Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez kb. egy félperces munka.
Fogod az eredetit varázspálcával + SHIFT Kijelölöd a feliratot. Ha ez megvan, pipettával felveszed a pirosat, a fehéret is felveheted, így gyorsabb, ha nem az van eredetileg bennt. NA most elvileg ki van jelölve a szöveg. Fogsz egy kb. 65 px-es ecsetet és fehérre lefested a voda feliratot. Ezután csak egy kis piros szegélyt fogsz látni.(A toleranciával-->varázspálca lehet kísérletezni, én nem foglalkoztam vele, 100-ast használtam.) Majd select-->inverse és a hátteret is kifested. Kész!
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Azon gondolkodom be kene scannelni vagy mi.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
valamikor a google a legyorsabb kepszerkeszrto 😊

[...] Te romboló állat! Te sátán!
Természetesen a Google-ban kerestem és találtam is a hivatalos oldalon, de a technika érdekel.
De köszi a linket, de hogy állítottad így be a google-t?
De majd megnézem, köszi.
Kezdõ vagyok, lenne pár kérdésem. Van-e lényeges különbség a 7-es és a 8-as verzió között? Melyik az elterjedtebb jelenleg?
Tudtok-e ajánlani Photoshop tanfolyamokat, különösen az államilag támogatottak érdekelnének. Photoshop ismerettel milyen munkahelyet lehet szerezni ill. van-e erre a fajta szaktudásra igény a magyar munkaerõpiacon? Elõre is köszi a válaszokat!
http://images.google.com/images?q=vodafone%20logo&hl=en&lr=&sa=N&tab=wi
[...] Te romboló állat! Te sátán!
nezz szet az image/adjustments-ben. pl color replacement stb
http://s35.yousendit.com/d.aspx?id=3JMKXMBURQ3ZF3C106U8DSXQ4Q
Kiváncsi leszek ki mit tud kihozni a két szélsõbõl a középsõ nem érdekes
1. a magnetic lasso tool-lal (vagy a sima lasso tool-lal) szépen körbevágod azt a valamit, ami mögül el akarod tüntetni a hátteret,
2. ha körbevágtad, akkor ctrl+shift+i (select inverse)
3. nyomsz egy del gombot, akkor törli a hátteret (illetve olyan színû lesz a háttered, amilyen színre a háttérszín be van állítva),a valamid pedig megmarad.
Én így szoktam, ha rosszul írtam, javítsatok ki pls 😊
ize nem vagyok vmi fõguru ebben a photoshopban meg nem sikerült rájönnöm erre a hátteret eltüntetõsre.😄
(hi all!
Kéne help nekem. Hogy tom adobe photoshoppal (vagy ha mondtok vmi jobb progit) egy képet; mondjuk egy kérdõjelet alpha channelbe rakni? szal hogy van a kép és fehér háttere van a képnek rajta meg a piros kérdõjel és én azt akarom hogy a háttér alpha channel legyen (nem látszik) és akkor csak a piros kérdõjel marad. remélem értitek mit akarok kérdezni. msnen vannak ilyen cuccok hogy te latod a hatteret ami fehér, de mivel alpha channelben van igy az msn azt eltünteni és csak a smile vagy a kerdojel latszik. ha vki tudja hogy kell az irjon pls !
kösz bye) -> szal ha vki le tudna irni reszletesen hogy hogy kell eltüntetni a hátteret, azt megköszönném!
thx bye
Egy Dummies Photoshop 4-es könyvem van.
Nem tudom lehet-e ilyet beszerezni akcióban esetleg elektronikusan.
1. Vannak régi könyvbõl fekete fehér fényképeim, olyan régi újságszintû karcos, noise halvány, hogy lehet kijavítani?
TUdom ez szerteágazó meg képfüggõ csak tippeket várnék esetleg rakhatok be egy pédát.
Atomatikus szintet kontrasztot, beállítottam kipróbáltam, hogy szint elvéve fekete fehérré alakítom. Sokat javult is csak várom a csodát.
Igazából a szûrökkel vagyok bajban, de gondolom ez nagyon gép illetve próbálkozásfüggõ.