17220
-
Fent pedig van négy gomb.
1: új kijelölés
2: meglévő kijelöléshez hozzáadás
3: -||- ből kivonás
4: metszete a két kijelölésnek -
thx a lot :) -
a kijelölő tool-ra kattincs hosszan és válasz ki a kört a kocka helyett. -
ezzel nekem kockát rajzol... -
Régi képek felújítasa:
Link1
Link2
Link3
Link4
Élesítés:
Link5
Link6
Link7
Link8
Link9 -
Ojje, megvannak a régi cikkek, a mozgásokat meg minnyá scanelem! -
Most vagyok, mindjárt megnézem FTP-n. -
Fogod, lenyomod az egeret, hogy ki akarsz jelölni, majd UTÁNNA nyomsz SHIFT-et.
Sry, én voltam pontatlan. -
mi a helyzet ezekkel? ez az utós érdekel a legjobban -
nekem nem azt csinálja. Egy kijelöléshez fűz másikat.
-
Kijelölőeszköz: SHIT-et lenyomod közben
VAgy SHIFT+ALT így ahol a kurzor van, ott lesz a kör középpontja, ez jól jön, ha a képen látod, pl egy óránal -
Hogy lehet kört kijelölni? -
"Írni" kell a feladatra egy actiont! -
Nem csak egy átméretezés, annál komolyabb, de már rájöttem. :) -
Már nem kell, kösz! -
Mi ez a művelet? Mert ha mondjuk az átméretezés, akkor ahhoz elég egy ACDSee. -
Arra van lehetőség, hogy van egy nagy rakat képem és mindegyiken ugyanazt a műveletet szeretném végrehajtani és ennek az autómatizálására? -
Erre céloztam. -
van benne vmi:) meg lehet azt is csinálni, nem nagy kunszt a kerekeket radial blur-el picit megcsinálni. -
nagoyn szépen megcsináltad a csikót a csepére, az árnyéka is ott van! -
neuro #1428 A csikós meg az állóautó...
-
Ok, megkereshetem, de régebben scanneltem egy pár írást ide, asszem FTP-n még fönnt vannak, megnézem! -
huh ezt betod szkenelni vagy valami? pont jól jönne -
Lehet egy észrevételem?
Ha az autó mozog, akkor ugye forog a kereke. És ha forog a kereke, akkor annak is elmosódottnak kellene lennie.
NEm kötözködni akarok, csak már én is kísérletezgettem mozgások szemléltetésével PS-ben. Nekem annyi előnyöm volt, hogy erről van egy jó kis cikk a DFM(Digitális Fotó Magazin)-ban -
Sőt, ahogy nézem ezeket, egy kis film grain is dobna az összhatáson. Mintha tényleg fotózva lenne. Csinálok is egyet gyorsan :) -
Uhhh, a zöld Jaguaros nagyon jó lett. A többin is érezni a sebességet. -
jah ez a legjobb.az még dob rajta picit, hogy a backgroundot(teljes képet) elmosod motion blur-el és elérakod csak az autót, de nem 100% os opacity-vel hanem pl 60 vagy ahogy jól kinéz.
ugyanígy csináltam.mindegyik 1 sima állókép volt:
-
:D:D dede :D -
A lényeg, hogy vágd körbe az autót, fordítsd meg a kijelölést, és motion blur. -
LOOOL :D:D:D:D
Senki másnak nem esett le?? -
Figy akyyy, ha van MSN-ed, dobsz privit, felveszlek, hnap, remélem nem leszek hulla fáradt mint most [jómunkásember] szájbarágósan mindent elmondok. -
pl. kijelölöd a kocsit a Polygonal Lasso Tool-al, CTRL+SHIFT+I és utána a motion blur
-
na kábé ilyesmire szeretném a hátteret, magát a kocsit meg úgy hogy nincs igy elmosodottá téve! Az egész kép szép éles tiszta, ezt csak a lászhatóság kevdéért szúrtambe! -
Edit -> Fade Gaussian Blur
ez amagyar verzióba melyik, ill. Filter -> Blur -> Gaussian Blur
a filter az a szűrő:D
meg az editet is tom, de elég nehéz hogy a tutorial.hu-n az angolhoz írták nekem meg magyar: \ és pl a Gaussian fogalmam sincs micsoda -
Szal...
Nekem is kéne egy kis HELP!:)
új telefonom van ( :D ) és nekiálltam ikonokat rajzolni... A gond az, hogy nem ismeri se a .pngt se a .gif-et. A képek .BMP formátumban vannak a telefonon!:((( Úgy van megoldva, hogy:
1, adott egy bmp alapkép fekete alapon.
2, van egy mask ami szintén bmp de ami nem látszik az fekete amit látni akarok az a rész fehér. halványításképpen a szürke árnyalataival lehet dolgozni.:(
3, ezt a két "képet" kell úgy beállítani, hogy minden pixel azonos helyen legyen!:( Nincs valakinek erre egy ötlete, hogy tudnám egyszerűbben megoldani? Mert qrva lassan lehet így haladni... -
Azért egy kis minimális tudás kell, mert akkor neked is és aki segíteni akar annak is elég nehéz dolga van!:( -
Illeszd be a figurát egy új layer-re.
na de hogy? tiszta szár hogy nem értek hozzá -
neuro #1411 Először is lefotózol egy csikóst majd az állóautót kimaszkolod, kivágod és a csikós elé teszed -
Helósztok kéne egy kis help!
Csináltam egy szép, éles, nagy felbontású képet egy állókocsiról. Szép kép így is, de elgondolkoodva sztem ugy lenne a legjobb, ha a háttere ilyen csikós lenne, mintha mozgó autóról lenne szó. Hogyan kezdek bele a Photoshop CS-vel (magyar)???
kicsit kezdő vagyok és ezt szeretném megcsinálni benne -
Nyitsz a channel-eken egy új channelt. Alpha channel lesz a neve. Arra kihúzol egy fekete-fehér gradientet, majd kijelölöd a legfelső csatornát (hogy minden alatta levő is látható legyen) nyomsz egy ctrl+bal egérgombot az alpha channelre (amire a gradientet húztad) eztán ctrl+c, és ezt másolhatod akárhova a ctrl+v-vel. Ugyanezt megcsinálod a másik layeren is, és kész. Ezek után egybe tolod őket amennyire szeretnéd.