17220
-
#1729 -
#1728 őő..és az hol van?
-
#1727 registryből kell törölni -
#1726 amugy ezt lehet uninstalálni vagy csak ki kell törölni? -
#1725 és oylat honnan lehet? -
#1724 Ha a try-ra nem tudsz kattintani az azt jelenti, hogy időlimites programod van és lejárt...sajnálom, de próbálj meg szerezni egy teljest -
#1723 Valószínűleg már lejárt a trial periódus. Vedd meg, vagy kérdezz meg valakit priviben a lehetőségekről ;) -
#1722 hali!
lenne egy kis gond!
elinditanám a Photoshop-ot..de a try-ra nem lehet kattintani-->nem tudom elinditani a programot..ilyenkor mit csináljak? -
#1721 jah. -
#1720 Magyar XP-d van? -
#1719 Sziasztok!
Bezier görbét hogy udom átállitani bezier curvere? -
#1718 priviben leírod hogyan?thx -
#1717 vagy átirod a cd keyedet egy olyanra, amit már szeretni fog :) -
#1716 hátö, mondjuk bittorrent. Csak azt nem tudom, hogy amit letöltessz, tudja-e frissíteni a régit, mert akkor nem kell reinstallálni. -
#1715 és olyat honnan szedjek most?meg kedvem sincs win-t reinstallálni, de kösz a tippet. -
#1714 OLyan winfost tegyél fel, amibe bele van építve az SP2. Tehát nem kell külön telepíteni. -
#1713 nálam nem akar elindulni.mindíg ezt írja unable to continue because of a hardware or sístem error.sorry but this error is unrecovelable.
az sp2 meg nem megy fel, mert aszondja nem eredeti a winfos.nemtom hogy lehet ezt kijátszani.(pedig eredeti)
[hazudik:D] -
#1712 Igen megy a photoshop...lazán fut...
Config: P4Northwood 1.7GHz, 512 DDR Ram, GF3Ti200, 120Gb Seagate, TEAC DVD-R/+RW writer -
#1711 Jah tényleg nagyon jó kártya.Sok hülye meg inkább vett gef 4mx-et.
mellesleg nálad megy a cs2? -
#1710 Amse!!!
Te vagy az én emberem... Szerintem már talán csak ketten maradtunk Veteránok... (ABIT Siluro GeForce 3 Ti200). Nagyon jó kártya!!!!
NFSU2 akadás mentesen, Far Cry akadás mentesen, GTA SA némi akadással, egy szóval lenyűgöző teljesítmény!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1709 van. -
#1708 azt is nezd meg hogy legyen eleg hely neki a vinyón swappolni -
#1707 thx.win xp + sp1, 1.8 intel, 512 ram, gef 3 ti200.leszedem az sp 2 őt hátha. -
#1706 ajánlom tanulmányozásra:
http://www.adobe.com/support/techdocs/331308.html -
#1705 van a ps cs 2-nek minimum gépigénye?nem indul el nálam.:/
unable to continue because of a hardware or sístem error.sorry but this error is unrecovelable. -
Skullkid #1704 Csinálsz egy saját gradientet, és beállítod neki a négy színt. -
#1703 egy kis segitseg kene ugyanis nem boldogulok egy aprosaggal.
szoval adva van ez a tutorial
ebbol nekem ezt sikerult megvalositani. tobbe kevesbe meg jo is de viszont nem tudom egyszeruen megcsinalni, hogy a feher kihagyasok ne legyenek ott. vegulis a "verfoltnak" kellene kitoltenie ezt a reszt, de nem tudom megoldani.
valakinek valami otlete?
-
#1702 Az ok. De hogy egyszerre. Amúgy így reggel friss fejjel egyből rájöttem. :) -
#1701 gradient tool -
#1700 Hogy lehet megcsinálni hogy a pl. a logom egyik oldalán kék-szürke a másik oldalán meg zöld-szürke átmenet legyen? -
Cicero #1699 már rájöttem -
izb #1698 Ja zsír meg minden,csak a lekerekített cseppek között
kicsit hülyén néz ki hogy a betük körvonalai szögegyenesek.
Egyébként meg gratula. -
#1697 ezzel az ecsettel csinaltam a jobb felso illetve a bal also sarokban talalhato foltot. a tobbi ecset alapba benne van csak a merettel meg az ecset fejevel jatszottam
a betuvel nem nagyon boldogultam... valahogy sehogy nem tudtam kielesiteni ugy, hogy ne legyen mu hatasa. igy igaz kicsit elmosodott de valahogy megis a hatart surolja vagy nem?
(par ora hasznalat utan, szerintem nem is olyan rossz... termeszetesen lehetne sokkal jobb is!)
-
izb #1696 Vércseppeket hogy csináltad??
Ja és ha ilyen profik a cseppek,akkor a Betük miért nem ilyenek??
Lehet ugy még jobb lehetne... -
#1695 tudom nem eppen a legkreativabb megoldas, meg nem is a legszebb, de delutan ota van meg a program es az elso sajat keszitesu kep ami "tetszik" is
ramentettem paint -be, hogy ne legyen olyan baromi nagy szoval ezert nem olyan jo a minosege.
de itt megtalalhato a HQ kep -
#1694 Figy, fogod a nyeles háromszőget (egér), ráviszed a bödönre (paint bucklet tool).
Ráviszed, majd lenyomod és nyomva tartod a egeret. had ne folytassam... -
Cicero #1693 bödön -
#1692 vagy vödör, nem tom -
#1691 az a kancsó helyén van asszem. szóval közös a gombjuk, ha jóra gondolok -
Cicero #1690 Nem hanem CS-t, de lámulok.. én nem találom :(