd-m 😞

tele van üres réteggel, hogy tudom törölni egyszerre mindet ? egyesével elég körülményes lenne, mert van vagy 600 réteg...valaki segítsen! 😄

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

És hol legyen?
Prémium driver
Szeretnék rakatni rá rózsaszín szívecskéket le legyen túl nagy.És hasonló színnel legyen valahova ráírva, hogy "Szeretlek". 2 darab szív legyen rajta.

Jamaica a Jamaicaiaké.

"barátnõmnek szeretnék látványos szívecskéket rakni egy képre."

😄😄

Töltsd fel héphost-ra, és linkeld. Írd le hogy szeretnéd, megcsináljuk!
Prémium driver
Sziasztok.Aki szívesen segítene rajtam képszerkesztésben az írjon már egy PM-et...barátnõmnek szeretnék látványos szívecskéket rakni egy képre. Köszönöm

Jamaica a Jamaicaiaké.

pxxl
layereket(ami nem kevés, ha egyesítem akkor plusz meló) Ctrl+e <#idiota> hûûûha mekkora meló xD

All hail the double x!

MANOWAR
hmm lehet igazad van, de én ennyit nem akarok állítgatni nem is fogok (nem azért írom ,hogy azért se)mert körülményesebb inkább állítok a méretén és 1 mérettel sokat felpakolok oda ahova én akarok 1 layer-re, másik mérettel/színnel másik layer-re és meg vagyok vele 10-15 perc alatt.A duplikálos megoldásnál meg a layereket(ami nem kevés, ha egyesítem akkor plusz meló) tili-tolizom azon belül ha nem tetszik akkor a karaktereket is és esetleg még színezni is akarom õket külön-külön....
Lehet én értem rosszul, amit írtál, nembaj keresek valami tutort meg egy sört a hûtõbe aztán elleszek vele nem sürgõs.<#idiota>

pxxl
de ha beírod, bazinagyba, utána duplikálod a layereket, és állítod amit akarsz, akkor is ugyanoda jutsz, mintha minden egyes § jelet rányomsz brush-al egy layerre, és állítod amit akarsz 😄

am meg nyitsz egy új képet, háttér nélkül, ráírod a § jelet, felnagyítod, h ne legyen problémás nagy méretben, és Edit ->define brush preset...

All hail the double x!

MANOWAR
mert<#ravasz1>másra szeretném használni, amihez nekem kell ott rengeteg van belõle és nem szeretném, hogy rendezetten egymás mellet legyenek esetenként az összes átfedésbe van a másikkal más-más opacitással és színnel, és az sem jó nekem ha pár darab külön rétegen van mert szerintem így egyszerûbb lenne. Szóval?????<#gunyos1><#nyes>

balvin
ááá én "europe map"-re kerestem és ugy ezt a képet nem adta ki, köszi😄
#13041 : Szerencsére nem😄 (utálta a vaktérképet)

pxxl
minek abból brush, ha be is írhatod? <#fejvakaras>

All hail the double x!

MANOWAR
Srácok, hogy csinálok egy karakterbõl pl: § -jelbõl brush-t?
Gondolom raszterizálni kell a karaktert, majd kijelöléssel.....,
de nemtudom ráadásul ez két problémát is felvett: pixeles szélek amiket nem szeretnék, és a méret beállítás-->pl.: 20-as méretben létrehozom a karaktert akkor azt hogy mentem el úgy hogy a brush kiválasztásánál a 20-as
méretnek feleljen meg? Vagy mi a véleményetek esetleg csináljak egy nagy
brush-t és azt adjam meg max méretnek?

Csak nem földrajz tanár vagy, és vaktérképes dolgozatot íratsz a gyerekekkel?<#vigyor2>
pxxl
google-képek-map europe-második sor...

All hail the double x!

balvin
szevasztok!
Szükségem lenne egy mostani Európa-térképre, viszont nem találok olyat ami nekem kéne a gugliban (fehér országok, szürke határokkal)
Esetleg ha valaki megcsinálna nekem egyet, azt nagyon megköszönném <#vigyor5>

nyami
a sör nem tesz jót a fogalmazási képességeidnek. szóval a képet, amit linkeltem ps-sel olyasmire szerkeszteni, mint amilyen maga a játék. sok ötletem nincs, hogyan, fantáziátokra bízom 😛 mittomén pl, az eredeti képen is van valami póniszerû lény, ebbõl indult ki az egész. Vagy tényleg ennyire nem lehet érteni? 😊

Mivan? <#nemtudom>
nyami
Sziasztok!

Remélem itt lehet segítséget kérni, nem találtam arra utaló jelet, hogy nem :p

Szóval arról lenne szó, hogy ezt a képet, olyan buzisra, megcsinálni, mint amilyen a 'robot unicorn attack' címû játék (ha valaki nem ismerné) olyasmire gondoltam pl, mint ebben a videoban 😄

elõre is köszönöm meleg segítségeteket 😊

kirol
Köszi

yokel
Itt van egy video tutorial, ez alapján sztem megtudod majd Te is csinálni...

Köszönöm.
Még egy kérdésem lehet?
Ha beteszek egy képet és ott szeretném a színeket megváltoztatni stb. akkor ezeket hol tudom rögzíteni és szerkeszteni?
Hol találok ehhez magyar nyelvû leírást?
grebber
Köszönöm ez nagyon jó lett!

kirol
Na erre gondoltam. Viszont nem vagyok PS bajnok, kicsit tudnál részletesebben segíteni, hogyan tudnám mindezt megcsinálni?