17220
-
#202 Ha minden igaz, akkor ki lehet kapcsolni ezt a tulajdonsagot, ugyanis amikor eloszor telepitettem fel a programot, akkor meg nem volt ott a slice jelzese, aztan egyszerre csak valamilyen gomb veletlen megnyomasara elojott, de a preferences ablakban ki lehet kapcsolni,legalabbis nekem mostmar nem jon be ujra. -
ZsirosKenyer #201 na nagy nehezen osszejott bar igy is ERROR volt de vegre ki tudtam varazsolni ca fajlbol a lenyeget! -
ZsirosKenyer #200 hmm...
ugyanakkor most latom hogy ezeket az infokat mar ismertem, tehat tudok .PS -t kezelo progikrol dem idnegyik hibas formatumot jelez..na mindegy probalkozom tovabb addig is igzuljatok ertem -
ZsirosKenyer #199 mi lenne velem nélkületek srácok! -
#198 gugli > ps fájl szerkesztés
1 találatban már benne van a válasz -
ZsirosKenyer #197 csöcs!
vki segitsen plz! .PS fajlt mivel tudok megnyitni? -
#196 véglegesen kiszedni ezt a tulajdonságot nem lehet, szerintem is lenne jó. :) végül is egy gombnyomás az egész, és amúgy meg pl. a slice-okra nagy szükség van mikor darabolnád fel a grafikádat (pl. weblap grafikájához) -
Skullkid #195 Azt nem lehet beállítani. -
#194 Istenkiraly vagy! es hol kell beallitani, hogy tobbet ne jelenjen meg? -
#193 Az a slice-okat jelöli, nyomj egy CTRL+H-t neki hogy eltünjön. -
#192 passzolok... -
Ez mitol van? segitsetek! -
#190 nincs mit -
Skullkid #189 Hi all!
Keresek embereket készülő új oldalamhoz:
Az oldal témája: tutorialok
Tutorialok témája: mindenféle - nincs témához kötve, az oldal célja hogy összegyűjtsön mindenféle tutorialt.
Keresek:
- tutorial írókat
- adminisztrátor helyettest
- min. 2-3 fórum moderátort
Ha kell még valamilyen más posztra is tag, jelezni fogom.
Kérem azokat, akiknek tetszik az ötlet, hirdessék meg máshol is hogy milyen posztokra keresek embereket. Köszönöm!
Elérhetőségeim:
- email: [email protected]; [email protected]
- MSN: [email protected]
- Yahoo!: Skullkid_HUN -
Mat #188 THX!! -
#187 thx -
tmate6 #186 Nem igaz, a tutorial.hun egyre kevesebb PS tutor van. Pedig csak az alapján tok dolgokat csinálni -
tmate6 #185 png pl. -
#184 Úgy, hogy mikor új munkát nyitsz, akkor a kép backgroundjának válaszd a Transparent típust. Hogy milyen kiterjesztéssel kell elmenteni, hogy így is maradjon és ne psd legyen, arról fiszont sajna fingom sincs... -
Mat #183 Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Még nagyon kezdő vagyok szal... :).
Nha szóval azt akarom kérdezni, hogy hogy lehet azt megcsinalni, hogy ha én egy feliratot akarok készíteni és nekem nem kell semilyen háttér a felirat mögé. Tehát csak a felirat látszódjon és semmi háttér. Se fekete se fehér stb. Előre is köszi! -
#182 Okidoki. olvastam valaszoltam :) -
#181 mail ment -
#180 Hi! orulnek ha elkuldened a kepet! -
#179 Adobe Photoshop CS - Tanfolyam a könyvben -
R9 #178 mi a könyvnek a címe? -
#177 -
#176 hát éppen megpróbálhatom elmondani, de el tudom küldeni a képet és abban is meg tudod nézni. Amúgy szívből javaslom a www.tutorial.hu oldalt, és ott csinálgatsd végig amik le vannak írva. Én is ezt csinálom a mai napig, meg vettem könyvet és próbálgatok. -
Darkboy #175 persze -
Attiska #174 Sziasztok,
Hogy lehet a Photoshopban arcot cserélni egy fényképen? -
#173 Szia! ez nagyon jol nez ki! A szoveg elkesziteset elmondanad nekem akar priviben? esetleg irnal cimet, ahol ezekrol van leiras lepesrol lepesre? koszi elore is! -
DerYn #172 Hehe igen, rajottem en is:) koszi! -
#171 rossz crack-t használtál -
DerYn #170 Hello!
feltettem a photoshop CS-t, de valamiert nem mukodnek a gyorsbillenytuk !!!
Valahol belehet allitani hogy mukodjon??
(van olyan menu ahol gyorsbillentyuket lehet allitani de csak azt hogy mit jelentsen egy funkcio, es nem azt hogy mukodjon!)
HELP !!!
-
#169 Hello Mindenki
Photoshop CS-hez magyarítást keresek, tud valaki? -
#168 A black body-t a következő képpen találod meg (én is kibaszott sokat kerestem :D):
Image/mode először itt beállítod, hogy indexed color legyen. Aztán újra Image/mode/color table és ott a legördülő menüben (alapból asszem Custom) kiválasztod a black body-t. -
R9 #167 én azért nemtudom megcsinálni mert azt írja a tutorial hogy válasz a black bodyt,az meg nemtom hogy micsoda! -
R9 #166 helo!Valaki csinálna nekem egy olyan képet 350*350 pixeleset,ahol az a szöveg hogy "Ibela 10.C" és ég? -
#165 ha kicsomagolod a zippet, elméletileg ua a filet kell kapjad, mint amit becsomagoltál adatvesztés nélkül. bár lehet, hogy nem értem a kérdést... -
DerYn #164 a kep kb 9000x7000pixel :) -
DerYn #163 Hello aLL!
HELP !!!!
Mai kerdesem a kovetkezo:
Ha valamit TIFF-ben mentek, ront-e nagyon a zip-es keptomorites????(nemtudom ugyanarrol van e szo mint a jpg-nel!)
egy 180 MB-os (300dpi)fajlbol csinalt zippelve 13 MB-ot(300dpi)! (de kulonbseget nem nagyon veszek eszre, gondolom nyomtatasnal lesz nem???? )