17220
-
#1689 Hogy hogy nincs gradient? Photoshop 1.0 használsz?
Nem értelek Cicero............. -
Cicero #1688 Thx -
#1687 Layer > Merge down (ctrl+e)
- Egy réteget eggyesít az eggyel alatta lévővel. -
Cicero #1686 Hogy lehet kikapcsolni az anti-aliansot és egyesíteni kettő layert eggyé? -
Cicero #1685 Még mindig nem csinál semmit... A paint bucetnél meg nincsen Gradient, legalábbis abban a menüben, ahol van a "Fill with Bubbles pattern"... -
#1684 Na szóval: mikor meg lett a mask akkor belelkattintasz, hogy biztosan azt fogod-e editálni....
Után a paint bucketnél(G gomb) kiválasztod a Gradientet....
Ott beállítod, hogy átlátszóból menjen át ilyen szürkébe... utána CTRL+ALT+SHIFT+S és elmented 60% JPG-nek..... és kész.... -
Szamee #1683 sima keretet a legegyszerűbb a szerkesztés/ rajzvászon mérete menüpontban.
Ott pixelre pontosan meg tudod adni hogy mekkora keretet szeretnél. A háttér színt beállítod és olyan színnel növeli a méretet. Sajátos, egyszerű megoldás szerintem. -
Cicero #1682 Valaki segítene? -
#1681 Az attól függ, hogy milyen ketetet akarsz. Mondjuk egy egyszerű fekete keret?
Mondjuk egy ilyet? -
laliking #1680 tutorial.hu-n le van írva a speciális efekteknél.. és is onnan szedem a dolgokat :) -
#1679 srácok full amatőr vagyok, és kérdezném hogy keretet hogy kell csinálni?? -
Cicero #1678 Várj.. Rákattintok a szürke layer-e, Layer>Add Layer mask>Reveal All; most rádobja a maskot a layerre, és itt elakadok... Ha meg nem jelölök ki semmit, akkor nem elérhető az "Add Layer mask"... -
Cicero #1677 Igen :D -
#1676 Előről: meg van layeresen ez a kép? -
Cicero #1675 Hát ez nekem nem megy... -
#1674 Add layer mask/ reveall --) Gradient 0-100% (print sreen: gray), de csak abban az estbebn ha a csillagok külön layeren vannak, mert gondolom azokat nem akarod beszürkézni.... -
Cicero #1673 Franc rosszul mondtam el, bocsi... A logómon akarom, hogy a vége gyorsan átváltson szürkébe -
Cicero #1672 HTXVM!!!4 Nem gondoltam volna, hogy ilyen gyors lesz! Köszi!!4 -
#1671 http://www.tutorial.hu/content/view/183/25/
fokozatos színátmenet. letesszük az egyik felét egérkattintással, majd nyomva tartva az egérgombot húzzuk egy irányba. elengedve a gombot kijön a színátmenet. a színeit beállíthatjuk az "options" menüben. -
Cicero #1670 Tudnátok segíteni? Nem találom a Photoshop-ban hogy hogyan lehet fokozatos átlátszóságot, átütést csinálni. Szürkéből szépen fokozatosan vörös kéne legyen, hogyan tudom megcsinálni? Corelben bekellett állítani a kezdő és a vége pontot! -
laliking #1669 miért ne adnám meg neki.,..(nemérti......) -
#1668 Hagyjuk. -
laliking #1667 mi tényleg?? -
#1666 Tényleg? -
laliking #1665 küldj privit :) -
#1664 Igen LOL, mert ilyeneket tudod priviben szoktuk intézni, nem illegalizálunk haxolunk stb, max priviben. -
#1663 na lol... ha a 1660 vmi helpet tartalmazott azert koszi... -
#1662 thx -
#1661 Az ilyeneket inkább mellőzzük PLS. PM-ben is lehet intézni. Crem or Mod pls del, htx. -
laliking #1659 megnézem mit tehetek
-
#1658 olá! Photoshop 8 hoz keresnék serialt, de nem találok sehol. megnéztem ezt a serial.ws-t meg guglit stb, de mindenhonnan csak további linkeket meg fizetős seriallehetőségeket kaptam. vki tud segíteni? -
#1657 ÉS ha rázoomolnál picit? Najó, nagyon. -
blackgamer #1656 megvan! nézet/extrák kikapcsolása -
blackgamer #1655 Képen próbálok kijelölni, de valami miatt mindig amikor közel van a kép széléhez, hirtelen odaugrik a kijelölés, hozzásragad a széléhez. Pedig pont a szélén egy vékony csíkot szeretnék kihagyni.
Ezt hol lehet kikapcsolni? -
#1654 Itt is megköszöntük. Lásd.: #1641:
"[örül neki amúgy, meg htxvm]"
htxvm=tenk jú veri mács -
#1653 Köszi szépen, tényleg rendes tőled. VIszont akinek nagyobb uploadja van, az feldobhatná egyben az egészet v.hova. -
andykaufman #1652 Érdekes, más topicban megköszönték, hogy felraktam. -
andykaufman #1651 újra daraboltam, és feltettem az új crc-t, remélem ezzel is jó -
andykaufman #1650 Azért nem egyben, mert 128k-s a feltöltésem, és nem szerettem volna, hogy mondjuk 50%-nál bemondja az unalmast, és kezdhetem előröl... -
andykaufman #1649 Na a 21-est javítottam, köszi, hogy szóltatok.
CRC nélkül nem tudjátok összerakni? Mer már letöröltem. :(
Azért türelmetlenkedni nem kő...