Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem azzal van bajom, hogy indításnál keresi a másik meghajtóra simán letöltött (nem telepített) plugineket
Tehát a program indításakor keresi, nem értem a Layers fül amit természetesen ismerek hogy jön ide.
Én azt akarom, hogy ne keresse a rétegeket, hanem csak simán a plugin könyvtárban lévõket használja.
vagy te most a meztemplateról beszélsz?
az ott egy réteg csak vhogy szürkébõl fehérré kéne varázsolni

tudom, hogy hol vannak amiket telepítek
teljesen más meghajtón van de úgy néz ki megtalálta
a múltkor úgy oldottam meg, hogy bezippeltem, de nincs vmi egyszerûbb megoldás
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Igen lehet h van rá esély😊
Csak az az idegesitõ h eddig mûködött.😊
\"So always look on the bright side of death\"
uninstall után amúgy még maradhat bejegyzés registry-ben, system32-ben stb.. (pontosan nemtom hol, még nem néztem meg soha), ezeket is ki kellene takarítani. Aztán install újra.
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1051397411
\"So always look on the bright side of death\"
van egy ilyen template-m
Hogy készíthetek belõle ilyesmit?
A kék logo természetesen nem kell.
addig tologatod a csúszkát (fent), amíg barna nem lesz, aztán a világosságot és a telítettséget is lehet még piszkálni.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Ezt a szemet meg lehet valahogy barnára csinálni?
Itt is van pár plug-in...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
-46 Photoshop or PSP plugins
-ALIEN
-chromatica
-Photoshop Plugins
ezek a fõ file-jai a .rarnak, aztán télleg van, vagy 300plugin. Mondom, most egyszerûen nincs idõm mindet végigpróbálgatni, ha egyszer lesz, majd megírom.😊
Breki-DCvel szedtem le egypár plugint, azokat szeretném installálni, illetve használni. Ennyi.
Köszi mégegyszer.
a pluginokat photoshopban hogyan kell telepíteni, vagy hova kell tenni õket? Leszedtem netrõl egypár plugint, de nemtom, hogyan rendeljem hozzá a shophoz😞
ha valaki ezt leírná nekem, lécci...
viszont kész van már készítettem egy jobb template-t
Normal 37% 94 %
Color Burn 37% 36%
És a végeredmény (a fehérnél másik templatet használtam)
Ez nagyjából jó is csak inkább zászlód hatás nem fényes ponyva mint itt a Nike
Az lenne a kérdésem hogy érhetek el fényesebb hatást-a kontraszt nem megoldás.
véletlen elálítottam a kijelölésnél a dolgokat és most úgy jelöli ki, hogyha bevágom van egy kis fehér kerete, ezt hol tudom visszaállítani?
köszi a segítséget
elõsdzõr normálban, kicsit világosan, hogy látszodjanak a fodrok
azt duplikálom most multiply-ban aztán mégegyszer de már színégetéssel.
Tehát tulajdonképpen három réteggel érem el, hogy látszodjon is és éles elég színes és kontúros maradjon.
Deha tudtok egyszerûbb módszert erre.
Arra gondoltam hogy a képtõl külön ewgymásra rakom a három template-t és azt húzom rá, de egyrészt nemtudom, jó lenne-e így másrészt más beállítások kellenek fehér és pl színes hátterûnél.

Alien Skin Xenofex2 :Crumple>>> Medium
Ott állíthatod a simítást, fényt stb... EZ CSAK egy minta a részemrõl!😄
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
az action résznél felveszel egy makro sorozatot, ami nyom egy sharpen (vagy sharpen more) filtert a képre, resize-ol 800X600-ra, majd crop 800X448-ra (így 16:9 arányú lesz nagyjából, de bármilyen más felbontást is lehet, amit érdemes szem elõtt tartani, hogy xvidnek jó ha 16-al osztható a felbontás vertikális-, és horizontális iránya is), resize után save, close. Ezt photoshopban a file/automate/batch nél rá lehet ereszteni a screenshots könyvtárra, és megcsinálja az összes képre
1 képre megy is meg megcsináltam az actions nál mindent de hibát ir ki ha a többire is meg kell csinálni..
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?