17220
-
[IMG][/IMG] -
#1567 De én FTP-re szoktam felnyomni a képeket. (Az ATW 500Mb-ot ad.) Jobb, mint az ilyen feltöltőhelyek. -
#1566 Képed:
Ott nan szögletes zárójelben, h [kép] arra katt!
Nem, nem én rajzoltam. -
#1565 jaj,bocs csak próbálgattam,de nem rakja ide a képet -
#1564 http://pixsrv.srv.hu/pix/pix_1120405712.jpg[/img][/IMG] -
#1563 de jó -
#1562 Ivoje,ezt te rajzoltad?
mert ezt mintha már láttam volna más oldalon -
#1561 -
#1560 egy kérdés,hogy lehet képet berakni? nincs internet oldalam,úgy hogy lehet hogy megkeresem a gépemen a képet,és azt megnyitom,és berakja,mert akarok pár képet mutatni,amit rajzoltam
-
#1559 most 35
-
#1558 ezt gondold át ujra... :) -
#1557 akkor jó láttam, az elég kevés :)
probald ki hogy felteszed mondjuk 30-40-re (én 40 fps-t használok általában, bf2 banneré is ennyi)
a gombok rollovere sokkal simábban fog mozogni (igaz gyorsabban is, ezért nemárt majd növelni a képkockaszámot)
flashben is vannak mozgások (gyakorlatilag ezek a meghatározó dolgok benne :)), tehát itt is adott képkockát kell megjeleníteni másodpercenként, mint a filmeknél, vagy épp a játékoknál :) -
kijelölöd a szöveget és oda klikk (felso vizszintes toolbar) -
#1555 az FPS 12
-
#1554 amúgy mire jó az fps
mer sose értettem, h miért van szükség rá flash-ben :)
-
#1553 hi!
bár nemvagyok nagy ps guru, de talán ez segít:
jobbkatt a szöveg layerre -> blending options -> color overlay
a banner amúgy tényleg jó, csak az a térköz nemkéne fölé, meg nem kicsit alacsony az fps? -
#1552 Sziasztok szakemberek!
Tudna valaki nekem segíteni abban, hogy hogyan tudok egy text-layer színét megváltoztatni úgy, hogy ne kelljen az egész szöveget újra bepötyögnöm az új színnel? -
#1551 Minden kijelölés így működik. Fogsz valami kijelölő eszközt, kijelölsz vele, és utána csak a kijelölésen bellül tudsz rajzolni. -
#1550 sziaztok azt valahogy meglehet oldani hogy egy képen belül kijelöljek egy területet és csak az legyen aktív? szóval húzok mittomén egy vonalat ami a kijelölt részen belül látszik, a többin pedig nem. -
Cicero #1549 E olan aranyos! Meg a játék is jó! -
#1548 hehe nekemis a CS2 vel lenne kapcsolatban kérdés:
a raw képeket ugyanugy kezeli mint a sima CS? MErt hallottam valami "improved raw support" ról, de emelett olyanokrol is, hogy az adobe a legujabb frissitesben letilt bizonyos raw informaciokat (marmint a megjeleniteset).
elore is htxvm.
-
#1547 sziasztok:)
ugye vannak itt olyanok , akiknek nem eredetiben van meg az Adobe Photoshop CS 2?
:) Segítsetek már priviben, engem ez az Activációs dolog megfogott :( -
#1546 Kösz. -
#1545 alice csodaországban -
#1544 Aha! -
#1543 smileynak szántad? -
#1542 -
#1541 tevótá!!4 -
#1540 NA mit mondtam, már banolták is! -
#1539 jah -
#1538 Van, de mostanában nem szoktam fentlenni.
fogod a clone stamp toolt (magyarul valami klónozó ecset eszköz lehet a neve)
Nyomsz a szürke részen egy alt-ot, és klikkelsz egyet. Ezzel jelölöd ki, honnan szedjen mintát. Aztán alt nélkül végighúzod az eltűntetni kívánt részen.
Alternatív megoldás: kivágsz egy négyzet alakú szürke részt, és lefeded vele a nem kívánt szöveget.
-
#1537 Esetleg nincs MSN-ed? -
#1536 már a logóműhelyben leírtam... -
#1535 Szóval itt: A REITER ENGINEERING szöveget kéne. -
#1534 Segítsetek please!
Itt a Lamborhini szó elötti szöveget kéne átírni Mafia G-re. Hogy tudom megcsinálni? -
#1533 20 db?? -
#1532 Engem nem zavar, de ha ezt sok helyre beteszed előbb-utóbb bünti lesz a vége! -
#1531 Tudom, hogy egyaltalán nem illik ide, bocs, hogy ide írok ilyesmit, de:
Nem kell valakinek jegy a Real Madrid - Magyarország meccsre? 15 ezer forit egy jegy és van 20 db jegyem. -
Darkboy #1530 mer ha nincs tutoriálponthu-n vagy pikszeltulájfon akkor meg lehet keresni guglikába :) -
#1529 MEg, hogy látszódjon, hogy a bannerkészítő olyan penge, hogy ilyen fullos bannerünk van!