17220
-
#928 Most én kérdezek! A Creative Suite (CS) pontosan hány progit foglal magában? (PS, IR, InDesign, InCopy, Illustrator, GoLive) És a többi? A PS Elementhez adtak ki CS-t? Ugyanis szeretném letölteni a teljes Adobe CS-t! -
#927 A MULTIPY rétegkeverési módnak a lényege: Megvizsgálja a pixelek sötétségét, és ennek függvényében lesz a réteg átlátszó! Pont ellentéte a Screen rétegkeverési módnak! Tehát, nem tudom pontosan melyikben hogy, de az egyikben: A fehér teljesen átlátszó, a fekete egyáltalán nem, a középszürke pedig 50%-os! Most nincs kedvem megnézni. Mint ahogy a Disort --> Glass eredményét sem. Remélem tudtam segíteni. -
#926 Ez kurvanagy! [Nagyon várja a CS2-t] -
Cicero #925 Az érdekelne, hogy amikor valamilyen layert multiple-vé teszek (van benne pl Disort>Glass) akkor a layer eltűnik és nem csinál semmit a mögötte lévő képpel, csak akkor ha rádobok árnyékolást. Ez akkor hogy is van most? -
#924 Ennek az újdonságnak pont az a lényege, hogy térben ami távolabb esik autómatikusan kisebbre klonoz, illetve fordítva. Azért ezt megcsinálni a hagyományos klonozással ilyen szinten és gyorsan szinte lehetetlen... -
#923 Aha, ok!
Mondjuk, gondoltam... :) -
#922 Persze nem ilyen egyszerűen. -
#921 Elég komoly, de a sima clone stamp toolal is meg lehet ugyanezt csinálni. -
#920 Ja, és még annyit, hogy mikor jön ki a CS 2, mert ahogy látom tutorialok és trainingek már vannak hozzá... -
#919 Hi!
Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy ilyet lehet csinálni Photoshop CS-ben (ha igen, hogy?), vagy csak a Photoshop CS 2 tudja EZT? -
#918 Én is. NAgyon! Remélem nem lesz pofáraesés! -
#917 Énse. Remélem örülhetünk neki. -
#916 #902 -
#915 Váá.! Eu komoly? Nem tom, hogy most sírjak, vagy örüljek? -
#914 Gyááááá -
#913 Ez pop-art, de mi fekete-fehérről beszéltünk. Vagy ha mégsem, akkor én sorry. -
POP-ART:
-
#911 Az elírásért meg bocs! -
#910 De POP-ART! Ha színezed, meg lehet csinálni! -
#909 DiCHTer, és nem pop-art, hanem Silhouette (sziluett) -
#908 érdekesebbnél érdekesebb effekteket fedezek fel.
^-^ -
#907 ezzel a módszerrel elért megoldás is teccik.
az ezzel a módszerrel megváltoztatott kép esetében, ha a layer palettán rákattintok jobb gombbal arra a "dőlt f" betűre és a stroke -ot választom, azon belül bmit állítok, semmi nem történik. -
#906 A stokot majd leírja szájbarágósan Ditcher, én egy új módszert adok!
Szóval:
1. Megnyitod a képt!
2. Image --> Mode --> Grayscale
3. Filter --> Stylize --> Find Edges
4. Image --> Adjustments --> Levels (Ctrl+L) Itt látsz egy görbét, amit hisztogramnak hívnak. Rögtön alatta van egy csúszka, három (fekete-szürke-fehér)húzógombot! (Háromszög alakú izék!) A feketét húzdd jobbra! Addig állítgasd, míg el nem éred a kívánt eredményt! HA elcseszel valamit, és a Levelsből való kilépés nélkül akarod a képet visszaállítani, akkor nyomd le az Alt-ot és a Cancel Resetre vált! -
#905 most már igen. -
#904 Szájbarágósan? -
#903 nem akarodzik összejönni. -
#902 Ebből lehet majd POP-ART képet csinálni... -
#901 Kijelölöd, kivágod, ráteszed az eredeti képre, és a felső layerre nyomsz egy stroke nevű layer effektet. Ennyi. -
#900 nem igazán erre gondoltam.
olyan nincs, hogy a kontúr fekete legyen?
tehát mintha fekete vonalakkal lett készítve. -
#899 ÉRtem!
Ez asszem a HÓfind Edges szűrő! Azzsem Filters --> Stylize-ben van, de nem vagyok benne biztos. Régen használtam... (Akkor valami élesítő maszkot csináltam vele asszem...) -
#898 igen. -
#897 Körvonalak? Kontúrvonalak talán nem? -
#896 egy kép (#877) körvonalait el lehet menteni egy másik képként? -
#895 Nem tudjátok nálunk mikor jelenik mag a PScs2 ???
Most néztem egy demot belőle, NAGYON profi dolgokat raktak bele!!!!
http://www.adobe.com/products/photoshop/main.html -
#894 :) -
#893 :DDD -
#892 Köszönöm a segítségeket mind Dichternek mind Ivjoenak és Cremnek, most már sikerült megoldanom a dolgot. Köszi még1x skacok ;) -
#891 Szerintem is túlkomplikáltad. Van két kép. Az egyiket, amelyiket rá akarod rakni a másikra, kijelölöd, kivágod ctrl+c-vel, a másik képen nyitsz egy új layert a new layer gombbal, és rápasteled. -
#890 Akkor mentsd png-be, nagyobb a színpalettája, és nem csak két átlátszóságot kezel (átlátszó és nem) hanem 6-ot. -
blackgamer #889 köszi, találtam pár progit, tesztelni fogom