Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
??

Nekem azzal van bajom, hogy indításnál keresi a másik meghajtóra simán letöltött (nem telepített) plugineket

Tehát a program indításakor keresi, nem értem a Layers fül amit természetesen ismerek hogy jön ide.

Én azt akarom, hogy ne keresse a rétegeket, hanem csak simán a plugin könyvtárban lévõket használja.

vagy te most a meztemplateról beszélsz?

az ott egy réteg csak vhogy szürkébõl fehérré kéne varázsolni
ivjoe
Ehhez mit szólsz? Hát igen a layers fülön van. A PS CS-ben, az ez alatti verziókban asszem a blending options között!
Breki33
nem mondom csak letöltöttem másik meghajtón vannakk könyvtárakban

tudom, hogy hol vannak amiket telepítek
hiftu
Ha installálos verziók voltak, akkor azok berakják magukat a Photoshop plugin könyvtárába. Nézd meg ott, hogy mi a helyzet.

Breki33
ez hol van pontosan?
ivjoe
Rétegkeverési módok! Fill 0-ra!
Breki33
az a gondom hogy leszedtem egy csomo plugint erre a Photoshop nem indul el pedig nemis telepítettem illetve másoltam ba a könyvtárába

teljesen más meghajtón van de úgy néz ki megtalálta

a múltkor úgy oldottam meg, hogy bezippeltem, de nincs vmi egyszerûbb megoldás
Breki33
repülace colorral nem egyszerûbb?

enyémre semmi tipp?
ivjoe
Vagy kimaszkolod az átfestendõ részt, majd ráfested az új színt. Természetesen a rétegkeverési mód color, de ez nem mindig mûxik.
modellmaker
Aha. zsír! köszi még 1x.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

ThomasGins
Köszönöm!
Igen lehet h van rá esély😊
Csak az az idegesitõ h eddig mûködött.😊

\"So always look on the bright side of death\"

Harder
Ha jól tudom, a rosszul mûködõ billkombinációkat okozhatja rossz törés is. Hogy erre van-e esély, azt te tudod. 😊
uninstall után amúgy még maradhat bejegyzés registry-ben, system32-ben stb.. (pontosan nemtom hol, még nem néztem meg soha), ezeket is ki kellene takarítani. Aztán install újra.

Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu

ThomasGins
Harder, nincs valami ötleted erre a kérdésemre?
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1051397411

\"So always look on the bright side of death\"

Breki33
kérdés

van egy ilyen template-m

Hogy készíthetek belõle ilyesmit?

A kék logo természetesen nem kell.
Harder
Semmi extra nincs a megoldásban. 😊 Képet betöltöd, szemet kijelölöd, majd image > adjustments > hue/saturation
addig tologatod a csúszkát (fent), amíg barna nem lesz, aztán a világosságot és a telítettséget is lehet még piszkálni.

modellmaker
Dehogynem érdekel. CSak megörültem neki hogy kész, és azt nme ítram oda. 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

ivjoe
Az nem is érdekel, hogy hogyan csinálta?
modellmaker
Nagyon szépen köszönöm!

Harder
http://www.tutorial.hu/temp/forumok/photoshop/barnaszem.tif

modellmaker
Sziasztok!

Ezt a szemet meg lehet valahogy barnára csinálni?

Crem
http://fraktali.849pm.com/photoshop.html

Itt is van pár plug-in...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Az szép...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Adobe.Photoshop.+.300.Plugins.rar -nevû filet szedtem le DCvel. Ebben azért van egypár, de a legfõbbek:

-46 Photoshop or PSP plugins
-ALIEN
-chromatica
-Photoshop Plugins

ezek a fõ file-jai a .rarnak, aztán télleg van, vagy 300plugin. Mondom, most egyszerûen nincs idõm mindet végigpróbálgatni, ha egyszer lesz, majd megírom.😊
ivjoe
Miket?
Cream-köszi. most nemtom kipróbálni így hirtelen, de megfogadom a tanácsodat, szerintem vágom mirõl lenne szó.

Breki-DCvel szedtem le egypár plugint, azokat szeretném installálni, illetve használni. Ennyi.

Köszi mégegyszer.
Breki33
milyen pluginok?

most nsgy plugingyûjtésbe kez
Crem
Ne a program files- hoz telepítsd, hanem azon belûl az Adobe>>>Photoshp(xx)>>> Plugins-vagy Plugins(hu) ba... Attól függõen, hogy magyart-vagy angolt használsz.

van egy elég láma kérdésem:
a pluginokat photoshopban hogyan kell telepíteni, vagy hova kell tenni õket? Leszedtem netrõl egypár plugint, de nemtom, hogyan rendeljem hozzá a shophoz😞
ha valaki ezt leírná nekem, lécci...
Crem
Ugyan nem pont témába vág, csak érdekességképpen belinkelem az új PhotoShopCS2 képeit...

