17220
-
#768 Na, milyen vagyok hozzátok! Itt van a template automatizáló action! -
#767 Lehet, hogy plug-in-t is tudnék hozzá írni. Ez qrvára nem 100-as, de megnézem! -
#766 Van egyszerűbb módszer! Ezek az actionök! Írtam egyet a színmódok konvertálgatására! Itt található. Ez kell neked is. Ha megnézed, elolvasod, amit írtam, vagy rájössz a hasznáatára vagy írok neked egyet a #763 alapján. -
#765 ja és még egy gondolom másnak alap kérdés
véletlen elálítottam a kijelölésnél a dolgokat és most úgy jelöli ki, hogyha bevágom van egy kis fehér kerete, ezt hol tudom visszaállítani? -
#764 Amúgy van olyan filter ami meghagyná ezt a template formát csak véletlenszerűen remixelné a kidudorodásokat?
köszi a segítséget -
#763 ja jelenleg úgy érem el, hogy új rétegként rárakom ezt az új template-t
elősdzőr normálban, kicsit világosan, hogy látszodjanak a fodrok
azt duplikálom most multiply-ban aztán mégegyszer de már színégetéssel.
Tehát tulajdonképpen három réteggel érem el, hogy látszodjon is és éles elég színes és kontúros maradjon.
Deha tudtok egyszerűbb módszert erre.
Arra gondoltam hogy a képtől külön ewgymásra rakom a három template-t és azt húzom rá, de egyrészt nemtudom, jó lenne-e így másrészt más beállítások kellenek fehér és pl színes hátterűnél. -
#762 Köszi ezzel nagyon gyürött papiros jellegű, de többek köuzött ennek segítségével létrehoztam egy template-t azzal tegnap készítettem egy ilyet
-
Alien Skin Xenofex2 :Crumple>>> Medium
Ott állíthatod a simítást, fényt stb... EZ CSAK egy minta a részemről!:D -
#760 a reklámra a háttérben -
#759 itt melyik effektre gondoltál? -
#758 én gif-eket animation shop-al szoktam készíteni -
#757 na ilyen effektet szeretnék
van tippje vkinek? -
#756 NEm tudja vlaki, hogy az ImageReady miért ilyen szarul optimalizálja a gif-et? Próbáltam állítani rajta, de nagyon sz@r! LEhet, hogy valami elcsesződött és újra kéne telepítenem, vagy csak az ImageReady ilyen szar? -
nenad #755 es mi az a hibauzenet? (egyebkent ezt infranviewel is meg tudod csinalni) -
#754 Hi! ezt szeretném megcsinálni!
az action résznél felveszel egy makro sorozatot, ami nyom egy sharpen (vagy sharpen more) filtert a képre, resize-ol 800X600-ra, majd crop 800X448-ra (így 16:9 arányú lesz nagyjából, de bármilyen más felbontást is lehet, amit érdemes szem előtt tartani, hogy xvidnek jó ha 16-al osztható a felbontás vertikális-, és horizontális iránya is), resize után save, close. Ezt photoshopban a file/automate/batch nél rá lehet ereszteni a screenshots könyvtárra, és megcsinálja az összes képre
1 képre megy is meg megcsináltam az actions nál mindent de hibát ir ki ha a többire is meg kell csinálni.. -
#753 alap filtereket néztem, de megnézem újra köszi -
#752 tessék? -
#751 Van erre egy nagyon jó filter, ami alapból feature. Plastic wrap. szerintem azt próbáld ki. -
#750 Actionbe nem lehet elrakni! CSak pofázok, nem nagyon emlékszem, hogy azzal mit lehet kezdeni. -
#749 Ilyesmi kellene mint a Nike
a vizes effektel csináltam össze vissza másolgattam állítgattam és az az egy jó lett, de a többinél nem tudtam olyan jóra megcsinálni
-
#748 NA, ezekhez mit szólsz? (minden szó külön link)
Engem inkább selyemre emlékeztetnek, de ezt tudtam kitrükközni! -
#747 Már olvastam róla. De már nem emlékszem. -
#746 -
#745 -
#744 nem jelent meg
REdfield Plugin akart lenni -
#743 Ezt ismeritek?
-
#742 F.O.S.I oldalán fenn a full, meg még Eyecandy gyűjtemény, a Nature és a Texture.
kickme.to/FOSI -
#741 Alapból lehet hőmérsékletet/temperature-t állítani 1 képen? -
#740 na leszedtem a demóját
de hogy tudom használni
nézd meg ezt
klikk -
#739 LOL:) -
#738 [elindítja a photoshopot]
[megnyit egy képt]
[nem tudja kiválasztani a képt]
[megtalálta]
ALIEN SKIN XENOFEX 2 a filter neve (inkább szűrőcslád)
Ha tudsz hozzá jó cracket, írdd már meg priviben! PLZ!
Á, elbaxtam, mégse jó!
Pedig az előbb működött!
Majd hnap megnézem. -
#737 köszi köszi
várom -
#736 MEgvan a ponyvaaaaaaaaaa!!!!!!!!444 Vagy csak lehet, hogy megvan!
Mindjárt írom, de előbb van egy kis dolgom! -
#735 off
Emberek !
Nincs kedve valakinek besegíteni?
A következő iconokra lenne szükségem!:)
doc,txt,jpg,bmp,tiff,gif,stb
Illetve a szokásos kötelező programok ikonjaira!:)
Kb. ilyesmi lenne az alap:
128x128 png
Persze lehet 3dmax is, csak a stílus kb. ez lenne...
Előre is Köszönöm ! -
#734 -
#733 lehet a 3-as is :D -
#732 Csak megnézem a különbséget egymás mellett.
-
#731 szerintem is a legalsó. -
#730 hát elvileg annak kéne de eddig két tipp jött a 3-asra -
#729 már megoldottam köszi
most viszont a ponyvásban segíthetnél