17220
  • ILLNeo
    Hogy hogy nincs gradient? Photoshop 1.0 használsz?

Nem értelek Cicero.............
  • Cicero
    Thx
  • TheGOro
    Layer > Merge down (ctrl+e)
    - Egy réteget eggyesít az eggyel alatta lévővel.
  • Cicero
    Hogy lehet kikapcsolni az anti-aliansot és egyesíteni kettő layert eggyé?
  • Cicero
    Még mindig nem csinál semmit... A paint bucetnél meg nincsen Gradient, legalábbis abban a menüben, ahol van a "Fill with Bubbles pattern"...
  • ILLNeo
    Na szóval: mikor meg lett a mask akkor belelkattintasz, hogy biztosan azt fogod-e editálni....

Után a paint bucketnél(G gomb) kiválasztod a Gradientet....

Ott beállítod, hogy átlátszóból menjen át ilyen szürkébe... utána CTRL+ALT+SHIFT+S és elmented 60% JPG-nek..... és kész....
  • Szamee
    sima keretet a legegyszerűbb a szerkesztés/ rajzvászon mérete menüpontban.
    Ott pixelre pontosan meg tudod adni hogy mekkora keretet szeretnél. A háttér színt beállítod és olyan színnel növeli a méretet. Sajátos, egyszerű megoldás szerintem.
  • Cicero
    Valaki segítene?
  • ivjoe
    Az attól függ, hogy milyen ketetet akarsz. Mondjuk egy egyszerű fekete keret?
    Mondjuk egy ilyet?
  • laliking
    tutorial.hu-n le van írva a speciális efekteknél.. és is onnan szedem a dolgokat :)
  • Shortstop
    srácok full amatőr vagyok, és kérdezném hogy keretet hogy kell csinálni??
  • Cicero
    Várj.. Rákattintok a szürke layer-e, Layer>Add Layer mask>Reveal All; most rádobja a maskot a layerre, és itt elakadok... Ha meg nem jelölök ki semmit, akkor nem elérhető az "Add Layer mask"...
  • Cicero
    Igen :D
  • ILLNeo
    Előről: meg van layeresen ez a kép?
  • Cicero
    Hát ez nekem nem megy...
  • ILLNeo
    Add layer mask/ reveall --) Gradient 0-100% (print sreen: gray), de csak abban az estbebn ha a csillagok külön layeren vannak, mert gondolom azokat nem akarod beszürkézni....
  • Cicero
    Franc rosszul mondtam el, bocsi... A logómon akarom, hogy a vége gyorsan átváltson szürkébe
  • Cicero
    HTXVM!!!4 Nem gondoltam volna, hogy ilyen gyors lesz! Köszi!!4
  • Harder
    http://www.tutorial.hu/content/view/183/25/
    fokozatos színátmenet. letesszük az egyik felét egérkattintással, majd nyomva tartva az egérgombot húzzuk egy irányba. elengedve a gombot kijön a színátmenet. a színeit beállíthatjuk az "options" menüben.
  • Cicero
    Tudnátok segíteni? Nem találom a Photoshop-ban hogy hogyan lehet fokozatos átlátszóságot, átütést csinálni. Szürkéből szépen fokozatosan vörös kéne legyen, hogyan tudom megcsinálni? Corelben bekellett állítani a kezdő és a vége pontot!
  • laliking
    miért ne adnám meg neki.,..(nemérti......)
  • ivjoe
    Hagyjuk.
  • laliking
    mi tényleg??
  • ivjoe
    Tényleg?
  • laliking
    küldj privit :)
  • ivjoe
    Igen LOL, mert ilyeneket tudod priviben szoktuk intézni, nem illegalizálunk haxolunk stb, max priviben.
  • ATS: Peelova
    na lol... ha a 1660 vmi helpet tartalmazott azert koszi...
  • Crem
    thx
  • ivjoe
    Az ilyeneket inkább mellőzzük PLS. PM-ben is lehet intézni. Crem or Mod pls del, htx.
  • laliking
    megnézem mit tehetek
  • ATS: Peelova
    olá! Photoshop 8 hoz keresnék serialt, de nem találok sehol. megnéztem ezt a serial.ws-t meg guglit stb, de mindenhonnan csak további linkeket meg fizetős seriallehetőségeket kaptam. vki tud segíteni?
  • ivjoe
    ÉS ha rázoomolnál picit? Najó, nagyon.
  • blackgamer
    megvan! nézet/extrák kikapcsolása
  • blackgamer
    Képen próbálok kijelölni, de valami miatt mindig amikor közel van a kép széléhez, hirtelen odaugrik a kijelölés, hozzásragad a széléhez. Pedig pont a szélén egy vékony csíkot szeretnék kihagyni.
    Ezt hol lehet kikapcsolni?
  • ivjoe
    Itt is megköszöntük. Lásd.: #1641:
    "[örül neki amúgy, meg htxvm]"
    htxvm=tenk jú veri mács
  • Dichter
    Köszi szépen, tényleg rendes tőled. VIszont akinek nagyobb uploadja van, az feldobhatná egyben az egészet v.hova.
  • andykaufman
    Érdekes, más topicban megköszönték, hogy felraktam.
  • andykaufman
    újra daraboltam, és feltettem az új crc-t, remélem ezzel is jó
  • andykaufman
    Azért nem egyben, mert 128k-s a feltöltésem, és nem szerettem volna, hogy mondjuk 50%-nál bemondja az unalmast, és kezdhetem előröl...
  • andykaufman
    Na a 21-est javítottam, köszi, hogy szóltatok.
    CRC nélkül nem tudjátok összerakni? Mer már letöröltem. :(
    Azért türelmetlenkedni nem kő...