17220
-
#82 Vagy Corell Draw.... -
#81 Csak a cs tudja. Shape-el rajzolsz egy kört, és a tipe beírásakor a kezdőkurzort az egérrel a körre viszed, és akkor a kurzor jelzi, hogy a körön kezdi meg az írást. Vagy illustrator. -
#80 Sziasztok!
Jól tudom, hogy a Photoshop CS (Photoshop 8) Win 98 alatt nem indul el, csak XP alatt?
-
#79 próbáld meg a Seven Warez-t -
DeVito #78 Nem tudja valaki, hogy van és ha van honnan lehet letölteni a Photoshop bibliát? -
#77 Írsz egy szöveget utána felül van egy kis gomb nemtom a nevét ráböksz és ott van a szöveg deformációi... -
#76 Hogy lehet photoshopban kör-körösen írni? -
#74 http://7wrz.uw.hu/7/bookz.html -
#73 Talá van itt: -
#68 köszi! nem túl biztató:() -
#67 A deign 21-en van photoshop tanfolyam. Kb 3 nap, és 50 e. huf körül van. De amúgy egyetemi jképzés azért nincs belőlle, mert mire elvégeznéd, addig kijönne új verzió... -
nenad #66 adobenak vannak tanfolyamai, de magyarorszagon nemigen lehet elerni, esetleg a design21.hu-n erdeklodj hatha ok tudnak valamit. Bar szerintem ha elolvasod a doksit(es tenyleg tudod is alkamazni) az igen profi lenne... -
#65 Szerintem nincs ilyen suli :( (ha lenne, engem is érdkelne) :) -
#64 sziasztok! nem tudtok egy olyan iskolát ahol profi szinten oktatják a photoshopot, corel draw-t és hasonlókat! Komoly diplomás képzésre gondolok, nem tanfolyamra! -
#63 Nem tud valaki photoshop-hoz (7.0) red eye remover effect plugint? -
#62 Persze, ugyanúgy mükszik, plusz ott a history is a jobb oldalon -
#61 köszi a gyors választ igy már jó.
még lenne 1 olyan kérdesem hogy létezik e visszavonás gomb?
mint wordben, ha valami változtatás nem tetszik akkor csak rákattintok és visszalép egy műveletsort? -
zero_cool51 #60 hogy lehet egy fényképen átszinezni valamit? hogy kell? és nem lehet vhonnan letölteni magyarositást a CS-hez? -
#59 A resize ablaskban alul van egy checkbox, aminek hatására eltűnik a gémkapocs a székesség, és magasság mellől, ezzel egyidőben megszűnik a kapcsolat a vízszintes, és függőleges méret között is, ergó szabadon méretezheted, torzíthatod a képet. -
#58 Köszi, megpróbáltam, de az a baj hogy ha megadok neki egy szélességet akkor automatikusan hozzáigazitja a magasságot is.
Úgy szeretném átméretezni hogy külön a szélességet, és a magasságok is. Erre van valamilyen lehetőség? -
#57 Srácok/Lányok!
Láttam, megjelent a ps 8. Mivel tud többet mint a 7es? -
#56 jobb gombv a fejlécen és Image/resize -
#55 Sziasztok!
Hogy lehet egy betöltött képet átméretezni (PS7)?
Azt se tudtam megcsinálni, hogy egy kép széléből kivágtam egy kis részletet és aztán a helyén tök fehér maradt, ezért arra gondoltam hogy átméretezem aképet, de nem megy.
Tud valaki egy jó könyvet ajánlani? -
Babee #54 Sziasztok! Photoshopról kellene nekem egy leírás, lehetőleg magyarul. Tudtok segíteni? -
#53 Így látatlanban több ötletem nincs, ha gondolod küldd át át az említett képet mail-ben, és megnézem. -
#50 Nem a progiba kell, hanem az oprendszerbe.
start - beállítások - vezérlőpult - betűtipusok
ott add hozzá őket, közben a photoshop ne menjen.
ha kész, indíthatod a progit -
#48 hi!
valamwi xart irt ki photoshop 8
a mointorral wolt vmi baja(lf f900b)
és nem szepek a szinek a feher nem feher hanem sötétebb ötletek? -
#46 Nem igazán értelek, hisz átlátszó gif-t írtál (annak nincs háttere).
Ha nálad mégis van, akkor nem átlátszó értelemszerűen, és akkor körbe kell vágnod az alakzatot, majd új layer-re tenni, és azt áthúzni a másik képre. -
#44 Jah, mert valszeg az IMAGE / MODE / Indexed color ..., és át kell tenni ugyanott "RGB mode"-ra
Utána már másolható a layer. -
tmate6 #42 hi meg tudnátok mondani honnan birom letölteni
-
Most tettem fel a photoshop 7CE-t. meg ujratettem a win2k-t.
eddig XP volt fenn és sima photoshop 7, ott minden tökéletes volt...
de ezzel meg amit a fenti képen láttok. Mi lehet a hiba?
Jah és a digit kameráról is ilyen rózsaszínben látja a világot mikor felmásolom a képeket.
-
savafan #40 Megjelent a 8-as. Én még csak ma töltögetem le. Használja már valaki? Rövid vélemény? -
#39 Hmmm...
1.) Nem az CSAK az én fórumom...
2.) Ha szerinted fos, akkor emeld a színvonalat!
3.) Ha véleményed van egy fórumról, akkor abban a fórumban fogalmazd meg.
4.) Nagy bátorság kell, az ilyen Anonim hozzászólásokhoz, ha annyira tudod mi a jó fórum, akkor gondolom regisztrált tag vagy...
-
#38 Ha ennyire nagy a szád csinálj bele vmi jó képet!! -
#35 nálam ez a féle "provokálás" már nagyon régóta nem működik :)))
Egyszerűen csak nem érdekel, meg az időmet sem szívesen pazarolnám el ilyen "bohóckodásra" ;) -
#34 (#33 folyt.)
Félsz a megmérettetéstől? Vagy nem vagy elég kreatív? -
#33 Félsz? -
#32 Sorry, de engem a Photoshop olyan jellegű alkalmazása nem igazán fogott meg :D -
#31 Ah... Sokan értenek a Photoshop-hoz, mégse ír/rak be képet a kifestő fórumra senki.... (#13) -
#30 Igy van, webdesigner jol mondja! :)
3. lehetoseg, hogy a kep fole tenyleg letrehozol egy uj layert, kitoltod egy szinnel, majd a layer tulajdonsagaival kezdesz el jatszani (multiplay stb..) es az osszes tobbi ilyen es hasonlo dologgal: brightness/contrass stb.stb.