17220
-
#1648 A CS2-höz crc-file sehol. :CCC -
#1647 Ojje, megvan a 21-es, aszittem, hogy FTP-n sincs fent, de fennt van :ÐÐÐ -
Cicero #1646 ::D::D -
Cicero #1645 Köszi! -
#1644 NA, megkapom a CS2 21-es file-ját? -
#1643 Még egy kis debug, a CS2 linkek között a 21-es el lett csaszve, mert a 20-ra mutat. Pls update. -
laliking #1642 hmmm... igaz... ha még linkelve lenne aztmondom oké de így.... -
#1641 Wgy kérdésem lehetne? Ez mind nagyon szép és jó, meg minden, de nem lehetett volna egyetlen zipbe betenni?
[örül neki amúgy, meg htxvm] -
andykaufman #1640 bocs, elírtam
flashbiblia.atw.hu -
andykaufman #1639 szeretnék ajánlani egy oldalt:
flashbiblia.at.hu
a címben szereplő könyvön kívül megtaláljátok a CS2 book for Digital Photographers nevezetű könyvet
nem sokáig, szóval siessen akinek kell
TC-vel egyesítsétek aztán rar -
#1638 CSak hülyeség, mert nem tudod felülbíálni. -
laliking #1637 újraindítod a géped közben őrülten nyomogatod az F8-at.. bejön egy dosos képernyő.. ott arra mész hogy csökkentett mod parancssorral.
ott asszem alapban azt dobja ki hogy C:\windows\
onnan átlépsz a cbe úgy hogy beírod "cd c:" idészőjelek nélkül.
ott beírod hogy format c:
oott azt mondja hogy vigyázat minden adatot törölni fog. nyomj lazén i betűt aztán enter... leformázza aztán betolod az indítólemezt a floppyba a telepítőt a cd rom-ba újraindítod a gépet ctrl+alt+del
beindul a floppy töltésnél ott válaszd a windows 98-XP(nemtom neked mi van) telepítése cd lemeztől feltelepíted és kész :)
ugye milyen könnyű? -
laliking #1636 legegyszerübb megoldás...
bemész a paintba megnyitod a képet nem csinálsz vele semmi aztán mentés másként ott kiválasztod hogy 2színű kép és mentés.. :D -
#1635 ilyesmi?
step 1 filterek meg ilyenek elfelejt.
step 2 Pen tool/illustrator elővesz, és a meghatarozobb körvonalakat körülrajzol shapekkel (ezek a fekete vonalak a kepen)
step 3 a köztük lévő részt kiszinez :D
az a lényeg hogy nem kell 100% pontosan követni az eredeti vonalakat, hanem érzésre. Minél tökéletlenebb annal jobb imo.
( az arcon meg dolgozhattam vón' )
en igy probaltam, szvsz jobb mint filterekkel. -
#1634 Ojje, elindult a PS is. [megcsinálta, túljó] -
#1633 MEg is van, megtaláltam itt a tápigban, nem GTA-zok, lehet, hogy neked nem ez kell, de:
ivjoe - VIP
2005. jún. 27. 22:27 | Privát | Galéria | Válasz | #1488
Tehát fogsz egy NEM TÚL RÉSZLETGAZDAG (mert könnyebb vele dolgozni, nem kell annyit javítgatni) portrét. Ha a háttér túl részletgazdag lenne, érdemes a háttérre gaussian blurt adni.
Tehát elősször át kell alakítani a képet fekete-fehérré. (bitmap, nem greyscale)
Ezt a legkönnyebben a Filter --> Sketch --> Stamp szűrővel tudod legkönnyebben megcsinálni, itt finombeállíthatod a szűrőt! Ez fontos, mert ez az egész alapja, ha ezt elcseszed, nehezebb lesz a dolgod! Ha ez megvan, érdemes a képet átnézni, és a zavarő részeket eltávolítani ecsettel mondjuk, mivel fekete és fehér a képed! Kiszeded a lyukakat stb, hogy mutasson is! Majd kijelölöd (mondjuk varázspálcával) az egyik színt (mondjuk a fehéret) és átszínezed. Majd ugyan ezt a feketével is. -
#1632 Asszem a pop-art-tal volt kapcsolatos. -
#1631 2 színű? Vagyis bitmap.
NEm indul el a PS-em (így nemtok segíteni sry), de van ilyen filter, asszem ide ezt már írtam. -
#1630 indítólemez mondjuk, de ezt ne ebbe a tápigba nyomd! -
555 #1629 Fingom sincs -
Cicero #1628 Mi a külömbség az XP és a Win98 felülete között? Start menü? -
Cicero #1627 Tudnátok segíteni? Hogy lehet egy színes képet, kettő színüre felbontani? Olyan GTA-s feeling kéne -
555 #1626 Hogy kell behozni a Dos-t?Az xp-hez nem nagyon értek de a 98-ot vágom.
-
#1625 1. Ez nem az a topik.
2. Ha így folytadod, az a 3 felkijáltójel a nicked mellett fog virítani.
3. Ez mindent elárul.
4. DOS-t elindítod, format (meghajtó neve) Tehát c meghajtó esetén format c:
de én ezt nem tenném, inkább hívnék valakit, aki kicsit jobban otthon van az ilyenekben. -
555 #1624 5554 -
555 #1623 Hello,hogy kell formázni az Xp-s gépeket.Mondja már meg valaki.Nagyon fontos lenne.
-
#1622 amikor nyitsz 1 uj kepet nezd meg a color mode -ot (ott ahol a meret Stb-t allitod.)
vagy menet közben image => mode=> rgb re allitsd.
//lassan írok//edit -
laliking #1621 már megoldottam :)
-
laliking #1620 hy all..
lenne 1 kérdésem.. a photoshop7-et használom... és mindig fekete fehér képet kapok amikor csinálok valamit.. ezt hol lehet szinesre állítani? -
#1619 ez egy videó :)
nekem itt van
vagy U, és fent kiválasztod
-
laliking #1618 Én a photoshop7.0-át használom és nem találom benne a line tool-t...
nem tudnátok megmondani mi a gyorsgombja vagy hol találom? -
#1617 Jah, mostmár értem! Azt hittem, valamit fel kellett volna ajánlania. -
#1616 látni nem fogsz semmit, az ablak címsorában látod majd a változást, menj vissza újra Image/Mode/Color table, és ott a legördülő menüből választd ki a black body-t, majd újra válts vissza RGB-re -
#1615 MEgcsinálhatom az én effektemmel is, de az nem ilyen szép. -
laliking #1614 :) -
#1613 NA, most én kérdezek!
Kaptam egy tutort, amiből bannert kéne csinálnom.
Ezt aaz.
A gondom vele csupán ez: "Ehhez menj az IMAGE / MODE / INDEXED COLOR menüpontba, és válaszd a "Black Body"-t." Átváltok indexedbe, semmi! -
#1612 oké, köszi -
#1611 Clone toollal, és társaival kísérletezz (ragtapasz, stb) -
#1610 TEhát #1444 -
#1609 Wait, visszaolvasok.