Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudnátok egy olyanban segíteni, hogy egy ehhez hasonló rajzot, grafikát
megrajzolni a Hévízi Gyógyfürdõ jellegzetes épületével a tavon?
Elõre is köszönöm
UI: nem tudo sikerült e a mintaképet feltölteni😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
All hail the double x!
All hail the double x!
nyomsz egy Q-t /quick mask/ , gradient tool, linear gradient, fekete fehér átmenettel vizszintesen a kép szélétõl a másik széléig huzod, megint nyomsz egy Q-t, és delete... ctrl+d megszünteted a kijelölést!
Remélem tudtam segiteni, bocs ha vmit nem tul érthetöen irtam.
Enter aztán delete... vannak még egyéb trükkök is. 😊
Photoshop CS4-et használok.
Valaki el tudná mondani, hogy tudom azt megcsinálni, ha van egy képem (vagy rétegem) és annak az egyik széle 100%-osan látszódik, a szemben lévõ széle pedig 100%-ig áttetszõ... (a kettõ között pedig átmenet van). A színátmenetnél találtam hasonlót de azzal az a baj, hogy rátesz egy másik színt. És az úgy nem jó.
A választ elõre is nagyon köszönöm.
weblapot készítek egy elõre megírt template alapján, de a template header képét át szeretném alakítani. Ezt: http://img178.imageshack.us/f/headerwy.jpg/
Annyiban szeretném megváltoztatni, hogy ne legyen benne a narancssárga csík meg a ház. A színátmenetek maradjanak ugyanazok(vagy minimálisan mások)
Remélem jó topikba írtam, ha nem bocsi!
Elõre is köszi a segítséget, Z!
-egy rohadt nagy üllõt raksz a T bill-re.
-amikor legördül a menü szigetelõ szalaggal leragasztod.
-tedd rá az ujjadat a T-bill-re és vezess bele áramot.<#hehe>#hehe>
All hail the double x!
amúgy a monitort milyen színkezelésre kellene tenni ? (mert még mindig elképzelhetõ, hogy ott a hiba) melyik az, ami mondjuk megfelel a nyomtatott színeknek (mert most picit más árnyalatú amit kinyomtatok, mint amit látok..)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Ezt próbáltad?
Még az is lehet,hogy a videokari driverrel fel tettél valami színprofilt, ami felül írta az eredeit,vagy driver elött tetted fel a PS-t csak találgatok de meglátjuk.Kitartás <#wink>#wink>
nem rémlik, hogy régebben feltettem-e a monitorhoz bármit is, de nem kizárt..
a rendszer stimmel, az elõzõ win7-emen ugyanezen ps-verzió ment, és akkor nem volt gond
azt mondod, hogy a monitorhoz kellene valamit feltennem ? (amúgy samsung syncmaster 931p a típusa, ha az bármit is számít)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ha csak egy úszógumit kellene eltüntetni azzal nem lenne gond.
Shiwo csak Ps-nél ilyen a kép?
Ugyan olyan rendszert és Ps-t raktál fel?
Régebben nem raktad fel a monitorhoz kapott lemezt ha kaptál?
Onnan is észre lehet venni, hogy a színpalettán nincs fehér szín, a leg világosabb valami halvány sárga.
De igazából még nem hallottam ilyen problémáról, szóval az is lehet hogy nem is jó helyen próbálgatunk.
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Ha miskolci meghívom egy sörre😊
Fogalmad sincs a szituációról, és hogy miért kell nekem ez..
mindegy, nem szeretnék vitázni. Peace Met.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Adott egy száj, amelynek az egyik fele nem olyan mint a másiké. Hogyan lehetne megoldani, hogy valahogy másolni az egyik felét a szájnak, megfordítani valahogy és rámásolni a jobb szájrészre a megfordított bal szájrészt? Vagy esetleg van valami mód a száj-hibák szerkesztésére?
Egyszerûnek tûnik mégsem jön össze, a segítséget elõre is köszönöm!
Remélem azért még látunk itt 😊
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
A legoptimálisabb és gyorsabb az amit a Toto írt, keres bodybuilding-es képeket az eredeti képhez képest (felbontás,színezettség,stb)és dolgozd össze.Rengeteg tutoriált találsz hozzá (google a barátod),kockás has szintén hasonló eljárással keresel egy megfelelõt és rádolgozod,ereket egy kicsit nehezebb de nem veszélyes: megrajzolod ahova akarod(külön rétegen persze)kiszínezed a test színe után, domborítod, árnyékolod a testen levõ árnyékokhoz képest, finomítgatod és ennyi nagyjából.
Legközelebb legyél kicsit türelmesebb amíg kapsz normális választ, bevált szokás hogy nemkell reagálni az idióta hsz-ra és értelmét veszti, ha meg folytatja az már a topik admin dolga. <#ravasz1>#ravasz1>
Biztos vannak egyéb trükkök is, de én úgy csinálnám, hogy töb másik képet keversz az eredetihez. Rétegtulajdonságok, maszkok, színek, level állítgatások... pepecs de eredményes munka.
Köszönöm szépen azért, és elnézést kérek az általánosításért mert anno is voltak itt rendesebbek..
Elég bizarr kérésem lenne, de higyjétek meg van az okom rá!
Õszintén megmondva, hogy tudnám megcsinálni azt hogy egy modell alany teste kidolgozottabbá tûnjön a képen? Értem ez alatt, hogy kockásabb legyen a hasa, eresebb kar-alkar.
Köszönjük szépen..
Újra kellett telepítenem a gépem, s mióta újra feltettem a photoshoppot, azóta nem jó a színe. Bármilyen képet nyitok meg, tök más színárnyalatban látszik, mint ha mással nézem meg. A Color Settingsben próbáltam átállítani, de bármire teszem, nem csinál semmit. Most mit állíthattam el és hol ?
Köszi a segítséget.😊
"Szöveg írásnál ha váltod a színt elé és mögé rakj a színkódot." ezt sajnos nem értem.Kód kezdete és vége elé,majd a végére is?
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers