17220
-
Arn #282 A leckék képei úgy kb 80 MB, bár könyv nélkül nem hiszem hogy túl sok értelme lenne. Ha van cím ahova mehet, én is szívesen segítek:)
/Abba ne menjünk bele, hogy warez-e vagy sem...simán rá lehetne mondani, hogy az hisz a könyv szerzőjének egy terméke és ugyebár ez egy hivatalos adobe tankönyv :))/ -
antijedi #281 nekem ugyan sose volt iylen könyvem meg cd-m de a képek engem is érdekelnének :)
hány megányi kép van? mert ha nem oylan nagyon sok szvsz uw-ra vagy hasonlora is fel lehetne dobni és ugye a képek az nem varez... :D -
#280 ha adsz címet, akkor én felteszem neked
-
R9 #279 helosztok!gáz van.Multkor megvettem a könyvet(Adobe Photshop CS)és nem találom a cd-t amin a képek vannak!Valaki feltudná tölteni őket egy ftp-re? -
#278 köszi kiproszálom -
#277 ez is mind1, rájöttem -
#276 mind1, azt megtaláltam, csak ezt a gradient toolosat nem értem most. -
#275 Create a blank layer click on Gradient Tool, choose Violet to Orange gradient, drag it throught the new layer
ezt hogy kell megcsinálni? -
Berko #274 mit hol kell beállítani? nem teljes a kérdés. erre nemtok teljes választ adni :) -
#273 és ezt hol kell beállítani? -
#272 htx, kipróbálom -
Berko #271 gladiator: valszeg valami rosszul van kalibrálva. ha csak az acdsee-ben látod rossznak az elmentett cuccokat, akkor nézd meg más gépén is, és kiderül a bibi. Ha nem annyira másak a színek, akkor az a gond, hogy más szintartományban mentetted el a képet.. pl. CMYK. És neked RGB kell.. -
Arn #270 Amennyiben ugyanazok az értékek megfelelnek mindegyik képknek a világosításhoz, megoldható. Az actions paletta segítségével csinálhatod /ezt a histori mellett találod/.Csinálsz egy új mappát amibe a módosított képek kerülnek majd. Megnyitod a képeidet, majd az actions paletta new action menüpontjával felveszel egy új műveletet /a megjelenő ablakban megadhatod a műveletsor nevét és gyorbillentyűt is rendelhetsz hozzá/record gonbbal elindítod. Ekkor egy képen szépen megcsinálod a világosítást, save as-vel elmented az új mappába a képet, majd végül az elkészült képet bezárod. Ekkor az actions paletta alsó részén a stop gombbal/kis négyzet/leállítod a műveletsor rögzítését. A továbbiakban már csak 99-szer kell kattintani a play gombbra és az összes képen végrehajtja a rögzített műveleteket :))Ja és ha megnyitod mind a 100 képet egyszerre nem árt ha izmos a géped -
#269 sziasztok, nekem kb 100 db képet kellene kivilágosítanom.lehet ezt valahogy csoportosan, egyszerre csinálni vagy mind1ikkel külön külön kell szarakodnom? -
#268 nos? #266 -
#267 valki tudja az én bajomra a megoldást? (#255) -
#266 Hali!
Photoshop bibliát keresek pdf formátumban! Tud valaki segíteni? -
#265 de komolyan, én rohadtul irigylem az ehhez értő embereket...szerintem én soha az életben nem jutok el ilyen szintre...mindegy az aláírásban lévő oldalt én csináltam, és arra büszke vagyok, meg most rohadt jó kedvem van, mert ma kaptam a hírt, hogy felvettek az IBM-hez!!!!!!!!!
Sorry az OFF-ért, de kurva boldog vagyok! -
#264 taníccs -
blackgamer #263 megoldottam, írtam rá egy programot -
antijedi #262 nalátod :) -
#261 nah. volt 1 jó tipp az astalavistán. vissza kellett állítani a dátumot 2003-ra, oszt már működött is az a kód, amit előszőr szereztem hozzá... bezzeg azt akkor nem írták oda a gecik... :D -
antijedi #260 nm :) -
#259 seral.ws-en minden lehető 8.0-ás serialt kipróbáltam már, azután jöttem ide. sőt még az előtt is próbáltam vagy 5-7 helyet...
viszont az astalavista-át kipróbálom most. meglátjuk mi lesz belőle. thx a tippet... -
antijedi #258 www.astalavista.org
serial.ws
soroljam még? iylen népszerű proghoz tuti hogy van key, cask nem egyet kéne kiprobálni :) -
#257 lehet hülye kérdéssel fordulok hozzátok, de vazz neten sehol nem találok működő serialt a Photoshop 8 CS-hez.
valaki tudna nekem 1et adni?
thx előre is... -
blackgamer #256 100 kicsi képet szeretnék 10x10-esen összerakni (egymás mellett és alatt 10-10 kép és az egészből egy nagy kép lesz)
hogyan lehetne ezt automatizálva megoldani? -
#255 az mitől van, hogy csináltam egy képet ps-ben, de amikor elmentem más színeket ment el. szal pl. a kékből lazán lila lesz. ezzel mit tudok kezdeni? -
#254 photoshop.lap.hu -
#253 mondjatok már jó oldalakat ahol photoshop tutorial-ok vannak. -
#252 Sziasztok! Érdekelne, hogy használ valaki közületek idgitalizáló-rajztáblát? anno vettem kipróbálásra egy genius táblát. Ezzel az a gondom, hogy photoshop alatt elég lassú-nehézkes, Corel painter alatt viszont valamivel jobb a helyzet. Photoshop be van lőve meóriailag, külön partíción van, memóriát adtam neki bőven. Másik probléma, hogy pontatlan. Körbemegyek egy ábrán, és nem a kezdőpontba tér vissza photoshopban. A kérdésem, hogy minőségi rajztáblánál ezen a téren jobb a helyzet? Mert ez így satírozásra brushal jó, de másra nem nagyon. Valakinek tapasztalata esetleg? Hja, és gyors vonalhúzást el lehet felejteni, nem szereti. -
blackgamer #251 Hi! tudom már volt róla szó:
Gif-ként mentek képet és azt szeretném, hogy egy bizonyos szin átlátszó legyen böngészőben. Ezt hogyan is kéne lebonyolitani?
(magyar shopom van)
köszi előre is! -
#250 Látom te sem sokat szoktál visszaolvani. ;)
a #243-ban irtam ezzel kapcsolatban. -
viktory #249 hi all!
találtam egy tutorialt, amiben tök egyszerűen lehet csinálni boxokat a ps-ban. egyetlen egy problémám van, mégpedig az, hogy a filter/render-ben kellene szerepelni egy 3d transform nevű filternek, ami speciel nekem nincs. Ötlet vkitől? -
#248 htx -
#247 Valszeg az a gond, hogy bármely effektet csak a layer kitöltött területén hajt végre. Már ha jól értettem, és egy üres layerre rajzoltál egy kört. -
#246 Image / adjustment / replace color -
#245 az miert van, hogy csinalok egy kort egy sima uj layerre. ramegyek, hogy extrude, beallitom hogy piramis, bla bla, de csak a kor teruleten belul csinalja meg az extrudet, nem megy ki a koron kivulre. vmi otlet?:/ -
#244 olyat hogy lehet csinálni, hogy megadom egy szín kódját, és hogy a képen minden olyan színű pixelt cseréljen ki, egy másik megadott színre. -
#243 http://northlite.50megs.com/ps/ps_cs.htm