17220
-
#328 Valószínűleg :DDD -
#327 Valószinüleg azért, mert asszem ez a CS verzió (8-as) újítása, hogy görbe vonalakra rá lehet tenni a szöveget.
-
#326 Ez így nem működik. Alapból bárhol a szerkesztőfelületen ilyen az egérmutató, ha írni akarok. Ha a görbére kattintok, akkor látszik, hogy kijelöli a görbét, de nem nem követi, hanem - kijelölt íróeszköztől függően, - alapból vizszintesen kezd el írni. -
#325 valamit még be kell állítani hogy kövesse a görbét?
-
#324 ja és mi az a (photoshop cs)?
nekem a photosop7 van meg és magyarul van beállítva
-
#323 De te milyen papirral csináltad?
Én bármit csinálok nem működik.
Nekem az egér mindíg ilyen amikor írni akarok nem csak akkor változik át amikor a görbére megyek.
segítsen valaki
-
#322 köszönöm szépen a segítséget.
-
#321 Kiválasztod a pen tool-t (Photoshop CS) és a felső menü sorban az első
3 ikonból kiválasztod a középsőt (Path).
Megrajzolod a görbét
Majd rákattintasz a type toolra és közelitesz vele a görbéhez. Amikor a kurzorod igy fog kinézni
nyomhatod is a bal egér gombot és kezdheted a szövegedet.
-
#320 De ezzel csak azt lehet beállítani hogy merre hajoljon.
Azt hogy lehet csinálni hogy a görbét kövesse.
én igy csinálom:csinálok egy átlátszó rajzlapot húzok a közepére egy vonalat utána szűrő-torzító-és-örvény 100%.
Azután a ctrl lenyomásával rányomok az eddigi rétegre (kijelöli),és utána szerkesztett görbe létrehozása.........és innen nem tudom tovább -
#319 köszi
-
#318 írsz egy szöveget, jobb klikk rá, és tördelés -
#317 sziasztok megköszönném ha valaki leírná nekem nagyon részletesen hogy hogy kell görbébe szöveget írni.(bármit csinálok nekem nem követi a görbét.
Köszi -
#316 thx -
#315 edit > transform > scale -
#314 Ha valakinek levágom a fejét/:D/és átrakom 1 másikképre,
de nem egyezik a méret hohy tudom "rászabni"?
HELP -
#313 Rajzolj a Pen tool-lal egy görbét és utána ha a görbére kattintasz a Type tool-lal akkor a szövegedet arra a görbére fogja rátenni. -
#312 Nekem magyar, de a "tördelés"-sel oldottam meg. -
#311 Hi ezt a bézier toolt hol találom meg?
köszi
-
#310 használd a Bézier tool-t. -
#309 Helo
Logot készítek photoshopban, és egy szöveget szeretnék kiírni egy görbe mentén. Elforgatni el tudom, de azt hogy kell hogy a szöveg ne egyenes, hanem görbe alapon legyen?
@FlashX:
Ha valamitre pl ráfestettél ecsettel, akkor előzményecsettel kijavíthatod. Bárhol ahol módosítottad a képet, vissza tudod állítani az eredeti állapotot, ahelyett, hogy mindent visszaállítanál. -
flashX #308 Én is elkezdtem "játszani" ezzel a progival csak azt nemtom hogy a javító ecset eszköznek milyen haszna van -
#307 Sziasztok valaki eltudná mondani nekem hogy mamikor fénykardot akarok rajzolni imageready-veés elakarom menteni akkor azt írja ki hogy túl kevés a memória.(nekem 512 ram)
(aki tudna fénykardkészítő programot és hogy honnan lehet letölteni az írjon)
köszi -
#306 thx :)
és hogy ne legyen teljesen off, ajánlok grafikához pár színkeverő/-választó oldalt. :)
http://color.twysted.net/
http://www.defencemechanism.com/color/
http://www.colorwhore.com/index.asp?Color=Red -
#304 A fordításhoz csak annyit fűznék hozzá, hogy a lapot egyedül csinálom hobbiból, így ami eddig erőmből tellett, azt láthatod a lapon. :) Azon kívül vannak olyan látogatók is, akik időnként hozzájárulnak a lap tartalmához 1 vagy több leírással, tőlük is sok tartalom van kint.. :)
Így a válasz: nincsenek jó fordítóim, akiknek ez a munka kiadható lenne. :D -
#301 Igen, de ami publikus, az egyelőre összesen 2. :)
itt megtalálod őket
http://www.tutorial.hu/content/category/7/37/33/
ennél amúgy még többet is tud a program, szerintem pl. marha jó hogy tud interaktív felvételt is csinálni. Ez ennyit jelent, hogy tényleges is rá kell pl. kattintanod 1-1 gombra a videóban, hogy továbblépjen. :) -
#299 teljesen használható, én már csináltam vele tutorialokat és frankó. :) -
DerYn #298 jo -
DerYn #296 koszi!megvan -
DerYn #294 Hello!
Egy Photoshop tutorial-video-t szeretnek kesziteni, flash segitsegevel.
Hogyan tudom felvenni animacioban a tenykedesemet???
(gondolom fraps most itt nem jo:) )
Elore is koszi a segitseget!
-DerYn- -
#293 Üdv!
Plz help! A blend-keverés-ben mi a multiply magyar megfelelője?
thx -
#292 vááá, működik, htx -
#291 aham.
szal akkor
ha xp-d van, akkor bemásolod a fontot a windows/fonts könyvtárba (rejtett könyvtár, előbb kapcsold be a megjelenítését)
ha megvan, vezérlőpult -> betűtípusok
ha itt megtalálod a nevét (the bomb, vagy hasonló), akkor feltelepedett
indítod a PS-t (bármilyen jó), beírsz egy kis 'i' betűt, és kiválasztod ezt a betűtípust. a többit meg tudod oldani szerintem... :) -
#290 héj, de ez csak photoshop CS alatt müxik, nekem meg 7es van. -
#289 ilxet még nem csináltam, szal lehet, hogy 5 perc múlva már tt leszek a kérdéseimmel, mert nem tom hova kell másolni a letöltött fontokat. -
#288 htx -
#287 van a packban egy font (thebomb), abban a kis "i" betű ez a lángszerűség. ez volt meg nekem is. -
#286 Közben megtaláltam :)
http://www.magurno.com/?s=brushes
A hatos packban bennevan. Fontként és PS brushok is vannak szépszámmal :) -
#285 csak persze nagyban -
#284 nem tudjátok honnan tudnék olyan lángot szerezni, mint ami cSuwwi nicklogojában is van?
logo:
-
antijedi #283 igen de könyvtárhelyesen feltöltöd egy ingyen tárhelyre az midnen emgjegyzés nélkül csak a képek emg egy index amivel webről lehet nézegetni a könyvtártartalmakat akkor a tárhelyszolgáltató simán nem fogja vágni hogy ez msot micsoda csak azt hogy képek azt emg még nem vadásszák anyira :D