17220
-
#448 Én speciel azt ha kiadványt akarsz.
Ha fotókat retusálni meg reklámtáblákat photoshop P
-
#447 Akkor nekem Corel Draw-t javasoltok?
[már nincs visszaút] :DDDDD -
#446 Hát ilyenben nem vagyok otthon én inkább képjavításra használom, de ha csak keretezni akarsz képeket arra vannak kisebb programok ezek sztem kicsit komplexebbek.
Tehát meg lehet oldani, deha csak erre kell van arra célszoftver. -
FoToS #445 Akkor igazán segithetnél ebben nekem,már amennyiben van rá lehetőséged. -
#444 Corel KnockOut Plugin For Photoshop mond nektek vmit?
A Corel KnockOut 2 professzionális maszkolószoftver kielégíti minden felhasználó igényeit. Segítségével könnyedén szerkesztheti fényképeit, hiszen a KnockOut lehetőséget biztosít olyan tárgyak kijelölésére (maszkolására), melyek igen nehezen lennének megoldhatóak ezen eszköz segítége nélkül.
A szoftver külön plug-in-ként (kiegészítőként) épül be a fényképszerkesztőkbe, valamint a CorelDRAW 11-be. A szoftver az előző verziótól eltérően már közvetlenül a fényképszerkesztőből indítható, illetve a végeredményt a program közvetlenül ide másolja vissza.
A KnockOut alkalmas bonyolult tárgyak maszkolására, így átlátszó (füst, üveg, stb.) vagy részletgazdag (haj, babakocsi, stb.) objektumok kijelölésére is.
-
#443 Hát ezt se mondtam volna
Nagyon jó kis program az
Amúgyis egy csomó filtert és plugint le lehet tölteni hozzá. -
#442 nincs már visszaút?
Szerintem meghívót inkább CorelDraw-al érdemes
Persze ebben is lehet de sztem nem erre specializálódott mint a nevében benne van.
-
#441 köszönöm -
FoToS #440 Ebben a paint shop pro-ban nem sok olyan van ami jó lenne valami más program? -
#439 THX... -
#438 hát, én inkább csak gratulálok az eljegyzéshez:) -
#437 Hi!
Júniusban lesz az esküvőm és meghívót igyexem kreálni hozzá :)
Segítene vki pár dologban? Életemben először látok PhotoShop felületet/8/
Tehát annyi lenne hogy félbehajtható lap elején egy képpel, belül szöveg. Ötleteket várok, hogyan, milyen technikával kezdjem a kendácsolást.
Előre is köszönöm! -
#436 netről letöltessz egy trial verziót, aztán feltöröd, de hogy honnan azt nem tom. azt se tudm melyik cég csinálja. talán a topikjában kérezz rá, ha van neki. -
FoToS #435 Honnan tudom megszerezni? -
#434 paint shop pro -
FoToS #433 Szisztok
Tudtok olyan programot ahol előre letárolt maszkok vannak vagy keretek és azokat kell a fotóra rápakolni?
Várom a segitséget.
Köszi előre is!! -
#432 vagy rajzolsz kézzel, vagy pl a power pointban vannak ilyen beépített alakzatok -
#431 vki nem tudja melyik progival lehet szövegbuborékot rendelni képhez és hogyan? -
#430 köszi, így valóban sokkal egyszerűbb lesz :) -
#429 http://www.tutorial.hu/content/view/261/25/ -
#428 Jólasz hétvégén is P
-
#427 pattern-el. Pl. ennél megnyitsz egy 10x10 átlátszó képet, aztán felnagyítod maximumra, majd pl a cerkával a kívánt pixeleket kiszínezed fehérre. Aztán Edit/Define Pattern, majd megnyitod az új képet, és ott a layer paletta alatt az egyik kis gomb opciói között találod, hogy az elmentett palettával színezze ki a felületet. Sajna nincs a céges gépen PS, szal azért nem tudom pontosabban megmondani. -
#426 Hello
Ilyen effektet mivel lehet?
-
#425 na kiírtam az első részt:
1. Nyisd meg a Curves.psd-t
2. Válaszd ki a toll eszközt
3. A toll eszközzel a kezedben nyomd le az egér gombját az A pont fölött, majd húzd
az egérkurzort a megadott érintő végén található piros pontig. Amint felengeded
az egér gombját, egy csomópont jelenik meg az A pontban, és két érintő a csomópont
fölött és alatt.
4. Kezdj újabb húzást a B pontból, és folytasd az alatta található piros pontig.
5. Fejezd be a görbét a C pontból indított és a fölötte levő piros pontig tartó, majd
a D pontból indított és az alatt levő piros pontig tartó húzásokkal. Fejezd be a görbe
rajzolását a korábban megismert módszerek egyikével.
6. A Save Path (görbe elmentése) párbeszédablak megnyitásához kattints duplán a Paths
paletta listájában található Work Path tételen. A Name (név) mezőbe írd azt, hogy
Curve 1, majd kattints az OK gombra.
Az elnevezett görbe kerül kiválasztásra a Paths palettán.
-
#424 ha lenne scannerem, beszkennelném azt a részt -
#423 próbáld meg, hogy húzol egy egyenest, és aztán a filterek között van egy olyan, amivel hullámot tudsz rakni bele, tetszőleges számút, most hirtelen a neve nem jut eszembe, de S-el kezdődik és Distort menün belül van. -
#422 Szabályos görbe vonal? -
#421 nem, azt nem használom, én legalábbis nem -
#420 Pedig akartam kérdezni, hogy a Paint Shop-ot is használjátok-e -
#419 nemtom, sajna ennyire én sem vágom a témát...a fakóság meg lehet, hogy a kiterjesztéstől is függ, de én még nem találkoztam ilyennel bevallom. -
#418 Az miért van hogy a készet elmentve fakóbb lesz úgymond mint a programban?
-
#417 De úgy nem lehet, hogy azt mondom én a kék színt szeretném csak és kijelöli? -
#416 végülis a magnetic marquee tool-al (vagy hogy hívják) valszeg körbe tudod vágni a betűket, és akkor már ki tudod emelni. egy próbát megérhet -
#415 jah ezt csinálom
csak arra gondoltam nincs e valami olyan hogy pl kiemelem egy új layerre a kéket és alatta nyugodtan színezhetnék -
#414 hát én egy sokkal parasztosabb megoldást mondanék. vedd fel azt a színt, amit akarsz háttérnek, mondjuk középen a sárgát, és kinagyítva a képet szépen színezd ki. Lehet, hogy van elegánsabb megoldás is, de én sajna nem tudok jobbat. -
#413 Köszi, nektek köszönhető
de lenne még kérdésem
Ennél, hogy lehetne kiszedni a zavaro pixeleket főleg a feliratok hátteréből.
Nagyításban elég jól látszik.
VAn erre valaki jó szűrő?
Noise meg az életlenittő a feliratott is elmossa úgymond. -
#412 amúgy pofás lett -
#411 egészen addig tudod mozgatni, amíg psd formátumban van és nem egyesíted a layereket. -
#410 Már megcsináltam így
Ezeket a vonalakat késöbb már nem tudom mozgatni ugye? -
#409 át tudod vinni könnyen. a move toollal (mozgató) simán át tudod húzni az adott layert egyik képről a másikra. A fehér színhez meg a Layer->Layer style->color overlay kiválasztod és a fehér kódját beírod FFFFFF.