Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha állvány kell, akkor ehhez elég mondjuk egy Soligor LG-40 (Ha már raksz rá egy nagyobb telét, akkor talán nem árt egy izmosabb darab). Tudom ajánlani, nagyon fasza kis panorámaállvány (azé az objektív leképezési pontját nem lehet rajta beállítani.). Sztem jobb mint a gömbfejes, ugyanis teljesen úgy viselkedik, és síkokban rögzíthetõ! Én sem hittem el, hogy ez ilyen jó, de az!
Ha meg pénz kell, akkor ajánlanék egy revolvert, meg egy bankot, ha ez nem jó, ügyeskedd ki ÁFA nélkül, úgy már elég elfogadható.
Esik az esõ, nem tok kimenni fényképezni, úgyhogy mai nap valami PS tutorial van tervben. 😄
de én nem érteni hozzá én lenni amatõr😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Tegnapi panorámám: 18000x4400 px
Õ az:
És mégsem teszem ki. Kicsit durva lenne a 4400-as magasság. A 18000-es szélesség meg még durvább.
na az már nagy😊
200 px/cm és felbontásban vagy mi a szösz😊
a mentése meg 1.6 giga psd ben😊))
na az már nagy😊))
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Egyébként ki szoktam menni, de 3 éve elõször idén mégsem.
nah, szal, remélem valaki tud belõle jó kis tuningolt csodát csinálni....
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Camera Make: SANYO Electric Co.,Ltd
Camera Model: J1
Image Date: 2005:06:21 15:41:51
Flash Used: No (Auto)
Focal Length: 13.8mm (35mm equivalent: 89mm)
Exposure Time: 0.0074 s (1/136)
Aperture: f/3.8
ISO equiv: 50
White Balance: Auto
Metering Mode: Matrix
Exposure: program (Auto)
ezt tuningoljátok ki<#wink>#wink>Köszi!
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Amiket csináltam:
Carbon motorháztetõ, carbon szárny, lámpák, elsõ lökhárító + rács bele, rács az embléma köré, fényezés, neon, oldalsó és hátsó spoiler lejjebbrakás, felnik, ültetés, festés az oldalán, fékhûtõ beömlõ....assze mennyi.
Eredeti
És a tuning:
szerk:jah meg ablaksötétítés
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Cracket még nem találtam hozzá. (Ami elég furcsa.) Torrenten sem látttam még, hogy le lehetne tölteni.
Valaki tud segíteni?
amúgy fényképbõl képregény ... 😊