17220
-
#1488 Tehát fogsz egy NEM TÚL RÉSZLETGAZDAG (mert könnyebb vele dolgozni, nem kell annyit javítgatni) portrét. Ha a háttér túl részletgazdag lenne, érdemes a háttérre gaussian blurt adni.
Tehát elősször át kell alakítani a képet fekete-fehérré. (bitmap, nem greyscale)
Ezt a legkönnyebben a Filter --> Sketch --> Stamp szűrővel tudod legkönnyebben megcsinálni, itt finombeállíthatod a szűrőt! Ez fontos, mert ez az egész alapja, ha ezt elcseszed, nehezebb lesz a dolgod! Ha ez megvan, érdemes a képet átnézni, és a zavarő részeket eltávolítani ecsettel mondjuk, mivel fekete és fehér a képed! Kiszeded a lyukakat stb, hogy mutasson is! Majd kijelölöd (mondjuk varázspálcával) az egyik színt (mondjuk a fehéret) és átszínezed. Majd ugyan ezt a feketével is. -
#1487 Ok, megvan, írom! -
#1486 Aham, POP-ART-ot szeretnél? Ez nem tűl bonyolult. Mindjárt leírom, csak kezelőfelület nélkül fejből nem vágom a menüpontokat! Egyszer erről a DFM-ben (Digitális Fotó Magazin) 2,5 oldalas cikk volt, csak az PSP-vel írta le! -
#1485 A kép amibe be kellene szerkeszteni a fenti két címet!:) Illetve a hosszú kék részre esetleg a keresőt!:DDDD
thx!!!
Ui: ennek az lesz a következménye, hogy havonta csinálhatod újra!:DDDD -
#1484 Mehet, végül is havonta cserélhetem!:) Így legalább minden PS fan-nak kint lesz a munkája!:))) -
#1483 Ez lesz az!:) -
#1482 Hogy lehet szimpla fotoból minimal style-os képet csinálni?? mint mondjuk a legtöbb Chegevara vagy Pop-art-os kép. -
#1481 Szerintem csináljunk egy játékot ebből a banner dologból...
Aki a többiek szeritn is a legszebb bannert készíti azt rakjuk ki ide....
Na mit szóltok???? -
#1480 mondjuk linkeket én is tudok berakni
a háttér az maradna a mostani
ilyesmire gondolok :)
-
#1479 lál :D:D -
#1478 Egy haver ! Szal' nem fog érte pénzt kérni!:DDD -
#1477 én így szoktam
-
#1476 joebacsi csinálta. -
#1475 ahh, egy kis szar kört akarok rajzolni, aminke csak a vonalai látszódnak, szal nincsen belesej, de azt csak feletében hajlandó csinálni. mit csinálok rosszul és hogyan kell? -
#1474 Mennyire közeli? O.O XDDDD -
#1473 Azt hiszem Süni csinálta, de van nekem egy közelebbi ismerősöm!:)
Azért THX! -
#1472 pedig így kell...
Pen toll (P)
elipse tool
aztán a szöveg. -
#1471 vagyis inkább őt, nem azt :)
-
#1470 aki csinálta a Battlefield 2 topic bannerját, azt kéne megkérni :)
csak nem tudom, h ki csinálta
-
#1469 vmit biztos rosszul csinalok mert nem vallt at ferde vonalra csak ha
pen tool-lal csinalok 1 kort akkor atvallt ferde vonalra.
Kort csinalok,pontot rahelyezem,irnek de nincs ferde vonal -
#1468 Akkor leírom én gyorsba. Kijelölöd a hajat, aztán Image / Hue/Saturation játszol. Nem tökéletes, de sztem meg fogja tenni. -
#1467 Nem vagyok kezdő, de haladó sem. -
#1466 Bannerműhely! -
#1465 Azt hiszem mindjárt keresek valakit aki ért a flash-hez, vagy a html-hez rendesen és valahogy beleszerkesztem a logo-ba a fontosabb linkeket... -
#1464 Nem tudom, de mintha a tutorial.hu-n láttam volna valamit... -
#1463 XDDDDDDDDDDDDDDDDD
[nemlátta]
De leírni télleg sokáig tartana! Nincs valami tutor a netem erről? -
#1462 Mennyire vagy kezdő?
NEm túl bonyolult. -
#1461 ehhh...
egy fél nap (nekem) mire ezt ide bepötyögöm...
Mennyire értesz a PS-hez? -
#1460 Nos nekem magyar van, de nem bonyolult, rá fogsz jönni.
1, kiválasztod a toll eszközt
2, kijelölöd, az elipszis eszközt, majd rajzolsz egy tetszőleges kört.
3, kiválasztod a (text (t) ) szöveget és ráhúzod a kis jelet a kör egyik pontjára,amikor pont a vonalon van, átvált egy "ferde" vonalra és már írhatod is a szöveget... -
#1459 Sziasztok! Van egy képem egy emberről barna hajjal. Hogy lehet a hajszínát szőkére illetve feketére változtatni? -
#1458 mit kell hozza hasznalni? -
#1457 ok [nremkötözköd] -
#1456 melyiket? -
#1455 ez egy Bisqe karakter, alapból nehéz olvasni!:) Csak ez volt bent!:))) -
#1454 igen és hogy kell megcsinalni? -
#1453 Szvsz ez is elég nehezen olvasható. sry -
#1452 Ilyesmire gondolsz?
[center]
-
#1451 hogy tudnek tokeletes korkoros betut irni?A warped text,arc stylessel
a szelso betuk nem jo iranyba vannak,vagy tul folul vagy tul alul.
Most kezzel kinlodom minden egyes betut forgatva.Hogy lehetne konnyebben
megcsinalni? -
#1450 Ja, ok. Egyébként a kijelölő eszközökkel jó jóban lenni, nagyon sok minden velük oldható meg a legegyszerűbben. -
#1449 KÖszi de ezkre már rájöttem. :)