Breki33
Aha értem ezzel felveszem amit készítek

viszont kész van már készítettem egy jobb template-t

Normal 37% 94 %

Color Burn 37% 36%

És a végeredmény (a fehérnél másik templatet használtam)

Ez nagyjából jó is csak inkább zászlód hatás nem fényes ponyva mint itt a Nike

Az lenne a kérdésem hogy érhetek el fényesebb hatást-a kontraszt nem megoldás.
ivjoe
Na, milyen vagyok hozzátok! Itt van a template automatizáló action!
ivjoe
Lehet, hogy plug-in-t is tudnék hozzá írni. Ez qrvára nem 100-as, de megnézem!
ivjoe
Van egyszerûbb módszer! Ezek az actionök! Írtam egyet a színmódok konvertálgatására! Itt található. Ez kell neked is. Ha megnézed, elolvasod, amit írtam, vagy rájössz a hasznáatára vagy írok neked egyet a #763 alapján.
Breki33
ja és még egy gondolom másnak alap kérdés

véletlen elálítottam a kijelölésnél a dolgokat és most úgy jelöli ki, hogyha bevágom van egy kis fehér kerete, ezt hol tudom visszaállítani?
Breki33
Amúgy van olyan filter ami meghagyná ezt a template formát csak véletlenszerûen remixelné a kidudorodásokat?

köszi a segítséget
Breki33
ja jelenleg úgy érem el, hogy új rétegként rárakom ezt az új template-t

elõsdzõr normálban, kicsit világosan, hogy látszodjanak a fodrok

azt duplikálom most multiply-ban aztán mégegyszer de már színégetéssel.

Tehát tulajdonképpen három réteggel érem el, hogy látszodjon is és éles elég színes és kontúros maradjon.

Deha tudtok egyszerûbb módszert erre.

Arra gondoltam hogy a képtõl külön ewgymásra rakom a három template-t és azt húzom rá, de egyrészt nemtudom, jó lenne-e így másrészt más beállítások kellenek fehér és pl színes hátterûnél.
Breki33
Köszi ezzel nagyon gyürött papiros jellegû, de többek köuzött ennek segítségével létrehoztam egy template-t azzal tegnap készítettem egy ilyet

Crem

Alien Skin Xenofex2 :Crumple>>> Medium

Ott állíthatod a simítást, fényt stb... EZ CSAK egy minta a részemrõl!😄

batman
a reklámra a háttérben

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Gladiator
itt melyik effektre gondoltál?

Breki33
én gif-eket animation shop-al szoktam készíteni
Breki33
na ilyen effektet szeretnék

van tippje vkinek?
ivjoe
NEm tudja vlaki, hogy az ImageReady miért ilyen szarul optimalizálja a gif-et? Próbáltam állítani rajta, de nagyon sz@r! LEhet, hogy valami elcseszõdött és újra kéne telepítenem, vagy csak az ImageReady ilyen szar?
es mi az a hibauzenet? (egyebkent ezt infranviewel is meg tudod csinalni)

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

ranGer2
Hi! ezt szeretném megcsinálni!

az action résznél felveszel egy makro sorozatot, ami nyom egy sharpen (vagy sharpen more) filtert a képre, resize-ol 800X600-ra, majd crop 800X448-ra (így 16:9 arányú lesz nagyjából, de bármilyen más felbontást is lehet, amit érdemes szem elõtt tartani, hogy xvidnek jó ha 16-al osztható a felbontás vertikális-, és horizontális iránya is), resize után save, close. Ezt photoshopban a file/automate/batch nél rá lehet ereszteni a screenshots könyvtárra, és megcsinálja az összes képre

1 képre megy is meg megcsináltam az actions nál mindent de hibát ir ki ha a többire is meg kell csinálni..

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Breki33
alap filtereket néztem, de megnézem újra köszi
Breki33
tessék?
Dichter
Van erre egy nagyon jó filter, ami alapból feature. Plastic wrap. szerintem azt próbáld ki.

ivjoe
Actionbe nem lehet elrakni! CSak pofázok, nem nagyon emlékszem, hogy azzal mit lehet kezdeni.
Breki33
Ilyesmi kellene mint a Nike

a vizes effektel csináltam össze vissza másolgattam állítgattam és az az egy jó lett, de a többinél nem tudtam olyan jóra megcsinálni